Barkley#34 Posted yesterday at 09:58 AM Posted yesterday at 09:58 AM Da, slažem se za trenera. Oleksandrija nije bila najteža, ali ovi već jesu.
Alek The Great Posted yesterday at 11:39 AM Posted yesterday at 11:39 AM Oleksandrija nije ovako bila tezak protivnik, ali na papiru jeste. Samo 3 boda iza Dinama u ligi. A u konkurenciji Pakš, Kluz, Levski Sofija, Hapoel Ber Ševa, Urarta i Neman Grodno mislim da su bili najtezi.
kendrick duckworth Posted yesterday at 12:01 PM Posted yesterday at 12:01 PM Mislim da je pogrešno birati između izloga i rezultata (Evrope), osim što može i jedno i drugo, mislim i da je neophodno... Elem, ostavljam prostor da je sa Blagojevićem postojao neki ljudski/relacijski problem, ali sam vrlo sumnjičav koliko su to nepremostive prepreke. Jer samo u tom slučaju bih mogao da razumem ovakav potez. Novi trener bi u teoriji trebalo da pomogne da izvučemo najviše od igrača koji su u izlogu, samo je vrlo neozbiljan način na koji se javno predstavlja strategija. Saćemo nekoga kojeg možemo, da premosti, paćemo od leta da dovedemo pravog trenera.
Alek The Great Posted yesterday at 03:49 PM Posted yesterday at 03:49 PM Taj novi trener, ako je dogovoren, ili je pred istekom ugovora u klubu ili nije hteo da preuzme ekipu na polusezoni. Ja sam iskreno za stranca jer mi je dosta vise domacih trenera koji se samo vrte u krug. Rado bi ja video Marka Nikolica, ali to je sada malo verovatno. Neko spanac bi forsirao mlade i dominirao u posedu, a kod nemca bi videli fizicku spremu i presing. A sve ovo bi voleo da vidim u nasoj igri.
Bobby Shurda Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Kouč ozbiljno izdominirao na predstavljanju https://www.instagram.com/reel/DRE5Qo6jHwV/?igsh=Z2VvODEzcG1kdmg=
Small Owl Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Meni je izgledalo da Blagojević od starta nema punu podršku, kao da je privremeno tu. Valjda jer je domaći a nema veze sa Partizanom pa mi izgledalo da ga svi doživljavaju kao strano tijelo. Takav je neki moj utisak bio, šta znam. Čovjek je smijenjen dok ste bili 1-2. na tabeli, sa totalno novim timom, punim klinaca..i onda dovedeš novog trenera, za kojeg uopšte nisi siguran da je bolji, koji je do sada vodio razvojni tim, bez tolikog pritiska postizanja nekih rezultata. Kad smo već kod pritiska, novi trener se izblamirao pričom o Lebronu i njegovom ocu..dok je objašnjavao šta je pravi pritisak. Što se tiče stranog trenera, nerealno mi je očekivati da će doći iole poznatiji trener da vodi ekipu čiji je budzet 10 mil EUR, gdje je najveća plata 200 k EUR, koji je u fazi totalne konsolidacije.. Edited 2 hours ago by Small Owl .
Alek The Great Posted 6 minutes ago Posted 6 minutes ago Ne bi ni Trinkijeri dosao u KKP da je znao da sigurno ne bi usao u EL. Ako mu das platu koju zasluzuje i obecas 2-3 pojacanja zasto ne bi dosao. Pa i ti klinci moraju da napreduju uz nekoga, ne mogu igrati 11 klinaca.
Recommended Posts