Barkley#34 Posted yesterday at 03:56 PM Posted yesterday at 03:56 PM M.Milošević – Roganović, Milić, Simić, Milovanović – Karabeljov, Ugrešić – Sek, Vukotić, Trifunović – J.Milošević Milovanović počinje na desnom beku.
Papanikolesku Posted yesterday at 04:51 PM Posted yesterday at 04:51 PM (edited) Užasan je ovaj Sek. Može li Kostić igrati desno, ili Trifunović da promeni stranu? Edited yesterday at 04:53 PM by Papanikolesku
Xpert Posted yesterday at 04:57 PM Posted yesterday at 04:57 PM Ja bih pre Vukotica od starta gurnuo levo, desno Trifa, a centralno bi mogao i Ugresic. Sekova jedina prednost u odnosu na ostale je brzina. 1
Papanikolesku Posted yesterday at 05:05 PM Posted yesterday at 05:05 PM 4 minutes ago, Xpert said: Ja bih pre Vukotica od starta gurnuo levo, desno Trifa, a centralno bi mogao i Ugresic. Sekova jedina prednost u odnosu na ostale je brzina. Ne znam zaista ko šta može da igra od ove mlađarije. Oba Kostića su mi zanimljiva, ali ne mogu reći da sam ih previše gledao. Ovako, na konto par gledanja Sek mi je višak, pa me zanima mogu li se rotirati strane Kostiću ili Trifunoviću, ili eto Vukotić levo, a Ugrešić iza napadača. Nadam se da bi i Zubairu mogao malo da igra
Papanikolesku Posted yesterday at 05:13 PM Posted yesterday at 05:13 PM Prelepa akcija iz kornera 👏🏼👏🏼👏🏼 2
dekifisher Posted yesterday at 05:19 PM Posted yesterday at 05:19 PM Ovo je i u košarci teško izvesti. Genijalno! 2
Ne sam Safete Posted yesterday at 05:20 PM Posted yesterday at 05:20 PM Steta za onaj Sekov sut, malo prije gola.
Tex_Willer Posted yesterday at 05:29 PM Posted yesterday at 05:29 PM Jebacki tesko je igrati nešto smisleno sa Ugresicem, Trifom i Sekom... Čekam dan da vidim Kostica levo i Zubu desno.
dekifisher Posted yesterday at 05:36 PM Posted yesterday at 05:36 PM Mislim da će Simić izgubiti mesto u timu kad se vrati Jurčević. Neverovatno je da stoji dečko sa kontra strane napadača, to se uči u petlićima. I nije prvi put. Strašno kako igraju ovi momci ali moram Vukotića da pomenem, svaki potez odiše genijalnošću. Mislio sam da ne postoje takvi igrači više.
Xpert Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Mislim da nisam video u zivotu staklenijeg igraca od Milovanovica. Lik ne moze da poveze 90 minuta, a da se ne povredi.
Papanikolesku Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Tanko pozadi. Ne znam do koga je, ali duva na sve strane, a najviše kroz sredinu. Mislim da je Milić malo bolji od ostalih.
Xpert Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Drugo poluvreme je uzasno. Ne mozemo 3 pasa da povezemo...
Barkley#34 Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Bilo je čupavo. Milošević se povadio za sve greške do sada. Nismo mogli da iznesemo niti zadržimo loptu a duvalo nam je opasno pozadi. Kao da smo i fizički bili lošiji od njih.
Barkley#34 Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 5 hours ago, Papanikolesku said: Prelepa akcija iz kornera 👏🏼👏🏼👏🏼
Tex_Willer Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Ugresic je veliki problem, Vanja I Karabeljov zajedno kad su na terenu sve bolje i čvršće izgleda, dok u fazi napada sta reci za Ugresica vise.
Alek The Great Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Ugresic bi mogao da bude problem ako se ne proda sad u januaru. Bas ce tesko da mu raste cena s obzirom na kakve partije pruza. Moze to i vestacki da se napumpa guranjem na spisak repke, ali ne previse. Ljajic je pominjao da ce vrv morati nekog da prodaju u januaru da bi pokrili taj monitoring. Ja dizem obe ruke za Ugresica. Samo da ne budu nasi baksuzi pa da traze iskljucivo otkupnu klauzulu. Mijat je pominjao da se mogao prodati letos za 5-6m. Ako neko ponudi to, podici na 10, pa se naci na pola puta.
Tex_Willer Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 22 minutes ago, Alek The Great said: Ugresic bi mogao da bude problem ako se ne proda sad u januaru. Bas ce tesko da mu raste cena s obzirom na kakve partije pruza. Moze to i vestacki da se napumpa guranjem na spisak repke, ali ne previse. Ljajic je pominjao da ce vrv morati nekog da prodaju u januaru da bi pokrili taj monitoring. Ja dizem obe ruke za Ugresica. Samo da ne budu nasi baksuzi pa da traze iskljucivo otkupnu klauzulu. Mijat je pominjao da se mogao prodati letos za 5-6m. Ako neko ponudi to, podici na 10, pa se naci na pola puta. Ma nema sile iznad 6 7m on da ode. A opet bolje i to nego da nas kanali, takodje Dimitrije Jankovic je meni dosta iznad njega.
Barkley#34 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 16 hours ago, Papanikolesku said: Ne znam zaista ko šta može da igra od ove mlađarije. Oba Kostića su mi zanimljiva, ali ne mogu reći da sam ih previše gledao. Ovako, na konto par gledanja Sek mi je višak, pa me zanima mogu li se rotirati strane Kostiću ili Trifunoviću, ili eto Vukotić levo, a Ugrešić iza napadača. Nadam se da bi i Zubairu mogao malo da igra Kada uđe B. Kostić Trifa menja stranu i ide desno. Isto i kada Natho uđe, Vukotić ide levo a Trifa takođe desno. Sa Zubom desno i B. Kostićem levo bi trebalo da budemo konkretniji u napadu ali se bojim promaje po bokovima pozadi. 1
Papanikolesku Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 4 minutes ago, Barkley#34 said: Kada uđe B. Kostić Trifa menja stranu i ide desno. Isto i kada Natho uđe, Vukotić ide levo a Trifa takođe desno. Sa Zubom desno i B. Kostićem levo bi trebalo da budemo konkretniji u napadu ali se bojim promaje po bokovima pozadi. Meni se čini da nama svakako duva promaja pozadi, bar ono što videh juče u Topoli. Jel ovaj Sek na pozajmici, ili je naš igrač? Trifunović ima dribling koji pravi razliku, ali čini se da sve ostalo nije na nekom visokom nivou, nije mi konkretan. Sviđa mi se Karabeljov, i možda bude fin bek od Roganovića?
Barkley#34 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Sek je na pozajmici. Kada igraju Vanja i bratko zajedno manja je promaja, mada ni oni nisu savršeni. Sa Ugrešićem je odbrana dosta mekša a nije da donosi previše u napadu. Trifa je bolno nekonkretan ali je otprilike poželjan igrač za Zvezdinog Milojevića, odgovoran, trči, pokriva nazad. Jbg, moraš da budeš odgovoran ali treba da umeš još nešto. Međutim, mislim da za sada oni koji bi mogli da ga zamene ne donose više u totalu da bi nadoknadili ono što gubimo bez njega. Dobar je Rogan, dosta je napredovao ali ima još puta pred njim. Šta je tu je, svi u timu imaju vidljive limite, a Blagojević pokušava da ih iskombinuje tako da umanji efekat tih ograničenja. Ponekad uspe ponekad ne.
Tex_Willer Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Navodno je odbijena ponuda od 5m za Simica. Iskreno pametan potez, ali mi ne deluje da moze iznad 7 8m se uzeti za njega.
Recommended Posts