Jump to content

Recommended Posts

Posted
9 hours ago, Perkos2 said:

Mladi su momci, dolaziće im i prolaziti krize, nisu pobedili ali je bila solidna urakmica. Samo polako, bez euforije ali i bez preterane kritike.

Da su ovo sedamdesete ili osamdesete pa da znam da će ovi klinci igrati u Partizanu još šest-sedam godina, moglo bi "samo polako". Kad znam da pola njih neće biti tu ni od proleća...

Posted
1 hour ago, Stiletto said:

Da su ovo sedamdesete ili osamdesete pa da znam da će ovi klinci igrati u Partizanu još šest-sedam godina, moglo bi "samo polako". Kad znam da pola njih neće biti tu ni od proleća...

nije njihova krivica, takva je situacija u srpskom fudbalu

Posted

Iskreno ja ne vidim veliki potencijal Ugresica pa ni Dragojevica, ako možeš uzeti 14 15m zbirno za njih pakuj onda, takodje Simić je vrlo tanak, a vidim se dobro kotira što se tiče prodajne mogućnosti.

Može se uzeti 25m na leto uz pametne prodaje a da pritom ostanu Kostić, Rogan, Vukota kao 3 najveća prospekta, a juriti Belica i Aleksica umesto Ugresica i Vanje.

Takodje Bogdan Kostic levo ligu mora igrati, dečko ima dobar šut i finiš mu je na nivou za razliku od Trifunovica, plus je 07 i ima mogućnost rasta.

Posted

Ne bih brzao sa procenama vrednosti i dometa mladih. Uleteli su u centrifugu ovog leta i normalne su oscilacije. Samo treba da rade na ispravljanju grešaka i valjda su naučili da nema prostora za opuštanje. U Kruševcu su lagano prebrodili krizu, protiv IMT-a su imali sreće sa promašajima gostiju a Niš im je pokazao da ih ona neće uvek nositi. Dobili su i batine juče, verovatno ih je nekoliko krvničkih startova malo usporilo i uplašilo. Nisu iskusni da to prevaziđu igrom a samo je Trifa pokazao zube kad je pokupio onoga kod kornera.

Zajebano je i Blagojeviću. Cenim da je hteo da izbegne da ih psihološki srupi nego da se sami trgnu u drugom poluvremenu i ponovo uspostave igru ali mislim da je nakon par šansi Radničkog oko 55. minuta morao da menja pre nego što je pao gol. Na kraju, posle one stihije, remi je najpravedniji.

Bogdan Kostić je dosta lagan fizički i ume da nestane sa terena, tako da verujem da je pametnije da mu polako pruža šansu. Vratiće se i Zubairu pa ćemo imati veči izbor po krilima.

Naravno da ću možda ponovo da pojedem g. ali Sek mi je bezveznjaković. Usporava napade nameštajući se da proba varijaciju driblinga koji poseduje, a to često ne uspe jer ga pametno udvajaju. Ako uspe ili ako dobije loptu u čist prostor onda ima lepo ubrzanje i može da se izrodi nešto ali češće se ništa ne desi. U odbrani mu i dalje pokazuju kako da se kreće, tragedija.

Trifa je mnogo konkretniji nego što je ovde pomenuto. Imao je nekoliko ozbiljnih centaršuteva u onoj seriji napada, samo što da bi bio koristan moraju i drugi da se kreću da bi imao kome da odigra a takođe je upao u soliranje, kao i većina pri kraju.

Vanja mora da očvrsne. Doći će to sa godinama ali baš ga nose u duelima.

• Like 1