Alek The Great Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ovaj poziv Ugresicu za siri spisak repke moze samo da mu se obije o glavu, da umisli da je neki igrac i da se tako ponasa na terenu. Ne znam cemu taj poziv, ko je lobirao i zasto?! 1
Stiletto Posted 3 hours ago Author Posted 3 hours ago 9 hours ago, Perkos2 said: Mladi su momci, dolaziće im i prolaziti krize, nisu pobedili ali je bila solidna urakmica. Samo polako, bez euforije ali i bez preterane kritike. Da su ovo sedamdesete ili osamdesete pa da znam da će ovi klinci igrati u Partizanu još šest-sedam godina, moglo bi "samo polako". Kad znam da pola njih neće biti tu ni od proleća...
Perkos2 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 hour ago, Stiletto said: Da su ovo sedamdesete ili osamdesete pa da znam da će ovi klinci igrati u Partizanu još šest-sedam godina, moglo bi "samo polako". Kad znam da pola njih neće biti tu ni od proleća... nije njihova krivica, takva je situacija u srpskom fudbalu
Tex_Willer Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Iskreno ja ne vidim veliki potencijal Ugresica pa ni Dragojevica, ako možeš uzeti 14 15m zbirno za njih pakuj onda, takodje Simić je vrlo tanak, a vidim se dobro kotira što se tiče prodajne mogućnosti. Može se uzeti 25m na leto uz pametne prodaje a da pritom ostanu Kostić, Rogan, Vukota kao 3 najveća prospekta, a juriti Belica i Aleksica umesto Ugresica i Vanje. Takodje Bogdan Kostic levo ligu mora igrati, dečko ima dobar šut i finiš mu je na nivou za razliku od Trifunovica, plus je 07 i ima mogućnost rasta.
Recommended Posts