Jump to content

Message added by Guru,

- Na temi o prelaznom roku se komentarišu dolasci i odlasci igrača, potencijalna pojačanja koja su pomenuta od strane relevantnih izvora i prave realne projekcije tima uz nekakvu analizu/propratni tekst. Tema je isključivo vezana za KKCZ, na njoj se ne komentarišu random igrači i transferi drugih klubova, osim ako se ti transferi direktno ne tiču Zvezdinih potencijalnih pojačanja (po prethodno navedenim kriterijumima).

- Lista relevantnih izvora je sledeća: Donatas Urbonas (Basket News), Aris Barkas (Eurohoops), Encestado.es, Sportando (ne kada samo prenose šta naši clickbait portali objavljuju), Đorđe Matić i Meridian bet, Stefan Lazarević (Telegraf), Tviter/X profili Andrea Calzoni, Nolan is Back (ex Nolan sa parkinga), Večiti abrovi i KKCZ Insajder (isključivo u vezi transfera, ne i prenošenje propagandno-trovačkog sadržaja), Instagram stranica Tips'n'Slips, naši forumaši Markoss i Mile1, uz podrazumeva se - zvanične objave kluba. Prilikom prenošenja informacija obavezno je navesti ko je izvor/ostaviti link. Bacanje infantilnih zagonetki i kriptičnih poruka je zabranjeno. Lista je podložna promenama, predlozi i sugestije forumaša u vezi iste su dobrodošli i biće razmotreni od strane moderacije.

- Tema nije fontana želja, svaštara, chit chat, niti šalter sala - odlasci u pekaru, grejalice, šlemovi, one liner-i, šta mislite o/ja bih voleo/moj predlog je ________, kačenje klipova random igrača uz kako vam se čini ovaj, "goli" depth charts bez ikakvog dodatnog teksta i slični oblici ispraznog štancovanja strana će se tretirati kao spam/trolovanje i svaki put kada forumaši preteraju moderacija će to sankcionisati.

- Svi postovi kojima se krše navedena pravila će biti brisani. Forumaši koji i nakon brisanja postova nastave sa kršenjem pravila će dobijati vremenske zabrane pisanja, koje u slučaju ponavljanja prekršaja mogu biti i duplirane. 

Recommended Posts

Posted
6 minutes ago, Zvezdaš96 said:

Ima grešaka, ali i gluposti, ali ja generalno kapiram šta smo hteli ovog leta da uradimo, tj. shvatam zamisao i za većinu igrača mi je jasno zašto su dovedeni i kakav sistem i strategiju imamo za ovu sezonu, jedino što ovoj ekipi baš vidno fali to je još jedan kombo/bek zapravo koji ima svee, ili makar od svega ponešto, da je čvrst fizički i solidan defanzivac, a u isto vreme da je solidan ili čak dobar šuter i makar solidan asistent..

To je igrač koji fali ovoj ekipi, posebno ako i Jago, ali i Kenan ostanu, jer su em midget, eem slabi generalno defanzivno(iako Kenan nešto i može čak)

Pariz je imao jasan plan da se igra gradi oko T.J.-a, on je bio alfa i omega tog tima. Zavrsili su taj ciklus i sada cemo videti kako ce im ici u novom.

Mi pravimo greske iz sezone u sezonu i nemamo jasan plan kako zelimo da izgledamo i sta zelimo da igramo a mislim da ni sam trener nije u stanju da uspostavi neki smislen sistem.

Tovarimo igrace lopatom bez ikavog smisla, kao sto rece @Don Dusko postace mi bas sve jedno sta ce biti sa klubom jer mi se ovo nista ne svidja.

Prvo sto smo trebali da uradimo je da se oslobodimo balasta u vidu 10-tak igraca.

Drugo sto smo trebali uradimo je da dovedemo par igraca koji ce biti kicma, osovina, nosioci.

Trece da proberemo da ostane nesto sto valja a da oni budu kompatibilni sa ovima sto su dosli.

A opet mislim da se i preterano mraci na forumu. 

Necemo biti neka kanta za napucavanje a ne mozemo bas da racunamo ni na neku visoku poziciju ali istini za volju mi ne mozemo da dobacimo budzet bogatijih klubova pa je realno da se nadamo nekoj sredini pa na dole u evro ligi.

Posted
On 7/20/2025 at 4:05 PM, Igor_ said:

Samo sto do sad nisu bila ovolika obestecenja od koledza. Sad ce da vide teren u Aba ligi, samo da zarade na njima posle. 

23 hours ago, Igor_ said:

Nisam ja pisao to juce. Ne placa se zvanicno.  Oces reci da ce nam Kostic iz svog dzepa uplatiti milion za obestecenje? O toj cifri su pisali svi. 

Bukvalno ti stranicu ranije o ogromnim obestecenjima od koledza 😅

Na vise mesta sam video da ce Kostic od NIL-a dobiti za godinu oko milion usd, nista nije pisalo za klub. Ne sumnjam da ce solidan deo para dati i kkcz, ovo je vrv 5x vise nego sto je ovde imao, ali obestecenja ne postoje i sigurno zabole bilo.koji ozbiljan koledz da rizikuje bilo sta zbog igraca koji nije ni prva runda drafta, on placa igraca, a on nek resava obestecenje

Posted
5 minutes ago, nunilo said:

Pariz je imao jasan plan da se igra gradi oko T.J.-a, on je bio alfa i omega tog tima. Zavrsili su taj ciklus i sada cemo videti kako ce im ici u novom.

Mi pravimo greske iz sezone u sezonu i nemamo jasan plan kako zelimo da izgledamo i sta zelimo da igramo a mislim da ni sam trener nije u stanju da uspostavi neki smislen sistem.

Tovarimo igrace lopatom bez ikavog smisla, kao sto rece @Don Dusko postace mi bas sve jedno sta ce biti sa klubom jer mi se ovo nista ne svidja.

Prvo sto smo trebali da uradimo je da se oslobodimo balasta u vidu 10-tak igraca.

Drugo sto smo trebali uradimo je da dovedemo par igraca koji ce biti kicma, osovina, nosioci.

Trece da proberemo da ostane nesto sto valja a da oni budu kompatibilni sa ovima sto su dosli.

A opet mislim da se i preterano mraci na forumu. 

Necemo biti neka kanta za napucavanje a ne mozemo bas da racunamo ni na neku visoku poziciju ali istini za volju mi ne mozemo da dobacimo budzet bogatijih klubova pa je realno da se nadamo nekoj sredini pa na dole u evro ligi.

Ako smo bili u plej inu prvi put konačno sada i umalo u plej ofu bez ubedljivo najbitnijeg igrača Bolomboja koji je većinu mečeva propustio i imali rekordnih 18 pobeda, uz 3-4 direktne ukradene pobede na startu sezone(bez Bolomboja na terenu mahom), onda ako ove sezone imamo bolji tim, po toj logici ispada da se ocekuje od ove ekipe bolji, ili dosta bolji plasman nego prosle sezone, makar po igračima koje imamo u rosteru, jer smo kvalitetniji vidno na svakoj skoro poziciji ove sezone, nego prethodne..

Posted
5 hours ago, Zvezdaš96 said:

Opusti se, dovešćemo pored Jovića još jednog pleja koji ima i šut i pristojnu odbranu i još jednog beka šutera poput Edvardsa, plus se gleda i ga klasičnog petici(neko sličan Bolomboju)....

Ima vremenaa, ako ne sada u novembru i decembru ćemo dovesti čuvena 2 do 3 igrača u doselekciji, za sada u fudbalu imamo samo 3 igrača više nego u košarci hmm.......

Pa da dovedemo onda i jednog za pikenrol i taman od 6 plejmejkera sklopimo dva za roster. Nešto slično kao sa centrima. Pa ovo nema ni u Frankenštajnu.. 

• Ha-ha 2
Posted
6 minutes ago, nlavrnja said:

Bukvalno ti stranicu ranije o ogromnim obestecenjima od koledza 😅

Na vise mesta sam video da ce Kostic od NIL-a dobiti za godinu oko milion usd, nista nije pisalo za klub. Ne sumnjam da ce solidan deo para dati i kkcz, ovo je vrv 5x vise nego sto je ovde imao, ali obestecenja ne postoje i sigurno zabole bilo.koji ozbiljan koledz da rizikuje bilo sta zbog igraca koji nije ni prva runda drafta, on placa igraca, a on nek resava obestecenje

To je isti post na koji si me kvodovao, no nbt. Kapiram ja tvoju poentu, klub naplati kompenzaciju ovako ili onako. @Markoss dobijamo li neke pare od Kostica? Mislim da je o tome bilo reci na skupstini. 

Posted
1 minute ago, Jeremija123 said:

Da li mi pregovaramo sa nekim, prijatelju?

Ne moraš imena navoditi, zanima me samo da li ovi naši nesrećnici rade nešto.

Nisam cuo nista novo. Plasim se kako ce Drcelic podneti drugu ispalu u ovom roku. 

• Tuzno 2
Posted
5 minutes ago, Igor_ said:

Nisam cuo nista novo. Plasim se kako ce Drcelic podneti drugu ispalu u ovom roku. 

Pa vrv tesko, morace da opere to jednim all in napadom na Nemanju Bjelicu

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted
6 minutes ago, Igor_ said:

Kad se zainati pa nas pocasti Stefom Jovicem..

• Like 1
Posted

Inace Filip je dobio i preporuku od naseg bivseg igraca da je Fener prava opcija za njega, i da mu treba trener kao Jasikevicius da ga dovede u red. 

• Like 2
  • Ha-ha 1
  • Pumpaj! 1
Posted
3 minutes ago, Igor_ said:

Inace Filip je dobio i preporuku od naseg bivseg igraca da je Fener prava opcija za njega, i da mu treba trener kao Jasikevicius da ga dovede u red. 

Uhh, jedva čekam, Barcokas je mala maca

Posted
5 minutes ago, Jeremija123 said:

Super, sad tih 4 miliona spremljenih za Filipa dati nekom krštenom centru koji neće da cmizdri i slini na terenu i van njega.

Ali to su pare spremljene za Filipa.

• Like 2
  • Ha-ha 7
  • Tuzno 2
Posted

Uh kad saberemo 4m za Filipa, 5m za Vasu i još toliko za tu bombu na beku, Drčela uštine od expa malo, ima da ta bomba expodira i zakucamo na vrata povređenog Dejma..

Posted
6 minutes ago, Stefi88 said:

Sjebao nas je Petrusev samo tako, celu koncepciju i sve...

Necemo ni priblizno dovesti igraca njegovih kvaliteta...

Sad ce Dozet da otvori bolovanje 😄

Posted
13 minutes ago, Stefi88 said:

Nista on nije sjebao.

Koliko vremena je imao on da se smisli i odabere klub toliko su i nasi imali da pronadju boljeg igraca, adekvatnu zamenu ili opciju B.

Nije nam prva ovakva situacija, nije prva ni sa njim, znamo se i tu nema vise i manje krivih, samo pametnijih i naivnijih.

• Like 6
Posted
59 minutes ago, Stefi88 said:

Kakvu koncepciju, Moneke na 4, on na 5? A iza kao zapete puške čekaju Rivero i Izundu. Jaka koncepcija...

Ne moramo da dovedemo igrača njegovih kvaliteta, ako slučajno ubodemo centra koji više odgovara timu - bićemo u plusu.

Filipu sve najbolje u daljoj karijeri, bio bi težak debilizam da mu se zviždi.

• Like 1