Jump to content

Message added by Guru,

- Na temi o prelaznom roku se komentarišu dolasci i odlasci igrača, potencijalna pojačanja koja su pomenuta od strane relevantnih izvora i prave realne projekcije tima uz nekakvu analizu/propratni tekst. Tema je isključivo vezana za KKCZ, na njoj se ne komentarišu random igrači i transferi drugih klubova, osim ako se ti transferi direktno ne tiču Zvezdinih potencijalnih pojačanja (po prethodno navedenim kriterijumima).

- Lista relevantnih izvora je sledeća: Donatas Urbonas (Basket News), Aris Barkas (Eurohoops), Encestado.es, Sportando (ne kada samo prenose šta naši clickbait portali objavljuju), Đorđe Matić i Meridian bet, Stefan Lazarević (Telegraf), Tviter/X profili Andrea Calzoni, Nolan is Back (ex Nolan sa parkinga), Večiti abrovi i KKCZ Insajder (isključivo u vezi transfera, ne i prenošenje propagandno-trovačkog sadržaja), Instagram stranica Tips'n'Slips, naši forumaši Markoss i Mile1, uz podrazumeva se - zvanične objave kluba. Prilikom prenošenja informacija obavezno je navesti ko je izvor/ostaviti link. Bacanje infantilnih zagonetki i kriptičnih poruka je zabranjeno. Lista je podložna promenama, predlozi i sugestije forumaša u vezi iste su dobrodošli i biće razmotreni od strane moderacije.

- Tema nije fontana želja, svaštara, chit chat, niti šalter sala - odlasci u pekaru, grejalice, šlemovi, one liner-i, šta mislite o/ja bih voleo/moj predlog je ________, kačenje klipova random igrača uz kako vam se čini ovaj, "goli" depth charts bez ikakvog dodatnog teksta i slični oblici ispraznog štancovanja strana će se tretirati kao spam/trolovanje i svaki put kada forumaši preteraju moderacija će to sankcionisati.

- Svi postovi kojima se krše navedena pravila će biti brisani. Forumaši koji i nakon brisanja postova nastave sa kršenjem pravila će dobijati vremenske zabrane pisanja, koje u slučaju ponavljanja prekršaja mogu biti i duplirane. 

Recommended Posts

Posted

I sada ide da nije tako je bi nam bio na radaru : )

Što se strogo talenta tiče bio je druga all nba ruki petorka. 

Posted
26 minutes ago, Molina23 said:

Cigani bi sad kao sirotinja na svadbi. Daj 10 torti da se proba trpaj rokaj Miki sve u jedan tanjir, na guzicu namaži. 

Renesansni opis ove teme i njene suštine.

• Love 1
  • Ha-ha 2
Posted
1 hour ago, Molina23 said:

Kakve traume ima masa od nedostatka bekova prošle sezone boktejebo kakav Hajland pusti. On nam pasuje na ovaj roster kao Marijan Rističević u klub književnika. 

Cigani bi sad kao sirotinja na svadbi. Daj 10 torti da se proba trpaj rokaj Miki sve u jedan tanjir, na guzicu namaži. 

Muke su to : )

I ja mislim da nema logike njega potpisivati pored Grahama i  Cartera, ali se ne bih ni najmanje iznenadio ako ga ovi naši ozbiljno jure.

I ovaj sadašnji bekovski sastav je OK, ako ne bude nekih povreda. CMM će biti bolji pored Grahama, a Carter ne može biti gori od Jaga i Nedovića. Cannan ako ode OK, ako ostane opet OK za neku manju ulogu skorera sa klupe. Jedino što nije OK je plata, prevelika za rezervistu.

Posted
30 minutes ago, Wook said:

Muke su to : )

I ja mislim da nema logike njega potpisivati pored Grahama i  Cartera, ali se ne bih ni najmanje iznenadio ako ga ovi naši ozbiljno jure.

I ovaj sadašnji bekovski sastav je OK, ako ne bude nekih povreda. CMM će biti bolji pored Grahama, a Carter ne može biti gori od Jaga i Nedovića. Cannan ako ode OK, ako ostane opet OK za neku manju ulogu skorera sa klupe. Jedino što nije OK je plata, prevelika za rezervistu.

Ako dodje bek Kenan ce ici nema sanse da ostane, a moramo imati bar 5 bekova za EL + Miljenovic i Radosic.

Posted
15 minutes ago, Dropkick Murphys said:

Hoće li nas izbaciti iz EL ako nemamo 7 bekova? Kakva su pravila?

Nisi dobro definisao, ako nemamo 7 bekova od 1m+ plate, ova boranija Miljenovic Radosic to se ne racuna

Posted

Ne znam kakva su pravila, al' ja bih samoinicijativno istupio iz takmičenja ako pre početka sezone u rosteru ne bude bar 5 bekova sa milionskim platama, zašto uopšte gubiti vreme u EL ako više od pola lige ima skuplje, brojnije i zvučnije bekovske linije od naše, koja je poenta.

• Like 4
  • Ha-ha 1
Posted
17 minutes ago, bosMan_jr said:

Nisi dobro definisao, ako nemamo 7 bekova od 1m+ plate, ova boranija Miljenovic Radosic to se ne racuna

Ti racunaj njih dvojicu ali i sam znas da nece videti minute u El. Nisam rekao da mora biti od 1M+ nego da fali igrac. Moze 5. bek u rotaciji biti i Nedovic sa redukovanom platom.

Posted
7 minutes ago, Disfruto said:

Ti racunaj njih dvojicu ali i sam znas da nece videti minute u El. Nisam rekao da mora biti od 1M+ nego da fali igrac. Moze 5. bek u rotaciji biti i Nedovic sa redukovanom platom.

Ne moze Nedovic....to bi bio poslednji ekser u kovceg...Decko za 10ak godina igranja El ima 0 plejofova...Neka hvala,neka produzi dalje,da nam ne malerise ekipu,da doprinese svakako ne moze...

• Like 3
Posted (edited)
38 minutes ago, Petar1995 said:

Covek je veliki poznavalac kosarke

O Grahamu..

Eto, vidiš da treba još jedan bek minimum.

Edited by Wook
  • Like 1
Posted
50 minutes ago, Petar1995 said:

Covek je veliki poznavalac kosarke

O Grahamu..

Sve je u pravu, covek je dobar strucnjak, osim jedne stvari.

Kakav je Panterov ppp iz izolacija u NBA? A iz pika? Kakve su Nunnove napredne statistike? Kakva je napredna statistika Jabari Parkera iz poslednjih NBA sezona?

Jednostavno, druga prica je tamo i ovde, potpuno.

Naravno da ce igrati i sa Kodijem u petorkama, ali i kao PG.

• Like 7
  • Thanks 2
Posted
55 minutes ago, avakss said:

Bek fali i doci ce.

Slobodan je Midlton ali ne znam kakvi su mu karijerni procenti za 2 i 3. Uz to ne grize baš u odbrani a i mator je.

• Ha-ha 1