Jump to content

Message added by Guru,

- Na temi o prelaznom roku se komentarišu dolasci i odlasci igrača, potencijalna pojačanja koja su pomenuta od strane relevantnih izvora i prave realne projekcije tima uz nekakvu analizu/propratni tekst. Tema je isključivo vezana za KKCZ, na njoj se ne komentarišu random igrači i transferi drugih klubova, osim ako se ti transferi direktno ne tiču Zvezdinih potencijalnih pojačanja (po prethodno navedenim kriterijumima).

- Lista relevantnih izvora je sledeća: Donatas Urbonas (Basket News), Aris Barkas (Eurohoops), Encestado.es, Sportando (ne kada samo prenose šta naši clickbait portali objavljuju), Đorđe Matić i Meridian bet, Stefan Lazarević (Telegraf), Tviter/X profili Andrea Calzoni, Nolan is Back (ex Nolan sa parkinga), Večiti abrovi i KKCZ Insajder (isključivo u vezi transfera, ne i prenošenje propagandno-trovačkog sadržaja), Instagram stranica Tips'n'Slips, naši forumaši Markoss i Mile1, uz podrazumeva se - zvanične objave kluba. Prilikom prenošenja informacija obavezno je navesti ko je izvor/ostaviti link. Bacanje infantilnih zagonetki i kriptičnih poruka je zabranjeno. Lista je podložna promenama, predlozi i sugestije forumaša u vezi iste su dobrodošli i biće razmotreni od strane moderacije.

- Tema nije fontana želja, svaštara, chit chat, niti šalter sala - odlasci u pekaru, grejalice, šlemovi, one liner-i, šta mislite o/ja bih voleo/moj predlog je ________, kačenje klipova random igrača uz kako vam se čini ovaj, "goli" depth charts bez ikakvog dodatnog teksta i slični oblici ispraznog štancovanja strana će se tretirati kao spam/trolovanje i svaki put kada forumaši preteraju moderacija će to sankcionisati.

- Svi postovi kojima se krše navedena pravila će biti brisani. Forumaši koji i nakon brisanja postova nastave sa kršenjem pravila će dobijati vremenske zabrane pisanja, koje u slučaju ponavljanja prekršaja mogu biti i duplirane. 

Recommended Posts

Posted
17 hours ago, Sinnerman said:

Mogu ovo da potvrdim, sedeo sam u kafiću do njihovog stola. 

I sta su popili gospoda..? 😀

Posted

Nisam previše gledao Nworu, a nisam ni bio previše zainteresovan, dok nije bilo zvanično. Sa svojih 203 ima odličnu kontrolu lopte. Ne sviđa mi se onaj njegov dosta nizak izbačaj pri šutu, ali se ne može reći da je loš šuter. Dosta obećavajuće deluje. 

Posted

Bez jakog pleja i beka sutera mi smo donji dom Evrolige.

Tu nemamo pravo na gresku.. i ne trrba tu da zalimo novac kojeg ima..

• Like 1
Posted

Nwora i Moneke su za sada najveća imena ovog leta koja su stigla u Zvezdu, a računajući i prošlo leto i ovo, svakako obojica su u top 3-4 pojačanja našeg kluba u poslednje 2 godine.

Da li će njih dvojica to i opravdati videćemo, ali potencijala imaju..

• Like 1
Posted
4 minutes ago, avakss said:

Mozda hapoel,milano,monaco,oly ili mi?

Ma Oli, vec bi kod nas mediji poceli bombardovati naslovima o njegovom dolasku

Posted

Ide u Olimpijakos, ali ćemo se ložiti da dolazi u Zvezdu, dok zvanično ne objavi Olimpijakos da je njihov i onda počinjemo kukati i plakati svi skupa..

Posted
1 minute ago, Don Dusko said:

Ako vec Micic ide u Oly sto se ovde stancaju postovi ko ludi?

Otkad smo mi Olimpijakos?!

To nam je bratski klub i svi se radujemo što umesto da u paru gledamo Micića i Petruševa kako plešu po terenu u dresu Zvezde, umesto toga ćemo ih gledati u prvoj petorci Olimpijakosa..

Posted (edited)

au brate ala mracite....... 

Pre svega Petrusev nece ostati u Olyu. To je bar jasno. 

Sto se tice Vase. verujem da imamo dobre sanse.

Hapoel je potpisao jutros Jones-a iz Valencije (tako se cuje), Fener se vise i ne spominje. 

Ono sto me zanima je kako se odnosi finansijski FP na ownere u EL. Jer Oly sada trosi vise od 20 miliona samo na plate bez Vase (potencijalno). 

Edited by pilif88
Posted
6 minutes ago, Don Dusko said:

Ako vec Micic ide u Oly sto se ovde stancaju postovi ko ludi?

Otkad smo mi Olimpijakos?!

Mogli bi da se napravimo ludi i krenemo da navijamo za Olimpijakos, bar nama to nece biti problem s obzirom da smo vec navijali za Fmp

• Ha-ha 1
Posted
10 minutes ago, СтелаРоса said:

Mogli bi da se napravimo ludi i krenemo da navijamo za Olimpijakos, bar nama to nece biti problem s obzirom da smo vec navijali za Fmp

Imaju istu boju dresa, a i veći budžet i bolju ekipu od Zvezde, tako da možemo početi navijati za njih, ili imam još bolji plan da apsolutno svi navijači Zvezde potpišu peticiju u kojoj se traži od uprave da nam dovede Micića i još jednog dobrog centra tipa sličnog kvaliteta kao Poarije, inače ako nam ne dovedu takvog pleja i baš dobrog centra i time završimo prelazni rok, svi prelazimo da navijamo za Olimpijakos, a to znači da će arena biti prazna i ništa neće čak ni od sezonskih klub da zaradi..

Kako ti se dopada ovaj ultimatum?? Hhaha

• Like 1
  • Thanks 1
Posted (edited)

Pa zar ne plaćaju već milione Vezenkovu, Furnijeu i ostatku tima? Da li postoji onda taj salary cap?

Edited by Jeremija123
Posted
2 minutes ago, Jeremija123 said:

Pa zar ne plaćaju već milione Vezenkovu, Furijeu i ostatku tima? Da li postoji onda taj salary cap?

Postoji ali ti mozes da dovedes i 50 igraca ali placas porez kao luksuz... a njima kinta nije problem

Posted

Inače još jedan plej potpisao zvanično vidim Darius Tompson otišao u Valensiju, dakle sve manje plejeva evroligaških za Zvezdui.

Samo još Micić i Lo su u opticaju, ako se ne varam..