alcesta Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Pa baš zato što Siner tako dobro riternira nije smeo Alkaraz da srlja na mrežu odmah posle servisa, tako je i izgubio set. Ali ajde nadajmo se boljem nastavku.
McLeod Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Egal mec u najgorem slucaju ali lik je psihopata ja ne mogu da objasnim drugacije njegove takticke bravure. Bukvalno je gori sad nego sa 19 godina u tom segmentu Nije problem da te Siner ubija riternom to je ocekivano. Ocekivano je i da te brejkne jednom po setu. Ali ti ne mozes da imas brejk loptu maltene na svaki servis i konvertujes 15% i to ih gubis na imbecilne nacine uglavnom. 2
Mina D. Harker Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Ovo je strašno. 3 minutes ago, McLeod said: ali lik je psihopata Moja mama kaže isto, i dodaje - "da se ne bavi tenisom, bio bi ubica" 😂 1 1
alcesta Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Mislim da ću da promenim kanal. Što da se ja tu nerviram kad mogu da gledam Person of Interest na RTL-u
jevrem69 Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago e kada Banjac drzi lekciju iz etikecije pirgavom, pa ovo je sou ................... jos uvek ima neke sanse da se spreci gubitak i ovog seta, inace ................
Miki28 Lakers in 5 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Dobro je, mislio sam da ce mu i ovaj poen pokloniti. Ae sad da se odbrani servis
Shunsuke Nakamura Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Siner ima veći teniski IQ i stabilniji je psihički. To odnosi najviše prevagu na njegovu stranu.
jevrem69 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago (edited) Uradio je sve sto je mogao da se vrati u set, iskoristivsi onaj ocajan servis Sinera za set, ali opet je napravio previse gresaka u tajbrejku ................. mentalno je na visem nivou pirgavi u ovom mecu .................. i dobio je set sa procentom ubacenog servisa od samo 51 % Alkaraz bas isto kao i prekljuce i Novak, gubi dosta poena i na Sinerov drugi servis ................ to je jos jedan element vise u njegovoj prici sa neizneudjenim gresakama u ovom mecu, slicno kao i u prvom setu meca (deom i drugog) protiv Muzetija ................ ............... nisam mislio da cu ovo da napisem, ali iz dosadasnjeg razvoja situacije, ostaje velika zal sto Novak nije bio u prilici da igra ovo finale sa Alkarazom, posto mislim da bi itekako imao priliku za pobedu ................. sta se moze kada jos uvek nije pronasao streptomicin za Sinera ................. Edited 8 hours ago by jevrem69
alcesta Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Pa jasno je odavno da je Novaku lakše s Alkarazom nego sa Sinerom, videli smo to i u Australiji. Ovaj će još da osvoji titulu bez izgubljenog seta
jevrem69 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago (edited) mislim da ce Alkaraz uspeti da dobije sledeci set, ali ce morati da podigne kvalitet prvog servisa .................... fali mu lakih poena ................. bio je na dobrom putu da napravi potpuni preokret u setu, ali je ipak razbijen u onim razmenama u tajbrejku ................. Edited 8 hours ago by jevrem69
alcesta Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Neka on dogura do još jednog TB-a za početak, trenutno je podvig zadržati servis. 1
Mina D. Harker Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Carlos against the machine, na trenutke bljesne ali onda potone; ne vidim kako će izvući i set, a ne nešto više. 1
jevrem69 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Sinerov procenat ubacenog prvog servisa u mecu protiv Novaka je bio 54%, a danas u drugom setu protiv Alkaraza svega 51%, i nijedan od njih dvojice nije uspeo da dobije taj set ................ Sve se uglavnom svodi na to da je dosta vaznih poena dobio na drugi servis, plus mu je ritern bio gotovo pa besprekoran, i zbog agresivne igre primoravao i Novaka i Alkaraza da prave puno neiznudjenih gresaka ................ 16 minutes ago, Helena said: Ovaj će uzeti kalendarac bitka za Vimbldon moze da pocne vec koliko sutra .......................
jevrem69 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago deluje da je Sineru dusa u nosu, od tolikog trcanja .................. moze se to nazreti sa njegovog pokeraskog lica nakon ovih maratonskih razmena, nakon sto se Alkaraz izdigao iz pepela ............... problem na Vimbldonu bi moglo da bude i to, sto Siner sigurno nece ovako lose servirati ..................
jevrem69 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago procenat ubacenog prvog servisa za Sinera u trecem setu je iznosio ravno 50% .................. da je i to dobio, pa da se pitamo, sta je potrebno da bi mu neko uzeo ne mec, nego makar i set ..............
Ledd Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago (edited) 54 minutes ago, jevrem69 said: Sinerov procenat ubacenog prvog servisa u mecu protiv Novaka je bio 54%, a danas u drugom setu protiv Alkaraza svega 51%, i nijedan od njih dvojice nije uspeo da dobije taj set ................ Sve se uglavnom svodi na to da je dosta vaznih poena dobio na drugi servis, plus mu je ritern bio gotovo pa besprekoran, i zbog agresivne igre primoravao i Novaka i Alkaraza da prave puno neiznudjenih gresaka ................ bitka za Vimbldon moze da pocne vec koliko sutra ....................... Njegov procenat prvog servisa ne utiče mnogo, jer je on sposoban da vrlo brzo uz max dva udarca u razmeni uvede protivnika u svoj ping-pong ritam. Međutim, dokazano Siner nije maratonac. On redovno gubi duže mečeve na slemovima. Da je Nole uzeo treći set svašta bi bilo. Ovde je isto meč na Alkarazovom reketu, bez obzira što vodi Siner. Edited 7 hours ago by Ledd 1
Miki28 Lakers in 5 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Pa gdje na reket mu saljes to, imao si laganh paralelu.
Ledd Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 40 minutes ago, jevrem69 said: deluje da je Sineru dusa u nosu, od tolikog trcanja .................. moze se to nazreti sa njegovog pokeraskog lica nakon ovih maratonskih razmena, nakon sto se Alkaraz izdigao iz pepela ............... problem na Vimbldonu bi moglo da bude i to, sto Siner sigurno nece ovako lose servirati .................. Imao/imaće je on druge probleme na travi pored servisa. Niski odskok je druga priča za njega, plus trava zahteva veliku sposobnost promene pravca i kontrolu lopte gde je recimo Nole goat a Alkaraz takođe brutalan, plus je nizak.
jevrem69 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 8 minutes ago, Ledd said: Njegov procenat prvog servisa ne utiče mnogo, jer je on sposoban da vrlo brzo uz max dva udarca u razmeni uvede protivnika u svoj ping-pong ritam. Međutim, dokazano Siner nije maratonac. On redovno gubi duže mečeve na slemovima. Da je Nole uzeo treći set svašta bi bilo. Ovde je isto meč na Alkarazovom reketu, bez obzira što vodi Siner. da, ali Alkaraz nikada nije preokrenuo 0 : 2 na Slemovima, a pogotovo sto ispred sebe ima ovakvog protivnika to ce mu biti jos i teze ................ a cini mi se da Siner jeste, i to mozda cak i dva puta ...............
Helena Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Da se rastajemo (Inače, od Sinerove mame sam mislila da je Kim Klajsters)
jevrem69 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Duzina meca uzima danak kod obojice, ali cini mi se da ipak vise popusta Karlos, zbog znacajno vece potrosnje u igri .................... ako Siner sada potvrdi brejk, bice to verovatno i kraj meca .................. sve sada zavisi od njegovog servisa .........................
Recommended Posts