Jump to content

Roland Garros 2025

Recommended Posts

Posted
15 minutes ago, Barker said:

Stvarno nisam ocekivao da neko ko se zove Mekenzi Mekdonald ima nesto azijatsko u svojim genima 😁

To na stranu,ja sam jednom prokomentarisao da ne mogu da verujem da su mu dali to ime na to prezime (Bilo bi prejako da ima i srednje ime na Mek) 

• Ha-ha 1
Posted (edited)

Ja svaki put kad vidim da piše Beluči očekujem onoga iz 2011, pa treba da se navikavam na ovog :classic_biggrin:

Odoše Žaber i Sakari. Žao mi Čilića kako se muči. Je li on uopšte prošao par kola na nekom većem turniru otkako se vratio?

Edited by alcesta
  • Like 1
Posted
7 hours ago, alcesta said:

Medvedev već gubi 0:2 od Norija, ali mi naravno gledamo biciklizam :classic_rolleyes:

Jedna od najlepših etapa ovogodišnjeg Đira a ti se žališ umesto da uživaš :twak:

Posted (edited)

Lepe etape imamo preko cele godine, da je samo Điro još bi se nekako i izdržalo :classic_biggrin:

Hurkaču se ne piše dobro, a bogami ni Feliks nije u zavidnoj situaciji...

Edited by alcesta
Posted

Potop Fricka zacinjen ispadanjem od Altmajera u 1r. Jeste on u formi i igra odlicno, pre toga ispao od Hubija koji je igrao finale sa Novakom, osvajaca mastersa Ruuda (Mada i Girona jbg) --> Tako da, nadam se da ce se izdici u drugom delu sezone koji mu znatno vise odgovara, i da ce sanirati do kraja tu povredu abdomena, i vratiti fitnes i samopouzdanje. Za sad mu sezona lici na TOP30 igraca kakav je bio pre proboja u sam vrh. Nije koristio ni visoku pozicij nosioca, ali ostaje nada da ce drugi deo sezone biti bolji i da ce se boriti za zavrsni masters (i za TOP10 u krajnjem slucaju). Tesio sam se sve zaigrace bolje, ali osim tog SF Mastersa u Majamiju i par bljeskova, polusezona za zaborav.

Kakav potop Ruuda posle dobijenog prvog seta, svasta. Ajmo Kecmanee, jos jedan peteserac da se izvuceee ;D

Posted
24 minutes ago, alcesta said:

Zar nije to Pešikan? Ceronja ne jauče toliko :classic_biggrin:

Ispade i Rud.

Moguce, ispala sam iz stosa, slabije pratim 😁

Plus, pre sam uvek prebacivala na engleski, a sad mi zanimljiv giro i da slusam onog naseg, pa stoji na srpskom 😊

Posted

Za Kecmanovica nista cudno, vec smo ovde analizirali lik i delo pomenutog igraca, izvukao se protiv svakako boljeg sljakasa u pet setova, ali je onda izgubio od igraca kojem koliko znam sljaka uopste nije glavna podloga i koji je ove godine granicni top 50 igrac, a prethodnih sezona je bio tu negde oko 100 mesta. Medjedovic je bio sigurniji, mada vidim da je u dva seta gubio brejk u zavrsnici i onda nekako ipak uspevao da slomi protivnika. Sto se Olge tice, imace jako tezak posao, posto Kolins sigurno hoce da joj vrati za proslogodisnji poraz, a rekao bih da ima i konstantnije rezultate na jacim turnirima na sljaci od nase cure.