Jump to content

Recommended Posts

Posted

Da i ja sam pricao sa AJ-om (basistom), imamo zajednickog poznanika koji me je i uputio na bend. Ja sam i inace jedan od dosadnjakovica i smaraca koji gnjavi muzicare pre i posle svirki 😛 i ogromna vecina sa kojima sam imao prilike da komuniciram jesu sasvim normalni down to earth likovi i likuse. 

• Like 1
Posted
11 hours ago, Radoye said:

(prastajte ako je vec bilo):

Meni ovo nije problem, nekad se ukusi poklapaju, volimo iste bendove itd.

Recimo, ti si meni "ukrao" Babies in Toyland 😛ali planiram da kačim neke druge pjesme. Doduše, ne odmah😄Sad ide predivna stvar sa ovog predivnog albuma:

• Like 2
Posted

@Stiletto dobra je bila Viktorija, dobar vokal. Šteta što je potonula u opskurnost, bar je ja ne vidim nigdje odavno.

Kad smo kod Slovenki, Laibach nije regrutovao za saradnju samo Anju Rupel, već i Minu Špiler iz Melodroma

• Like 1
Posted
2 hours ago, Mina D. Harker said:

@Stiletto dobra je bila Viktorija, dobar vokal. Šteta što je potonula u opskurnost, bar je ja ne vidim nigdje odavno

Ne bavi se pevanjem odavno, priča se da ju je alkohol uništio, pojma nemam da li je istina. Poslednji put sam je čuo uživo pre nekih pet godina, pukao joj je glas već kod prvog refrena...

• Tuzno 1
Posted
On 3/29/2025 at 9:40 PM, Radoye said:

Francuska:

Ako ćemo o alternativnoj muzici onda definitivno Les Rita Mitsouko:

Eventualno na dalekom desetnaestom mjestu može da se pomene Niagara (meni ova pjesma i nije nešto, ali se tekst bavi time kako nam televizija donosi izobilje direktnih prenosa smrti i nesreće, imajući u vidu da je ovo izšlo ima 35 godina prilično rano su prepoznali trend):

• Like 1