Jezebel Posted Sunday at 08:51 AM Posted Sunday at 08:51 AM Twist In My Sobriety je napisala sa 16 godina. /moj naklon/ 2 3
Besni lala Posted Sunday at 02:47 PM Posted Sunday at 02:47 PM (edited) 5 hours ago, Jezebel said: Twist In My Sobriety je napisala sa 16 godina. /moj naklon/ Ne znam - nekako mi uz nju ide - Pretpostavljam da su nekako u isto vreme išle na MTV -u ili tripujem ... ed. Ne tripujem - razlika je godinu dana Lepa vremena. Edited Sunday at 02:50 PM by Besni lala 1
El Machado Posted Sunday at 04:19 PM Posted Sunday at 04:19 PM Ne ide da tema ''Žene u muzici'' bude bez Linde Perry.
Mina D. Harker Posted Sunday at 05:55 PM Author Posted Sunday at 05:55 PM I Kobejn je volio "kabanice" 😊 Ono što sam od njih čula, a u moje vrijeme nisi baš mogao sve i odmah ali se nekako stalno otkrivalo nešto novo, malo su eksperimentalne, slično kao Can, Residents itd.
Smrtokapa Posted Sunday at 06:46 PM Posted Sunday at 06:46 PM Da dodam i Hooverphonic na temu. Geike Arnaert je bila vokalistkinja tokom najuspešnijeg perioda benda, sada je ponovo sa njima. Međutim, na jednom od najkul uživo nastupa evah, vokalistkinja je bila Noémie Wolfs. Ostaviću ove dve numere ovde, ali ceo koncert / live album je ❤️ 1
Smrtokapa Posted Sunday at 07:00 PM Posted Sunday at 07:00 PM A evo malo i gospođe Rošin: + par starih ali dragih: Inače Róisín Murphy će (ponovo) biti u Beogradu 7. juna. 1
Jezebel Posted yesterday at 09:12 AM Posted yesterday at 09:12 AM On 3/23/2025 at 3:47 PM, Besni lala said: Ne znam - nekako mi uz nju ide - Ide, ide, samo sam se kasno setila. Idemo dalje, prerano izgubljen zivot i talenat. Kada sam je prvi put cula na radiju mislila sam da peva crnkinja, svakako sam upamtila taj glas kada se tek pojavila na muzickoj sceni. 2
McLeod Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago "Kill the system, kill the men" Usudicu se da kazem najbolji novi rok bend danasnjice. To sto su sve tri rodjene sestre cini ih jos impresivnijim 2
Chaos Is Me Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Evo mali doprinos i od mene 1) Tuga/tragedija (najbolje žene) 2) Malo komercijale 3) malo punka 4) malo legendi 5) malo tinejdž emo 6) malo filozofije 1
Mina D. Harker Posted 20 hours ago Author Posted 20 hours ago 2 minutes ago, Chaos Is Me said: 6) malo filozofije 😂 Htjela da ti dam 🎖️za doprinos, ali onda je došla Sexy Sandra, pa samo "lajk". Šta ću, izgleda imam predrasude.😩 Ali evo, da ne bude kako furam samo rokerke i srodnu muziku
El Machado Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 1 hour ago, McLeod said: Usudicu se da kazem najbolji novi rok bend danasnjice. To sto su sve tri rodjene sestre cini ih jos impresivnijim Slažem se u potpunosti. Slušam ih još otkad sam prvi put čuo ,,Survive'' uživo. Sestre u tom trenutku imaju 16, 14 i 12 godina. Inače nastup je sa univerziteta Nevada ako se dobro sećam, u okviru TedX talk-a. Otud ovaj mali govor na početku. Trajektorija je trenutno takva da je nebo granica... Dašak svežine u modernom r'n'r. Od novijih mogu da preporučim recimo ovu, sa prošlog albuma I ovu, sa aktuelnog 1
Chaos Is Me Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Postoji samo jedan Warning i to nisu ove devojčice
McLeod Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Slazem se, mada mi poslednji album iskreno nije legao. Sto se tice kvaliteta sve su bolje i na sceni i zanatski. Alehandra ima verovatno najveci napredak kao najstidljivija. Paulina je zver na bubnju stvarno redak talenat, ali mi se iskreno ne svidja sto sve cesce hoce da peva. Mislim da je cak i Alehandra kad bi se oslobodila bolja od nje. Danijela je boginja bukvalno, meni sve radi perfektno i sve pesme koje mi se najvise svidjaju je ona napisala.
Radoye Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Jos malo lokalpatriotizma. Beams, Toronto ON: The Barettas, Hamilton ON: The Royal Castles, Guelph ON: Miesha and the Spanks, Calgary AB: The Jukeez, Montreal QC: The Surfrajettes, Toronto ON:
Recommended Posts