Stiletto Posted November 9 Posted November 9 Još Bafalo izgubio od Majamija i sad Patsi imaju utakmicu fore na čelu divizije.
Malkolm Brogdon Posted Tuesday at 01:18 PM Posted Tuesday at 01:18 PM Ne znam zasto vise uopste gledam ove moje mucenike, u 3 poraza su ukupno primili 39 poena, 60s football baby. Da li je gore utakmicu odradio Lafleur sa puntom sa 40 jardi a potom FG pokusaj sa 64 koji je umalo zavrsio u autu, ili Love koji sve do poslednjih 10 minuta nije mogao da veze 2 dobre odluke na terenu. Bice opet grcevita borba za WC.
Stiletto Posted Friday at 04:21 PM Posted Friday at 04:21 PM (edited) Trevejn Henderson postao tek drugi rookie u istoriji Patriota koji je ostvario 3 TD na jednoj utakmici. Prvi je bio Rob Gronkovski, koji se juče zvanično penzionisao kao član Patriota (potpisao jednodnevni ugovor). Edited Friday at 04:22 PM by Stiletto 1
Ikac Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Darnold brat moj, kakav blast from the past, 4 INT Arizona isto 3 turnovera, preko 100 jardi kazni, mislim da je Gannon dead man walking. Osim Tennessee i NY Giantsa, očekujem da nove trenere traže Arizona, Miami, možda Atlanta i Cincinnati, a čak bih rekao Buffalo i Baltimore ako bude nekog ranog ispadanja iz plejofa. Mislim da će Glenn i Carroll preživeti prvu sezonu, a Stefanski jedino ako bude trejdovan.
Recommended Posts