Stiletto Posted November 9, 2025 Posted November 9, 2025 Još Bafalo izgubio od Majamija i sad Patsi imaju utakmicu fore na čelu divizije.
Malkolm Brogdon Posted November 11, 2025 Posted November 11, 2025 Ne znam zasto vise uopste gledam ove moje mucenike, u 3 poraza su ukupno primili 39 poena, 60s football baby. Da li je gore utakmicu odradio Lafleur sa puntom sa 40 jardi a potom FG pokusaj sa 64 koji je umalo zavrsio u autu, ili Love koji sve do poslednjih 10 minuta nije mogao da veze 2 dobre odluke na terenu. Bice opet grcevita borba za WC.
Stiletto Posted November 14, 2025 Posted November 14, 2025 (edited) Trevejn Henderson postao tek drugi rookie u istoriji Patriota koji je ostvario 3 TD na jednoj utakmici. Prvi je bio Rob Gronkovski, koji se juče zvanično penzionisao kao član Patriota (potpisao jednodnevni ugovor). Edited November 14, 2025 by Stiletto 1
Ikac Posted November 17, 2025 Posted November 17, 2025 Darnold brat moj, kakav blast from the past, 4 INT Arizona isto 3 turnovera, preko 100 jardi kazni, mislim da je Gannon dead man walking. Osim Tennessee i NY Giantsa, očekujem da nove trenere traže Arizona, Miami, možda Atlanta i Cincinnati, a čak bih rekao Buffalo i Baltimore ako bude nekog ranog ispadanja iz plejofa. Mislim da će Glenn i Carroll preživeti prvu sezonu, a Stefanski jedino ako bude trejdovan.
Xpert Posted November 23, 2025 Author Posted November 23, 2025 Pretekosmo nekako protiv Cincya i odosmo na 10-2. Generalno losa utakmica, al jedino se pobeda pamti. Ono sto brine su povrede. Bas ih je mnogo bilo. Pola OL nam je palo. Najvise brine LT Campbell.
Miki28 Lakers in 5 Posted December 8, 2025 Posted December 8, 2025 Billsi-Bengalsi revolveraski obracun koji je na kraju rijesio Joe sa svoje 2 gluposti. Prike toga igrao sjajno i onda bas 2 lose odluke i 2 INT koji su Billsi pretvorili u 2 TD, jedan defanzivni. Allen odlican, prvo pokrenuo preokret na 28-18 sa TD trcanjem a onda i na kraju kada im je treba 1st na 3&15, istrcao 20+ i zavrsio mec. Chiefsi gotovi. Mahomes izmaltretiran jutros kao rijetko kad u karijeri. 14/33 160 YDS 0 TD 3 INT 1
Romantik Posted December 8, 2025 Posted December 8, 2025 Prvi put otkako sam dosao na ovaj forum mogu reci da razumem navijace Patriota i njihova osecanja po padu dinastije. Vec par seznona Poglavice su pravile rezultate zahvaljujuci odbrani a ne napadu, koji ej svake godine bivao sve impotentniji i impotentniji, iako su dodavani jako kvalitetni hvataci, a sada ni odbrana vise to nije mogla da iznese. Nocas su popustili u par navrata kada nisu uspevali da odbrane trece pokusaje za 15 i 16. Bice jako neobicno kad dodje januar a ja nemam za koga da navijam, pa cu u svakom mecu morati da biram protiv koga da navijam. A bilo je istinski lepo dok je trajalo... 1
Big Ticket Posted December 8, 2025 Posted December 8, 2025 Читам коментаре да је Махомс достигао peak, да не може више да напредује, да га је лакше читати, bullshit... Имао је и Том сушне године, па се дигао. Ево су се Патриоте дигле, али је било потребно пар година доброг ресета, али и лутања што са играчима, што са штабом да коначно легну ствари на мјесто. Са Махомсом на qb максимално 1-2 сезоне, укључујући ову и ето их као претенденти опет. 1
NikadProtivKaline Posted December 9, 2025 Posted December 9, 2025 ne znam zasto je zapravo chiefs napad toliko impotentan ove godine mahomes je i dalje vrhunski QB ima i solidne hvatacke opcije, ima i dobrog running beka laicki, deluje mi da ga izdaje OL, ili jbg playbook treba da se protrese malo mozda je i andy reid vreme proslo
Romantik Posted December 9, 2025 Posted December 9, 2025 Trkaci nemaju nikakav ucinak ove godine, a radi se o dva dobra i iskusna beka, tako da i meni deluje da je do ofanzivne linije, a pogotovo sto ima jako malo pokusaja dugih dodavanja, opet verovatno jer ofanzivna linija ne moze da kupi dovoljno vremena u dzepu, a sa Vortijem imas super opciju, a ako na njega igraju flaster onda Holivud i Rajs cuda mogu da naprave na kracim, ali to je u teoriji, dok u praksi niceg nema. 1
L' Imperatore Posted December 9, 2025 Posted December 9, 2025 On 12/8/2025 at 8:09 PM, Romantik said: Prvi put otkako sam dosao na ovaj forum mogu reci da razumem navijace Patriota i njihova osecanja po padu dinastije. Vec par seznona Poglavice su pravile rezultate zahvaljujuci odbrani a ne napadu, koji ej svake godine bivao sve impotentniji i impotentniji, iako su dodavani jako kvalitetni hvataci, a sada ni odbrana vise to nije mogla da iznese. Nocas su popustili u par navrata kada nisu uspevali da odbrane trece pokusaje za 15 i 16. Bice jako neobicno kad dodje januar a ja nemam za koga da navijam, pa cu u svakom mecu morati da biram protiv koga da navijam. A bilo je istinski lepo dok je trajalo... Povreda McDuffie-a na samom početku utakmice je imala ogroman uticaj. Iz situacije gde možeš sa njim i Watsonom da igraš press man kad god ti treba, dolaziš do toga da ili šaltaš na consku odbranu koja ti nije primarna, ili rizikuješ 1 na 1 sa backup cornerom... Ali ok, ja bi rekao da je odbrana opet uspela da odradi svoje. Nego šta je sa odlukom Reid-a, da na 10-10, 8 minuta da kraja igra 4th down na svojih 30 yardi?! U situaciji gde Stroud ne može okean iz čamca da pogodi. Da su to puntovali, vervatno bi izborili 3&out i opet dobili loptu.
Stiletto Posted December 14, 2025 Posted December 14, 2025 Bogami, Patsi bar ovo prvo poluvreme ozbiljno šure.
NikadProtivKaline Posted December 14, 2025 Posted December 14, 2025 losi su chiefsi bolje bi im bilo i ovo veceras da izgube, def se oproste od sezone i malo sednu i analiziraju gde su sve napravili greske u koracima
Xpert Posted December 14, 2025 Author Posted December 14, 2025 (edited) Bice ovo zajebano do kraja. Billsi jako krenuli 3/4. Mozda cak i nece biti zajebano, vec rutinski poraz. Nismo se pojavili u 2/2. P.S. 5 uzastopnih dopustenih TD-ova. Mnogo je kume. Edited December 14, 2025 by Xpert
Stiletto Posted December 14, 2025 Posted December 14, 2025 Drugo poluvreme ko da su se napili u svlačionici. Ništa, u sledeća tri kola izgurati nekako plejof. 1
Miki28 Lakers in 5 Posted December 14, 2025 Posted December 14, 2025 Kakvo vodjenje ekipe id strane Josh Allena, ljepotica za gledati kako je doveo ekipu do preokreta. 1
Big Ticket Posted December 14, 2025 Posted December 14, 2025 1 hour ago, Xpert said: Bice ovo zajebano do kraja. Billsi jako krenuli 3/4. Mozda cak i nece biti zajebano, vec rutinski poraz. Nismo se pojavili u 2/2. P.S. 5 uzastopnih dopustenih TD-ova. Mnogo je kume. Баш се нијесу појавили. Ово је често игра моментума, Билси су свој ухватили уа узде и добро појахали. Мало плејколинг, мало бушне руке, мало неискуство Меја, највише распад одбране. Научити и ићи даље.
Big Ticket Posted December 14, 2025 Posted December 14, 2025 Преготивни брат у Христу, Филип Риверс бацио TD након 5 година паузе. И то ме чини спортски срећним. Каква Холивуд прича, за све average Joe. Заиста, само у Ју-Ес оф Еј
Miki28 Lakers in 5 Posted December 15, 2025 Posted December 15, 2025 Samo sto se Brady povrijedio u 1 utakmici te sezone
Lineker Posted December 23, 2025 Posted December 23, 2025 (edited) Čifsi ugovorili izgradnju novog stadiona i prelaze granicu, idu iz Misurija i Kanzas. 2031. godina, stadion 3 milijarde dolara. Biće zatvoren, tako da mogu biti i domaćini SB. Edited December 23, 2025 by Lineker
Romantik Posted December 28, 2025 Posted December 28, 2025 Kralj je ziv, ziveo kralj! Kralj Henri nocas 4 TD i preko 20 istrcanih jardi na neverovatnih 36 nosenja! Covek od celika! 💪
Recommended Posts