Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Nova sezona, moguce jedna od najzanimljivih u poslednje vreme, sa dosta pretendenata na tron.

Philadelphia je ubediljivo savladala Chiefse u Super bowlu.

Iako free agency krece 12. marta, vec su krenuli potezi:

Da kopiram sazeta @Howie Roseman sa prethodne teme:

- DK Metcalf u Steelersima,

- Davante Adams u Ramsima,

- Garrett ostaje u Brownsima,

- Deebo Samuel u Commandersima,

- Geno Smith u Raidersima,

- Stafford ostaje u Ramsima,

- Saquon postao najplaćeniji RB u istoriji,

- Crosby ostaje u Raidersima,

- Allen potpisao novi ugovor sa Billsima (250 miliona $ zagarantovano).

I da dodam da su i Patsi krenuli da trose (imali najvise para u capu):

Potpisani DT Milton Williams iz Eaglesa, CB iz Detroita Carlton Davies, OT Morgan Moses i LB Robert Spillane

Edited by Xpert
  • Like 1
  • Thanks 1
  • Xpert pinned this topic
Posted

- Kenny Pickett u Brownsima,

- Sam Darnold u Seahawksima,

- Justin Fields u Jetsima,

- Zach Wilson u Dolphinsima,

- Laremy Tunsil u Commandersima,

- Dre Greenlaw u Broncosima,

- Aaron Rodgers će najvjerovatnije u Steelerse.

Posted
2 hours ago, Howie Roseman said:

- Aaron Rodgers će najvjerovatnije u Steelerse penziju.

Jedino ovako korigovano ima smisla.

• Like 1
  • 1 month later...
Posted

Prva runda drafta protekla dosta očekivano. Jags skočili na drugo mesto da bi uzeli Travisa Huntera. Shedaur nije izabran u prvoj rundi. Giantsi uskočili nazad u prvu rundi, i kad su svi očekivali da če pik biti Shadeur. ono Jaxson Dart 😂

Mi uzeli Jeantya. Malo kontra logike da se ne bira RB visoko, ali ja sam zadovoljan. 

Posted

Shedeur klizi li klizi. Nije izabran ni u trečoj rundi. 

Kakav pucanj u sopstvena kolena, od strane njegovog kampa u celom ovom draft procesu. Počevši sa onim da če oni pa kao da nešto biraju ko može da ga draftuje a ko ne. NFL im je brutalno odgovorio sa ovim, you're not good enough for that.

• Like 1
Posted

Baš sam ispratio više izvora posle drafta o svemu pa i Shadeuru. Sve se svodi na ovo: NFL timovi nisu sigurni da je on kalibar za startera, a za slučaj da je backup QB ne žele situaciju kao sa Tebow-om gde će na svaki INT startera da ide kamera na njega i da navijači traže da uđe. Slaba QB klasa a pošto je imao name recognition na deficitarnoj poziciji projektovan je u prvu rundu. 

Takođe, svi gotive Deiona, a sigurno niko od klupskih zvaničnika nije hteo javnu raspravu sa njim zbog nekog negativnog ili neutralnog komentara kao što je Orlovsky imao slučaj.

Verovatno ni Dart nije za prvu rundu ali Giantsi su baš u problemu. Da je Dart izašao prošle godine bio bi verovatno 7. izabrani QB, Sanders 8-11. kvoterbek.

Ni ovaj Tyler Shough nije za drugu rundu, ali Saintsi imaju problem kao i NYG. Dečko će napuniti 26 godina kad krene sezona, a 3 od moćnih 7 godina na koledžu je završavao zbog lomova kostiju. Godine sa kojima je draftovan podsećaju na Brandona Weedena. Shough je klasa sa Trevorom Lawrence-om, bio je rezerva Justinu Herbertu.