VN Australije 2025 - Page 2 - AutoMoto Sportovi - VOX92 Jump to content

Recommended Posts

Posted

Zadnjih 10ak krugova dobri. Ostalo uspavanka. Da nije bilo kise smorili bismo se. Divan pocetak za nas a i za rukuje. Opravdali su poverenje, svi sem malog kimija 🙂

Posted

Jbg, Kimi oprao Albona za dva kruga a Leclerc nije mogao ni za 30. Lewis bio race leader pola kruga. Toeto.

Navijao sam za Maxa na kraju, treba uzeti bodove McLarenu u svakoj prilici.

Posted (edited)

Od ultra dosadne do ultra zanimljive trke u 5 sekundi okretanja i klizanja. Obozavam kada je haos, pa svi jure u pit i pozicije se izmesaju kao spil karata.

Meklaren na startu sezone premoćan, Maks koristi svaku sansu, Piastriju se makar malo isplatilo neodustajanje... mali Kimi sjajna prva trka uprkos penalu, radujem se da vidim sta ima da pokaze....RB nastavlja da userava svoje vozace...kod starijeg brata, Liam ce imati paklen zadatak da pokaze da je iznad Gaslija, Albona i ostalih never was kandidata za 2.sediste zadnjih godina.

I pored svega, najveci wtf momenat trke je da Lance nije napravio nijednu gresku, mozda i jedini uz Albona na celoj trci 😶

Edit: ponistena kazna Kimiju, ipak P4 😇

Edited by MC Thunder 2
Posted

Drago mi je zbog Kimija fa su mu ukinuli kaznu. Zasluzio je tu poziciju jer se najbolje snasao u haosu na stazi. Uz to u moru bezlicnih rukija danas, on je jedini pokazao kako se vozi i to u ovakvim promenljivim uslovima

• Like 1
Posted

Meni žao Tsunode. Kiša mu odnela top poziciju.

Preticanje Lawsona je bilo 😳

Zanimljivo zbog kiše, inače bi bila dominacija Mclarena.

Da je neko impresionirao, nije.

Ova kiša je bila idealna prilika, da se pokažu (vele)majstori, buduči šampion(i). Ja ga nisam zapazio…🤷‍♂️ 

Posted

Lawson je pokazao pravi nivo tog RB. Eto koliki je vanzemaljac Max. Šteta što je pizda čim mu se neki drugi vozač približi inače bi bio rang Sene. Ne preterujem.

Luis. Jbg. Forzza...

Kimi prodisao, u narednih par trka ćemo videti da li je to to. Džordž ozbiljno sazreo.

Meklaren ubitačan, zadnje krilo se savija na pravcu više no što treba garant.

Pjastri mora da sazri, neće ovako uzeti titulu.

Biće ovo jako, jako, jako duga sezona.

Posted
  On 3/18/2025 at 10:54 AM, DASUBO said:

Lawson je pokazao pravi nivo tog RB.

Expand  

Pa i ne baš. Loš je bio.

Eto koliki je vanzemaljac Max.

Expand  

✔️

Šteta što je pizda čim mu se neki drugi vozač približi inače bi bio rang Sene. Ne preterujem.

Expand  

✔️

Meklaren ubitačan, zadnje krilo se savija na pravcu više no što treba garant.

Expand  

Tolko im beše. Jedna trka. Bila je primetna ozbiljna razlika na pravcu. Još Melburn i nije staza koja jasno pokazuje takvu prednost. Ali od Kine to više neće biti tako ako sam dobro shvatio.

Šteta za Piastrija, ovo mu je bila šansa da krene u pohod na titulu sa odličnim vetrom u leđa. Napravio je nekoliko grešaka tokom vikenda, ali mu je race pace bio tu oko Landovog, malo slabiji. Bio sam ubeđen da će Papaya rules biti da ga Lando pusti u zadnjem krugu.