Jump to content

Recommended Posts

Posted
22 minutes ago, Clash said:

Ako imate stomak, prelistajte Vučićeve medije.

Od jutros je strašna ofanziva na rektora Đokića i dekana Sinanija, direktno ih optužuju za pogibiju nesretne devojke sinoć na Filozofskom.

Užas.

Zašto bi to bilo ko radio? Ne znamo s kim imamo posla? Godinama ne ulazim na njihove trovačke medije. 

Posted

Sa druge strane, zna li iko sta se tu desilo? Posto je sve jako sumnjivo.

Nisam sklon da poverujem u ono sto se vrti od podataka koji su vodili tome, ali objasnjenje bi bilo dobro.

Posted
45 minutes ago, Barkley#34 said:

Nisu to samo kgb mantre. Sa Francima žestoko sarađuje i glavni su mu zaštitnici, pored Orbana.  Takođe, uvek u administraciji u Briselu i pojedinim zemljama imaš one koji nisu gadljivi na lovu. Jača i druga strana, koja kaže da je dosta tolerisanja njegovog ludila ali daleko je od toga da su ga se svi odrekli.

Saradnja i podrška nisu isto, a opet možemo da se vratimo i na nadležnosti koje ima EU. Bilo je u vestima ono o zavrtanju slavine za neke stvari, plus stagnacija u procesu pridržuživanja EU, dok ideja o pristupanju bez prava glasa nije našla na dobar prijem. Otprilike toliko i mogu da urade i dobro je što su uradili.

Posted
15 minutes ago, McLeod said:

Sa druge strane, zna li iko sta se tu desilo? Posto je sve jako sumnjivo.

Nisam sklon da poverujem u ono sto se vrti od podataka koji su vodili tome, ali objasnjenje bi bilo dobro.

pošto znamo na šta je ovaj režim sve spreman pogotovo pred izbore gde nisu sigurni u pobedu lako služba napravi sranje koje će im koristiti

Posted
14 minutes ago, Perkos2 said:

pošto znamo na šta je ovaj režim sve spreman pogotovo pred izbore gde nisu sigurni u pobedu lako služba napravi sranje koje će im koristiti

Ovo je isuvise random, plus je to onda ubistvo, nema nikakvog smisla. 

Posted
17 minutes ago, Perkos2 said:

Mora li odmah ta TZ? Nemamo pojma šta se desilo.

Članak na N1 kaže samo da su sinoć aktivirana neka pirotehnička sredstva na 5. spratu i da je nakon toga devojka "skočila kroz prozor". 

• Like 1
Posted
5 minutes ago, DameTime said:

Članak na N1 kaže samo da su sinoć aktivirana neka pirotehnička sredstva na 5. spratu i da je nakon toga devojka "skočila kroz prozor". 

To je i poenta, ne zna se jos sta se tacno desilo.

Ali to ne smeta jazavcu sa Informera da pokrene hajku na rektora i dekana a svi ostali da preuzmu njegovu pricu.

Znači on je jutros bio i tužilac i sudija i sve je jasno i sad se traži kazna.

Užasno nehumano korišćenje tragičnog momenta na najprljaviji način u jebene političke svrhe.

I to par sati posle smrti, sa nebuloznim špekulacijama šta se moglo desiti koje se posle par krugova kroz medije navode kao činjenice.

Užas.

• Like 2
Posted

Tacno je sve to, ali kakva pirotehnicka sredstva na fakultetu u 10 uvece?

To sta ce oni raditi je ocekivano i ne treba trositi vreme na njih.

Posted

Ne treba se čuditi ničemu što dolazi od Svinjformera, a njegova publika bez mozga i nije bitna jer su ionako izgubljeni slučajevi. Svinjformer bi iskoristio i da neko od profesora očeša banderu automobilom da bi napisao kako prof. Pobesnili Maks uništava javnu rasvetu i državnu imovinu.

Ovde bi dekan mogao da ima problema jer pirotehničkim sredstvima nije mesto na fakultetu, a čudno je i da se neko zatekao u to doba u zgradi fakulteta, a da nije portir.

Posted
6 minutes ago, Clash said:

Ali to ne smeta jazavcu sa Informera da pokrene hajku na rektora i dekana a svi ostali da preuzmu njegovu pricu.

Tebe krivim što sam ušla na Informer... Užasno jeste, no ništa neočekivano od smrada DJV. Da ne lajem sad šta mislim da je adekvatno postupanje sa tom spodobom.

Fakultet radi do 22h, ovo se dešava nakon toga. Na fakultetu možeš ostati i posle 22h ako imaš neku fakultativnu obavezu, ali portiri moraju biti obavešteni o tome. Mislim, tako je bilo u moje vreme.

• Like 1
Posted (edited)
29 minutes ago, DameTime said:

Pa meni je samo cudno sto se opet nesto ovakvo desilo pred nesto veliko sto se sprema protiv njih...

Mada verovatno je nesretan slucaj da me ne shvatis pogresno.

Svakako mi je ovo vijanje vestice od strane rezimskih medija jako licemerno znajuci za sta su cutali i cute vec godinu i po.

Edited by Don Dusko
Posted (edited)
22 minutes ago, DameTime said:

ne trebaju meni teoriji zavere kad je ovaj režim u pitanju

kako beše ona Njegoševa "spuštah se ja niz vaše uže" 

ne znamo ni ko je ubio Olivera i Cvijana ili nećemo da znamo 

Edited by Perkos2
Posted
3 minutes ago, Perkos2 said:

Nema potrebe da izigravaš DJV sa naše strane. :ajme: U najmanju ruku je preuranjen zaključak da je za ovo odgovorna služba, pošto za sada ništa ne ukazuje na to.

Ti 'ladno porediš Olivera i Cvijana sa nepoznatom studentkinjom fakulteta, prikoči malo. 

• Like 2
Posted (edited)
6 minutes ago, Perkos2 said:

A koja budala bi ubila anonimnu studentkinju tek tako, uz rizik da se ponovo digne ko zna koliko studenata i građana? Nije u pitanju politička ličnost koja može da ugrozi vlast, već obična građanka.

Edit: preteče me DT.

Edited by DJ_Vasa
Posted (edited)

Ne treba biti paranoican.

Ubistvo random studentkinje da bi se optuzio rektor i dekan mozda nije previse u kontekstu onoga za sta verujemo da je sluzba sposobna, ali je toliko retardirano da nema nikakve logike da se tako odigralo.

Jer to samo njima moze da nanese stetu, jer im informacije cure, tako da ako je zaista bilo nesto tog tipa, opet ce imati pola miliona ljudi na ulici, a to je poslednja stvar koja im treba.

Edited by McLeod