Perkos2 Posted June 28 Posted June 28 (edited) Rođak sa sela😅 Spoiler 😙 Masovnost za svaku pohvalu Edited June 28 by Perkos2
McLeod Posted June 28 Posted June 28 Dragan Jovanovic je jedan veliki car, oduvek bio i ostao, jos sa 10 godina sam ga gotivio i mislio da je bog, jedan od retkih javnih licnosti u koje mislim da necu da se razocaram 1
Don Dusko Posted June 28 Posted June 28 5 minutes ago, duško matić said: Ne znam ko je ovaj akademik pre Bodiroge ali kontam da je psihu dvaput pozlilo tokom njegovog govora o dahijama Ja sam se nasmejao hahah Dahije . :D
mrd Posted June 28 Posted June 28 @McLeod setio do me nečega važnog:"Posteno Đinđić." Ovo još uvek pije vodu. 1
Kooineeperk Posted June 28 Posted June 28 Tenzicno kod kordona... "Skinite slemove" "Pickice" "Stitite lopove"... 1
Don Dusko Posted June 28 Posted June 28 Just now, Kooineeperk said: Tenzicno kod kordona... "Skinite slemove" "Pickice" "Stitite lopove"... Ti si blizu? Cuvaj se.
Perkos2 Posted June 28 Posted June 28 1 minute ago, duško matić said: Govori kidaju od kako sam se uključio Srpski domaćini bolje drže govore nego prefesori. Ima svega ali održava se masa na Slaviji
Kooineeperk Posted June 28 Posted June 28 1 minute ago, Don Dusko said: Ti si blizu? Cuvaj se. Nisam, na zalost.
Kooineeperk Posted June 28 Posted June 28 Evo krenulo je, tuca! Baklja na policiju... Studenti proglasili kraj, ovo sada dalje ide ko zna kojim tokom. Samo da nema zrtava... "Uzmite slobodu u svoje ruke... verujemo u vas... imate zeleno svetlo!" Zelene baklje oko fontane na Slaviji... taman kako smo zavrsili 15.03.
DameTime Posted June 28 Posted June 28 Zove me keva, kaže kakva je situacija, da, da, mnogo je ljudi bilo, 36.000... Ako joj sad nisam spustila slušalicu, neću nikad. 7
NMX Posted June 28 Posted June 28 Vidi stampedo pandurske stoke, majku li vam jebem Samo je pitanje trenutka kad prelaze na nasu stranu 4 3
fancy Posted June 28 Posted June 28 Branko Lazić na studentskom protestu Quote Kapiten Crvene zvezde Branko Lazić, koji je najtrofejniji košarkaš u istoriji kluba s Malog Kalemegdana, jedan je od mnogih koji su došli na studentski protest na Slaviji u Beogradu....Dejan Bodiroga, Dejan Koturović, Dušan Ristić… to su samo neka dobro poznata košarkaška imena koja su i ovog puta došla na veliki protest u Beogradu. 10 5 2
ras kass Posted June 28 Posted June 28 (edited) 7 minutes ago, NMX said: Vidi stampedo pandurske stoke, majku li vam jebem Samo je pitanje trenutka kad prelaze na nasu stranu Gde I kada je policija uz narod?! U svakoj zemlji su uz rezim. Mozga bez. Edited June 28 by ras kass 3
Don Dusko Posted June 28 Posted June 28 11 minutes ago, DameTime said: Zove me keva, kaže kakva je situacija, da, da, mnogo je ljudi bilo, 36.000... Ako joj sad nisam spustila slušalicu, neću nikad. Moj cale mi vice kako ih je malo a ja mu kazem stavi naocare corav si. :D
Recommended Posts