Jump to content

Recommended Posts

Posted
3 hours ago, Mina D. Harker said:

I ja sam gledala, Bratina mega botina.

Na kraju je u studiju ispao cirkus, Ješić i Voštinić samo što nisu popadali sa stolica od smijanja Botini. :classic_laugh:

Dr Milić suzdržan & dostojanstven, ali dobar mu je bio nastup. Solidan program, would recommend.

Hvala i @srlepajce i tebi, pogledacu.

Nisam u istoj vremenskoj zoni pa gledam snimke. Topla preporuka za

https://www.insajder.net/

• Like 1
Posted (edited)
3 hours ago, Pletilja said:

Povratak? Vratio se nenadlezni odavno u radikalski shinjel, cenim, 4 godine nakon 2012. Dok je bio evropejac, otimao nam je 10% od mesecne penzije, 120% na godisnjem nivou pa tako 4,5 godine. A onda, kad smo to progutali bez roptanja, presvukao se i krenuo sa mantrom Subotica, Novi Sad, Nis i zardjala kashika, uuops! Nije pomenuta kashika, vise je  zvucni, sonicni, vorteksni - top. Na vlastiti narod. Radikalski do - jaja. Mrznja, podele, koruptivno okupiranje institucija, otimacina zemlje, vode, vazduha, sve zatrovano i prodato na parce. Ako to nije radikalski, onako otvoreno kao 1992 pa nadalje, ne znam sta je. A tu mu je i radikalski tata, da baljezga po ceo dan i usmrdjuje javno mnjenje. Sta je to? Logicna posledica decenijskog cutanja na hladnjace sa albanskim lesevima pokopanim oko Beograda, Savamalom, helikopterom, Aleksandrom Obradovicem, Ivanom Ivanovicem, Ribnikarom, Dubonom i Orasjem. Unutrasnja okupacija jer im nije dozvoljeno da okupitaju po komsiluku. A oni drugacije ne umeju osim da razvaljuju i okupiraju. I da se nije pobunila shacica studenata na FDU, bili bijeni od nekih neopreznih radikalskih batinasa, progutali bi Srbi i natstresnicu. Duboki su radikalski koreni u Srbalja, preduboki. Kako ono ide u prici deda i repa: uhvatio se deda za repu, iscupati je ne moze pa pozovebabu, baba pozove unuka, povuci, potegni, iscupati je ne mogu. Kod nas danas, bas tako, repa ostaje tamo gde je i bila. 

Ovaj profesor je jedan od 12 osnivača tog novog pokreta. Pored mnogih gadosti on je u toj emisiji rekao da ne treba da idemo u EU. Obzirom na tu izjavu je napisan moj post. Nepomenik nije toliko glup da to javno ikad kaže iako sam ja siguran da njega nikad nije zanimalo da radi na ulasku Srbije u EU. Imao je još gluposti iz radikalske kuhinje koje je izgovarao u emisiji a to nepomenik nije nikad od 2008 i rebrendiranja u SNS rekao.

@all

Studenti saopštili 5. zahtev, da se utvrdi šta se desilo 15.03. u BG. Ovo je zahtev koji takođe nepomenik ne može da zadovolji a da ne ugrozi sebe tako da možemo reći da scenario u kom on ispunjava zahteve se neće desiti.

Ružić je suspendovan u SPS, očekivano, nepomenik nema šanse da toleriše takve stvari jer je to izlaz za SPS u slučaju urušavanja vlasti. Želi ih sve čvrsto opredeljene da bi bio siguran da će i oni da čupaju do kraja za opstanak režima.

Večeras u Dunajvaroši nema dočeka, upravo su na ulazu u grad. Iznajmili su pansione tamo tako da će noćiti a sutra je dogovoren doček u Budimpešti na Trgu Heroja. Nadajmo se da će biti medijski propraćeno.

Edited by Klotzen
  • Like 2
Posted

Čudi me da nije bilo dočeka, jer Dunajvaros (Dunajvaroš) od 1667.godine ima malu ali postojanu srpsku zajednicu. Desetak kilometara severno od grada je Lovra, jedina većinska srpska opština u Mađarskoj. Inače, stari srpski naziv za Dunajvaroš je Pantelej. U mestu je stara srpska pravoslavna crkva poevećena letnjem Svetom Nikoli.

#TuraDoStrazbura

• Like 1