shonke Posted Saturday at 11:23 AM Posted Saturday at 11:23 AM 14 minutes ago, DameTime said: Ko je spreman? Ja sam! Reveal hidden contents P.S. Deca su stvarno predivna, iako bih rekla da to već odavno nisu deca, već pravi odrasli ljudi Reveal hidden contents Ponesi i vodu. Bez zezanja, pitanje je gde ćeš da nađeš ako ožedniš. Ako bude suzavac poprskaj vodom tu masku. 2 1
dzakala Posted Saturday at 11:24 AM Posted Saturday at 11:24 AM Ovi Ćaciji svi imaju isti ruksak, kacket, a svaki drugi i neke cudne kisobrane
DameTime Posted Saturday at 11:24 AM Posted Saturday at 11:24 AM (edited) 1 minute ago, shonke said: Ponesi i vodu. Bez zezanja, pitanje je gde ćeš da nađeš ako ožedniš. Ako bude suzavac poprskaj vodom tu masku. U rancu imam još majicu za presvlaku, kabanicu, kišobran, flašicu sa vodom, užinu i flašicu sa rastvorom sode bikarbone, vlažne maramice i obične maramice Ali hvala Edited Saturday at 11:24 AM by DameTime 2
shonke Posted Saturday at 11:25 AM Posted Saturday at 11:25 AM Just now, dzakala said: Ovi Ćaciji svi imaju isti ruksak, kacket, a svaki drugi i neke cudne kisobrane Pa varljivo vreme, napolju nije toplo kao juče, duva vetar, promaja ubija a mogući su i pljuskovi.
McLeod Posted Saturday at 11:26 AM Posted Saturday at 11:26 AM 3 minutes ago, DameTime said: Nadam se da neću morati da ga upotrebim Bolje išta nego ništa, iskreno ne bih se snašla sa gas maskom a nisam našla druge naočare. Ok samo ako se nadjes u toj situaciji, spremi se kao da nemas nista pa ako pomogne - top
Klotzen Posted Saturday at 11:31 AM Posted Saturday at 11:31 AM Evo jednog mesta okupljanja u NBG, gde je ovo tačno ?
Helena Posted Saturday at 11:36 AM Posted Saturday at 11:36 AM FDU kaže "vidimo se na Trgu Nikole Pašića u 13 sati".
Div Posted Saturday at 11:36 AM Posted Saturday at 11:36 AM 4 minutes ago, Klotzen said: Evo jednog mesta okupljanja u NBG, gde je ovo tačno ? To je kružni tok kod opštine. 1
Papanikolesku Posted Saturday at 11:45 AM Posted Saturday at 11:45 AM Ljudi, da znate šta je u Požeškoj 🖤 2
Pletilja Posted Saturday at 11:46 AM Posted Saturday at 11:46 AM Yes! Dolazi mi drustvo iz komsiluka koje nema N1, pishtaljka kao znak raspoznavanja i ulaznica, pravicemo buku da se cuje do Bg! 1 1 8
shonke Posted Saturday at 11:47 AM Posted Saturday at 11:47 AM 15 minutes ago, Klotzen said: Evo jednog mesta okupljanja u NBG, gde je ovo tačno ? Kod "6 kaplara". TC Ušće na NBG, malo pre Brankovog mosta. 1
Perkos2 Posted Saturday at 11:50 AM Posted Saturday at 11:50 AM On 11/5/2024 at 5:35 PM, DJORDJE said: Vi sto bi se reklo kao sto se babi snilo. Kakva crna kriticna masa, predaja policije, protesti u vise gradova, nema od toga nista. Kao prvo, nema ko da izvede tu masu, drugo, ne postoji neko ogromno nezadovoljstvo u narodu i to je realnost. Ima nezadovoljnih , ali to nije velika vecina. Ima da bude protesta dok ne zahladni, a onda svi pored furune, bas kao sto je bilo prosle godine, bunt trajao do godisnjih odmora. Žao ti vučića očigledno
shonke Posted Saturday at 11:50 AM Posted Saturday at 11:50 AM Dobro, nije ni vegansko lošeg ukusa... Ajde i pitice, tikvice i tako to. To se jede kod nas u prestonici. https://n1info.rs/vesti/foto-video-zeljanice-krompiruse-na-novom-beogradu-tikvice-na-spagete-ispred-etf/
zoran59 Posted Saturday at 11:53 AM Posted Saturday at 11:53 AM (edited) Samo da izrazim podrsku i sa ove strane okeana (tj. iz "pokvarenog Zapada"). Fizicki ne mogu da mogu da budem tamo. Ali prisutan sam vec od 5 ujutru (po mojem vremenu). WhatsApp i Skype cuda rade. Netjaci su tamo, a i svastika 70 god stara (❤️) PUMPAJ!!! Edited Saturday at 11:55 AM by zoran59 slovca 2 15
Perkos2 Posted Saturday at 11:56 AM Posted Saturday at 11:56 AM 34 minutes ago, Eddard said: Za moju taštu naprimer. Danas sam definitivno ustanovio da je beznadežan slučaj. Moja tetka iz Makedonije gleda pink i rts i naravno jutro zove da se pazimo od "ustaša" pošaljem joj par snimaka od sinoć sa onom omladinom gde je bila i moja bratanica a ona kaže, "pa to ne javljaju na tv" nažalost njima tv određuje mišljenje
Don Dusko Posted Saturday at 12:00 PM Posted Saturday at 12:00 PM Evo Vucicevic prica kako ce posle svih ovih 4 meseca uspeti da skupe samo 60-70k ljudi hahahahahhahaha 1
McLeod Posted Saturday at 12:06 PM Posted Saturday at 12:06 PM 16 minutes ago, Helena said: Čačak pao? Smenjen gradonačelnik. Na zboru. 2
Eddard Posted Saturday at 12:07 PM Posted Saturday at 12:07 PM 8 minutes ago, Perkos2 said: Moja tetka iz Makedonije gleda pink i rts i naravno jutro zove da se pazimo od "ustaša" pošaljem joj par snimaka od sinoć sa onom omladinom gde je bila i moja bratanica a ona kaže, "pa to ne javljaju na tv" nažalost njima tv određuje mišljenje Znam, to je problem, ceo dan gleda Pink/Happy/Informer i čita Kurir. Sinoć ućutkuje unuke jer ne čuje šta kaže Informer. Ispran mozak skroz. Ali do ove ne možeš da dopreš, kad joj pošaljemo neki link, kaže lažu. Njoj Vučić daje penziju i to ti je. Jutros se posvađala sa ćerkom (mojom suprugom) oko toga i rekla da je ne zove više, ona živi svoj život kako ona hoće i ne treba joj da joj neko soli pamet iz inostranstva, jer mi nismo tu, a tu je sve lepo. Ne znam, meni je to jako tužno i tragično. Nadam se samo da će drugi da progledaju što pre. 1 5 1
Don Dusko Posted Saturday at 12:10 PM Posted Saturday at 12:10 PM 1 minute ago, Eddard said: Znam, to je problem, ceo dan gleda Pink/Happy/Informer i čita Kurir. Sinoć ućutkuje unuke jer ne čuje šta kaže Informer. Ispran mozak skroz. Ali do ove ne možeš da dopreš, kad joj pošaljemo neki link, kaže lažu. Njoj Vučić daje penziju i to ti je. Jutros se posvađala sa ćerkom (mojom suprugom) oko toga i rekla da je ne zove više, ona živi svoj život kako ona hoće i ne treba joj da joj neko soli pamet iz inostranstva, jer mi nismo tu, a tu je sve lepo. Ne znam, meni je to jako tužno i tragično. Nadam se samo da će drugi da progledaju što pre. I moj matori je isti takav ko tvoja tasta. Kao sto kazes isprani mozgovi i ne mozes dopreti do njih. Da su 50-50 pa da kazes al ovakvi slucajevi batali.Zbog tvog/mog mentalnog zdravlja. 2 1
Eddard Posted Saturday at 12:12 PM Posted Saturday at 12:12 PM Idemo, i njemački RTS ARD kao vest sa naslovne: https://www.tagesschau.de/ausland/europa/serbien-proteste-140.html 2
Don Dusko Posted Saturday at 12:12 PM Posted Saturday at 12:12 PM Just now, Eddard said: Idemo, i njemački RTS ARD kao vest sa naslovne: https://www.tagesschau.de/ausland/europa/serbien-proteste-140.html Na informeru sta hoce ti nacisti hoce opet da uniste SRBIJU!!!! 1
sasha arsenal Posted Saturday at 12:14 PM Posted Saturday at 12:14 PM Mislim da je 5km duga kolona kod naplatne rampe ka Beogradu.Al ćemo da stignemo do 16h,valjda 😀. 1 1
Recommended Posts