Jump to content

Recommended Posts

Posted

Samo da vam kazem, da su ovi crveni traktori, proizvog IMT i razvili su ih nasi inzenjeri kompletno. Nisu bili kopija Fergusona. 

Dacic, Vucic i ekipa su sve to skrsili, a sad ih koriste kao blokadu protiv mladosti.

IMT 533 je bio jedan od najboljih malih traktora za jugoslovenski reljef.

Mali brdjanin. 🙂

Mali brdjanin ne da studentima da se bune.

• Like 2
  • Love 2
  • Tuzno 1
  • Ruke su vam krvave! 1
Posted
56 minutes ago, McLeod said:

I Zemunci placu

Ovim se verovatno podsetio Dime na jednu Cecinu pesmu. Zna sve njene pesme. :smiley53:

• Ha-ha 2
Posted
6 minutes ago, DameTime said:

Ti si ovde? 😁

Baš sam to hteo da ga pitam, letos pili kafu u jednom simpatičnom bircuzu.

• Like 1
  • Love 1
Posted
2 minutes ago, Marvin said:

A ti @implant?

Ja stigao u sredu u ponoć, juče pumpao sa IT-jevcima, danas NBG, sutra zna se ❤️

Ja ovde već mesecima...pišem ti na pm ovih dana.

• Like 1
Posted
18 hours ago, Helena said:

Ne znam jel istina.

18 hours ago, dali_man said:

Nije. Ja sam prosao u to vreme. Par automobila.

Ja stigao sinoć oko 19h, po prvi put sam doživeo da nakon naplatne policija zaustavlja buseve i to redom. Posle je šofer komentarisao da su im meta vanlinijski prevoznici i da će im tražiti najmanju sitnicu da ih isključe iz saobraćaja. 

Posted
17 minutes ago, Volter said:

Ovim se verovatno podsetio Dime na jednu Cecinu pesmu. Zna sve njene pesme. :smiley53:

Probudi me kad bude gotovo.mp3 🤣

• Like 2
Posted (edited)

CaciLend je opkoljen, na Terazijama preeeevise ljudi, ne prestaju sa pumpanjem. Ima ljudi i kod skupstine i trgu Nikole Pasica.

Kod Ada Mall-a ogromna kolicina ljudi jos ceka da se upute tamo. 

Kako li je misevima u parku da sve ovo cuju? A bukvalno vec sada nemaju kud... 😄 imace malo vremena pod okriljem noci da pobegnu odatle. 

Edited by Kooineeperk
  • Pumpaj! 9
Posted (edited)
3 hours ago, Smrtokapa said:

Iako bi bila dobra fora da se mrdne skup i da one šatordžije ostanu u praznom ko budale, ovo mi ima još više smisla, samo treba što bolje obezbediti skup. Valja im i na taj način pokazati da ne mogu da manipulišu uz pomoć straha i da studenti i mi pumpamo svoje bez obzira na to šta oni rade.

Sad se vratio iz centra grada. To kod ćaci-zoo vrta je obezbeđeno da nema susreta, baš ima dosta ograda i ovih glupih traktora i plus žandarmerije više nego na utakmicama. Pošto sam se našao u kolima oko 19h došao sam do garaže ispod parka gde sam parkirao. Unutra sam sreo par grupa nekih "čudnih" ljudi, očigledno van BG, pitaju uredno kuda se izlazi itd ali nisam siguran čiji su. Čudni su jer izgledaju onako... nesnađeno. Ne znam to bolje da objasnim. Ili su došli za dnevnicu da sudiraju ili su tu zbog rušenja psihoa ali ne mogu da provalim "čiji su" osim što mi deluju da su "militantni" koja god da je opcija u pitanju. I kad smo kod toga, po gradu se mota mnogo nekih mutnih likova koji se ne viđaju često tek tako na ulici. 

Savet svakome sutra: ne ističite se odećom, ponašanjem, rekvizitima ako baš ne morate. Policije u civilu ima maltene više nego "kornjača". Ja upalio svetla na par traktora dok nisam "snimio" pandura u civilu 10m dalje. Provalićete ih po ponašanju i oblačenju i naročito po rekvizitima poput motorole u ruci (malo veća nego nokia 3310, nije to više cigla kao ranije) ili po nečemu u uvetu. Rade i kamere za praćenje saobraćaja uveliko. Dakle, radite tačno ono što studenti kažu, ako vidite nasilnu grupu, šta god da rade, ne mešajte se sa njima.  Pamet u glavu i ne nasedajte na provokacije.

Edited by shonke
greškom pravilno napisah prezime govneta
  • Like 7
  • Thanks 1
  • Pumpaj! 4
Posted
3 hours ago, Kooineeperk said:

A evo kako su i odakle stigli.

Videcemo sta ce biti sa onima u IMTu. Cujem da ce tu ljudi dezurati i blokirati ukoliko dodje do toga da ih razvoze na prilazne puteve Beogradu... 

Sad opet gledam ovo sto sam okacio... Covece... autoputem vozili! Pola njih nije ni osvetljeno kako treba. 

Na osnovu onoga što sam video večeras, bar pola od tih što su dovezeni sutra SIGURNO neće biti u voznom stanju.

• Like 1
Posted
6 minutes ago, shonke said:

Sad se vratio iz centra grada. To kod ćaci-zoo vrta je obezbeđeno da nema susreta, baš ima dosta ograda i ovih glupih traktora i plus žandarmerije više nego na utakmicama. Pošto sam se našao u kolima oko 19h došao sam do garaže ispod parka gde sam parkirao. Unutra sam sreo par grupa nekih "čudnih" ljudi, očigledno van BG, pitaju uredno kuda se izlazi itd ali nisam siguran čiji su. Čudni su jer izgledaju onako... nesnađeno. Ne znam to bolje da objasnim. Ili su došli za dnevnicu da sudiraju ili su tu zbog rušenja Vučića ali ne mogu da provalim "čiji su" osim što mi deluju da su "militantni" koja god da je opcija u pitanju. I kad smo kod toga, po gradu se mota mnogo nekih mutnih likova koji se ne viđaju često tek tako na ulici. 

Savet svakome sutra: ne ističite se odećom, ponašanjem, rekvizitima ako baš ne morate. Policije u civilu ima maltene više nego "kornjača". Ja upalio svetla na par traktora dok nisam "snimio" pandura u civilu 10m dalje. Provalićete ih po ponašanju i oblačenju i naročito po rekvizitima poput motorole u ruci (malo veća nego nokia 3310, nije to više cigla kao ranije) ili po nečemu u uvetu. Rade i kamere za praćenje saobraćaja uveliko. Dakle, radite tačno ono što studenti kažu, ako vidite nasilnu grupu, šta god da rade, ne mešajte se sa njima.  Pamet u glavu i ne nasedajte na provokacije.

Glupi su oni za vas omladino. Hvala vam. ❤️‍🔥

Posted
2 hours ago, Papanikolesku said:

Ne mogu da dočekam da svane sutrašnji dan. Čitava porodica mi izlazi na ulice, svi najbolji prijatelji i njihove porodice. Ubedio sam i majku, koja je u najmanju ruku jako pasivna i oprezna kada je reč o ovakvim stvarima. Došla su mi i braća iz Rep. Srpske. Svako ko je u mogućnosti a nema zdravstvenih problema, nemojte imati zadršku, nemojte se dvoumiti. 15. za 15. Za slobodu. Pumpaj! 

Odličan šlagvort za moju poruku (hvala): 

KO GOD JE IZ BG ILI BILO ODAKLE A IMA SREDSTVO KOJIM MOŽE DA DOĐE U BG I NIJE BOLESTAN, NEMA OPRAVDANJA DA SE NE POJAVI SUTRA U BEOGRADU.

• Thanks 1
Posted
5 hours ago, BattleBender said:

Ne mogu da vam opišem koliko mi je krivo i teško što sutra neću moći da idem.
Ne žellm ništa da guram u nekakvu patetiku, i pity party, ali zdravstvene okolonosti mi ne dozvoljavaju.
Krajem decembra mi se aktivirala aktivna epizoda, taj šugavi relapse, multiple skleroze. Za koju nisam ni znao da je imam do sada. Januar sam proveo u bolnici, gde sam i dobio dijagnozu.
Po prirodi stvari držim u sebi, (što je izuzetno loše i tako generišem stresove), savetovano mi je da bi trebalo da se učim da pričam o ovome, maltene svima. Jer će mi biti lakše u procesu prihvatanju svega. Whatever...
Sada mi je savetovano da ne idem, plus imam i neke zajebancije kod zubara...

Elem, odlazak do Kg-a mi je bio jedan od prvih izlaska iz kuće, to su bili prvi dana kada sam bio iole sposoban da izadjem iz kuće. I mnogo mi je značilo. Eto i sa Mc-om sam hteo da se vidim, ali su krenule neke glavobolje i taj indukovani umor.
Sve šetnje i u Nišu su mi jako značile, i fizički, ali pre svega psihički. Energjia koja postoji je stvarno tako predivna, i u mom slučaju mi i pomaže.
Bez preterivanja na neki svoj način leči. Krenuo sam da pravim i neki mali svoj film/video sa materijalam sa šetnji i protesta. I Bg je trebalo da bude lep deo toga.
Ali dobro...

Želim, pre svega, svima da sutra budu bezbedni. Vi i vaši najbliži, verujem da će vas biti puno.
Stvar koja se dešava je životno značajna.
Da budem iskren, ja i dalje ne verujem da smo bili spremni za ovakav nalet i energiju.
Svaka čast studentima. Drugačiji su. Shvatio sam da je glupo i da pokušavam da naslutim šta sve mogu da smisle i izguraju.

❤️

Najbolje pumpanje na forumu.

❤️

• Love 1
Posted
2 hours ago, Klotzen said:

Definitivno ko ima opciju da noći i može da ide danas neka ide. Još uvek nema nekih daljih informacija o onim traktorima u NBG, možda proba da blokira ulaze u BG hulja.

Govna otkazuju sve autobuse, sve linije, lasta otkazala sve što vozi ka BG i prigradske linije. 

Nek popijem ban, boli me qrac: SEME SE ZATRLO SVAKOM KO ODLUČI DA UKINE PREVOZ KA BG SUTRA.

• Love 1
  • Pumpaj! 8