Perkos2 Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago (edited) 43 minutes ago, McLeod said: Ili to, ili im cena raste Svi koji su omastili ruke za vreme AV i napravili neku lovu sad gledaju kako da to sklone i sačuvaju, neće niko da rizikuje svoj konfor zbog pozicije lika kome je vreme isteklo. Možda još par ucenjenih koji nemaju gde da se sklone budu uz njega, ostali već nalaze izlazne varijante. Isto važi i za navijače, više njih zanima ko će biti sledeći na vlasti od toga da ginu za ludaka. Edited 13 hours ago by Perkos2 1
Урош19 Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Ako uhapse Milu Pajić znaćemo da je policija stala na stranu naroda. 1 1
Clash Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Jedino dobro na utakmici je bilo pumpanje. Jes da smo krenuli posle zadnjih zaseoka u Srbiji ali ajde bolje u decembru 1945 nego nikad. Glede ovih salonskih gerilaca, prvo studenti su se ogradili od njihovih agendi jos davno. Drugo, na brzinu sam preleteo sta su pricali, DB da je procesljala ovaj forum nasla bi opasnije predloge akcija za vlast od ovog kako oni zamisljaju revoluciju. Nista tu konkretno i planirano nema. Zao mi je sto su ispali glupi, verovatno ima tu i sujete sto su ih studenti provalili i odjebali na keca, ali sto kaze narod, nije za svakog kroz selo pevati. 5
DejoLazaKalina Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 6 minutes ago, Урош19 said: Ako uhapse Milu Pajić znaćemo da je policija stala na stranu naroda. Vrlo neumesan komentar, ne vidim kako se ti razlikujes od rezima koji hapsi politicke neistomisljenike. Devojka nije nista ukrala, nije nikoga povredila, samo ima drugacije misljenje od tebe. 1
Don Dusko Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 20 minutes ago, srlepajce said: doza ćacija leci sve rane posle utakmice Ovaj je mnogo veci debil nego sto se mislilo. 1
mrd Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 39 minutes ago, DJ_Vasa said: Izvini, morao sam malo da prepravim Nadam se da je to OK. Nije ok. Sranje i klopa trebaju da budu uživanje. 😂🤣😳
Helena Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago (edited) I krenula je 24/7 kampanje bezglavog ponavljanja tog snimljenog sastanka na Pinku, hepiju i prvoj. Ovo ja ne znam da igde ikad bilo, ni u Rusiji kad je napala Ukrajinu. Nikad se vlast nije ovako usRala. Nišlije stižu u BG. Edited 12 hours ago by Helena
DJ_Vasa Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 2 minutes ago, Helena said: I krenula je 24/7 kampanje bezglavog ponavljanja tog snimljenog sastanka na Pinku, hepiju i prvoj. Ovo ja ne znam da igde ikad bilo, ni u Rusiji kad je napala Ukrajinu. Nikad se vlast nije ovako ustala. Nišlije stižu u BG. Jesu li obezbedili prevoz? Čujem da su ih prevoznici prevarili.
McLeod Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Bukvalno im ne javljajte da cesljaju forum, gore i pametnije stvari su se pisale. 1
Klotzen Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Ovaj snimak je gadan jer potvrđuje tvrdnje nepomenika. Ovo je snimak glavnog odbora PSG iz NS. Dakle taj odbor je izbušen od strane policije čim imaju komplet snimke celog sastanka. Ono što oni razmatraju su upadi u skupštinu i RTS, e sad nema tu ništa epohalno nego je cilj tih upada čisto da se ostvari neki efekat neposlušnosti. No većina ljudi neće sedeti i slušati par sati i poverovaće njihovoj interpretaciji. To znači da one koji i dalje gledaju režimske medije mogu da pokolebaju. Nadajmo se da je broj tih ljudi pao. Ono što meni nije jasno da ovi iz PSG prave ovakav sastanak u ovom trenutku a i vrapci na grani znaju da ih policija i BIA prisluškuju i vrbuju im članstvo non stop. Teško neiskustvo u PSG. 2
DJ_Vasa Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 2 minutes ago, Klotzen said: Teško neiskustvo u PSG. Ili rade za SNS. Ako i studenti koji su koliko juče izašli iz škole znaju šta treba raditi i kako se treba ponašati, čudno mi je da stranka u kojoj su odrasli ljudi to ne zna. 7 1
Helena Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 4 minutes ago, Klotzen said: Ovaj snimak je gadan jer potvrđuje tvrdnje nepomenika. Ovo je snimak glavnog odbora PSG iz NS. Dakle taj odbor je izbušen od strane policije čim imaju komplet snimke celog sastanka. Ono što oni razmatraju su upadi u skupštinu i RTS, e sad nema tu ništa epohalno nego je cilj tih upada čisto da se ostvari neki efekat neposlušnosti. No većina ljudi neće sedeti i slušati par sati i poverovaće njihovoj interpretaciji. To znači da one koji i dalje gledaju režimske medije mogu da pokolebaju. Nadajmo se da je broj tih ljudi pao. Ono što meni nije jasno da ovi iz PSG prave ovakav sastanak u ovom trenutku a i vrapci na grani znaju da ih policija i BIA prisluškuju i vrbuju im članstvo non stop. Teško neiskustvo u PSG. Meni je jasno, jer polaziš uvek od sebe. Pošten čovek neće pomišljati na snimanje, špijunažu, prisluškivanje, olakšavanje. Ovi su ogrezli u mulju, u takvim mislima, sa tim ležu i sa tim ustaju.
McLeod Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 1 hour ago, Helena said: Čist primer: Ona je govno nezavisno od snsa
dali_man Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 12 minutes ago, Helena said: Ne znam jel istina. Nije. Ja sam prosao u to vreme. Par automobila.
Utopista Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago (edited) Samo da pohvalim skandiranje na utakmici. Moralo je to i ranije, ali bolje ikad nego nikad. I da kažem da mi je baš žao Bolomboja. Momak je prva liga igrač a deluje da je još bolji karakter. Želim mu brz oporavak i da iduće sezone igra u drugačijoj Zvezdi kojoj ćemo se moći vratiti i mi koji smo je voleli preko 40 godina, a znam dosta takvih ljudi. Ološ je uspeo da mi ogadi toliko toga što sam voleo, počev od same države, naroda, reprezentacije, Zvezde, čak i nekih ljudi koje sam gotivio... I voleo bih da se svi zajedno izlečimo i vratimo u normalu jer loše misli i loš osećaj koje je probudio u nama truju i ubijaju. Navikao sam već da političari kradu i skoro sam se i pomirio da je to tako, ali ovoliko unutrašnje mržnje i podela nije sejao ni onaj nitkov Milošević. Ovaj bolesnik je čisto zlo kakvo ja ne pamtim i kakvo se nadam da se više nikada neće popeti ni blizu vlasti. Edited 10 hours ago by Utopista 2 2
bergkamp bcd Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 11 minutes ago, Utopista said: Navikao sam već da političari kradu i skoro sam se i pomirio da je to tako, ali ovoliko unutrašnje mržnje i podela nije sejao ni onaj nitkov Milošević. Ovaj bolesnik je čisto zlo kakvo ja ne pamtim i kakvo se nadam da se više nikada neće popeti ni blizu vlasti. Milosevic je vladao u drugacija vremena, na talasu nastavka komunisticke ideologije koja se borila protiv "zlih kapitalistickih sila koje su pobedile u hladnom ratu i hoce i nas jadne da preobrate u kapitalisticko drustvo". U sustini, ako neko nije imao tu "srecu" da poznaje prirodu tog rezima, taj neko je mogao da se poistoveti sa istim na nekoj ideoloskoj osnovi. SNS i Vucic su ideoloski totalna besmislica, jedna gomila svacega i nicega, nesto kao agenti u "Matriksu". Njihove pobede na izborima samo dokazuju koliko smo i zarobljeni, ali i ubijeni u pojam, pa kao slepci koji kada dodirnu slona misle da je zmija (jer mu dodirnu rep) ili zirafa (jer mu dodirnu noge) ili nesto trece, tako i mi mislimo da su SNS radikali ili "isti olos kao i zuti" ili "losija verzija DSS" u zavisnosti u sta zelimo da verujemo. Vec 2012. godine se videlo sta je cilj tog projekta. Vidimo da svuda po Evropi jacaju ovakvi i onakvi projekti, neko je pomislio "ko zna sta ce u Srbiji izglasati ako im se da pravo da slobodno biraju na izborima" i eto resenja, pojava stranke i njenog lidera koji se i dalje predstavljaju kao da su SRS jednom delu birackog tela, politika im je jos i meksa od DS (spremniji su na popustanja i trule kompromise), ali zato imaju mogucnost da rade sta god hoce, da kupuju koliko god hoce glasova, da ucenjuju, lazu i budu neprestano prisutni u medijima + da prave sebi opoziciju kojoj i nije cilj da ih smeni sa vlasti. Sto se tice druge recenice koju sam citirao - svako ko moze i zeli da ima neogranicenu vlast je neprijatelj demokratije broj 1. Taj je gori i od bilo kakvih desnicarskih ili populistickih klovnova, jer ovima je uglavnom cilj da udju u vlast, prevare svoje birace i odu iz politike (na primer, Radulovic i DJB), mnogo su opasniji ovi sa mesijanskim kompleksom kao sadasnji vladar Srbije.
Helena Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Mislim, obesili smo noseve, ALI JBT, niko od onih izlučevina sa ujedinjene propagandne televizije nema ovakve snimke, niti hiljade sati nestvarnog dočeka tih mladih ljudi i buđenja starih ljudi. 1
Helena Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 2 hours ago, Helena said: ZNALA SAM da mi jako liči na nešto
Utopista Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago (edited) Ne znam matori - iz mojeg iskustva i okruženja, bukvalno 90% ljudi koji glasaju za sns su bivši smradikali, nacoši, rusofili. Nije on pričom o Evropi privukao ni jednog pravog Evropejca. Samo ove nabrojane i pored njih koristoljubljive. Nisam proveravao ali po sećanju i smradikali su na žalost uvek dobijali taj neki procenat glasova. I ako ima neki procenat više to je uzeo od sps-a jer im deluje još radikalniji. A ovdašnjim 'desničarima' ništa ne verujem. Nemam uopšte vere da bi oni bili bolji, čak imam bojazan da bi bili i gori. Zar ti nije čudno da ne postoji baš ni jedna desna pro Evropska stranka? Ovo su sve boljševici,udbaši, ruski plaćenici...svi do jednog. Kako može desnica da se loži na Kinu, KGB patuljka, Severnu Koreju, Iran... To je protiv prirodno - znači veštačko i lažno. Isto tako ič ne verujem da ološ ima mesijanski kompleks. To je jedna bitanga mafijaška kojoj su bitni samo pare i moć. On je imao toliku moć da je mogao uraditi ozbiljne stvari sa državom. A šta je uradio? Okružio se bitangama i polusvetom i od njih napravio milionere. Evo ja duboko verujem da niko iz tog političkog smradikalskog vrha nikada nije ni imao iskrenu ideologiju nego im je to bila samo žvaka za kradju, prvo dijaspore pa onda i za dolazak na vlast. Sećam se Šešelja kada je došao. Bio je beda od kojeg smo kupovali glupave knjige da mu ne bi davali milostinju i tako ga ponizili. Gde je sada ta njegova ideologija? Podržava čoveka koji daje sve šta mu se traži. Botuje za Rio Tinto. Nema tu nikakve ideologije, možda i na sreću... Zato se malo i pribojavam pojave nekog pravog ideološkog ludaka kao što je bio Milošević sa svojom ludom ženom, koji bi bio spreman žrtvovati i sebe a uz sebe i čitav narod. Takve može da izrodi recimo crkva i zato mi je bilo grozno kada sam video kako mladi ljudi ližu šape popovima... Mi sada kada skinemo ovoga zavrtećemo jedan rulet i ko zna gde će se on zaustaviti. Što nikako ne znači da ovog ne treba skinuti jer je dokazani kriminalac i pre bih se i kockao nego njega i ljude oko njega i dalje gledao. Ali da sam neki veliki optimista da ćemo sada kada on padne napraviti kvalitetnu državu - nisam... Mnogo toga je protiv te moje utopije-ideje kako država treba izgledati. Sada čak i ta geopolitika dugo nije išla ovoliko protiv nje... Bukvalno nemaš za šta da se uhvatiš. Mislim pogledaj Ameriku kako izgleda. Evropa sa svojom kilavom birokratijom i sistemom u kojoj jedna Madjarska može blokirati sve živo. Plus matora i umorna. Nadam se da niko normalan ne želi da postanemo mala Rusija ili Kina... Zato dižem obe ruke da se bukvalno sve prepusti klincima. Da probamo nešto sasvim novo neopterećno prošlošću. Makar su manje trovani nego mi matori, i neka sredjuju državu za sebe bez ikakvog ideološkog nasledja, tereta ratova i sličnih stvari, samo praktično i funkcionalno. Naše polako i onako prolazi i nismo se baš proslavili...i zato rado im sve prepuštam. Kao i da mogu nešto sjebati više nego što je već sjebano... Voleo bih da odjebu bukvalno sve dosadašnje političare. Da ih počiste kao gvozdenom metlom, i vlast i opoziciju. Ništa tu ne valja. Nema sve ukupno dvocifren broj ok ljudi. Možda je sve to utopija, ali svako ima pravo da se nada i navija...pa i pravo na svoje zablude. Inače bez toga život za mene gubi smisao i pretvara se u rutinu ili otaljavanje istog, ili grabež... Kao što za mene nema smisla da verujem bilo kome na trenutnoj političkoj sceni. Na žalost... Nije to ona sns podmetačina da su svi isti, ali znam mnogo ljudi i znam puno toga ako ne iz prve ruke onda iz druge. Znam gomilu ovih političara kada su počinjali i vidim u šta su se pretvorili. Vidite samo jednog Čedu Jovanovića koji je mnogima bio ikona. Kažem ima izuzetaka ali baš baš premalo da bih zbog njih gotivio bilo koju stranku. To se sve pretvorilo u interesne grupe ljudi koji su tu videli lagan dinar. Ili čak i interesne grupe drugih država. Izuzetno malo je tu ideala koji bi da poprave državu i pomognu narodu. I ko udje iz takvih ideala pokvare ga ili pobegne glavom bez obzira kada iznutra vidi kako to funkcioniše. Pa ovde skoro sve stanke imaju male Vučiće na čelu koji se za sve pitaju. Ili u vrh glave nekoliko njih se pita. Možda jedino demokratska stanka ima nekakve stvarne unutrašnje izbore, ali je možda baš zato izbušena kao rešeto... Zato samo ovu neiskvarenu decu podržavam svim srcem. Glasam već decenijama protiv a ne za, što je tužno samo po sebi... Edited 9 hours ago by Utopista 3 2
Recommended Posts