Delfinarijum Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Slusam danas razgovor na poslu nekih kolega iz susednoj departmana, svi izmedju 30 i 40, i imam sta da cujem. Konacno sam shvatio da postoji i deo ljudi koji podrzava SNS ne cak iz direktnog intreresa, nego jer zele da veruju u odredjen worldview (a nisu ocvali penzosi). Njima je draze da veruju da ovi nisu nista drugaciji od drugih, da stvari I gadosti koje se desavaju su prenaduvane (da ne kazem prenapumpane) i naravno pokusavaju da se sakriju iza neke maglovite neutralnosti. A krecu se medju ljudima, imaju pristup informacijama, zove zivot I van svoja cetiri zida. Ali naravno mnogo su nabedjeni u svoje stavove, razumeju se u svje I svja a neuspesni su studenti redom. 1
Bul-Kathos Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 6 hours ago, McLeod said: nije oprostio Milosevicu sto je izgubio ratove, a ne sto ih je vodio. Nerado ovo pisem i nije mi drago sto sam uopste uocio ovo sto si zakljucio, ali da li mozes detaljnije da obrazlozis, bas me zanima. Mora da postoji empirijsko, ili ako ne, postoji makar teorijsko uporiste za ovu tvrdnju. Ako nema ni jednog ni drugog, napisi zasto to mislis. Hvala ti.
crepiillupo Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 11 hours ago, McLeod said: Potpuno isto kao sto pricam za rezimske glasace. Jer onaj ko na prvom mestu uopste gleda Informer, sta ima s njim da se prica. Informer je sve vise njihov problem, sve manje nas. Nove glasace im doneti nece, a tu i tamo neka krupna laz otera ponekog. Na primer, kaze mi drugar da njegov ujak, koji je uvek gledao samo Informer i sport, prelomio je kad je zvalavi objavio broj prisutnih u Areni. Za njega vise nikada nece glasati. Informer je uzaludni pokusaj izlecenja terminalne maligne bolesti palijativnim lecenjem.
le piaf Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Zna li neko da li je ovo deo neke nove policijske opreme, pošto standardna sigurno nije, ili je ovo zaista nanogica? Nisam mogao bolje skrinšotovati, pa je slika mutna.
Smrtokapa Posted 48 minutes ago Posted 48 minutes ago 3 hours ago, Delfinarijum said: Slusam danas razgovor na poslu nekih kolega iz susednoj departmana, svi izmedju 30 i 40, i imam sta da cujem. Konacno sam shvatio da postoji i deo ljudi koji podrzava SNS ne cak iz direktnog intreresa, nego jer zele da veruju u odredjen worldview (a nisu ocvali penzosi). Njima je draze da veruju da ovi nisu nista drugaciji od drugih, da stvari I gadosti koje se desavaju su prenaduvane (da ne kazem prenapumpane) i naravno pokusavaju da se sakriju iza neke maglovite neutralnosti. A krecu se medju ljudima, imaju pristup informacijama, zove zivot I van svoja cetiri zida. Ali naravno mnogo su nabedjeni u svoje stavove, razumeju se u svje I svja a neuspesni su studenti redom. To je upravo to. 1. Svi su govna. 2. Izlaženje iz komfora nema smisla. 3. Ja sam pametan.
Don Dusko Posted 43 minutes ago Posted 43 minutes ago 4 minutes ago, Smrtokapa said: To je upravo to. 1. Svi su govna. 2. Izlaženje iz komfora nema smisla. 3. Ja sam pametan. Tacnije ja sve znam a ti sine nemas pojma.
Milutinov Tata Posted 9 minutes ago Posted 9 minutes ago Srdjan Milivojevic je juce bio u emisiji sa Cutom, danas sa Marsenicem i druga dvojica su najavili siguran izlazak na izbore. Milivojevic se i dalje cvrsto drzi stava da nema izlaska i da sve resurse prepusta studentima. Marsenic kaze da je Jovanovic obisao Srbiju uzduz i popreko i da ima mnogo ljudi koji su nacionalno nastrojeni ali se ne mogu naci u studentskoj ideji, i da ne bi smeli da se izgubi ti glasovi, tako da oni izlaze da pokupe te glasove. Trenutno su tu oni i POKS ili kako se vec zove taj deo koji je bio sa njima u koalciji NADA. Cuta nije mnogo pricao oko toga, ona standardna prica spremni su za razgovore ako treba, iako studenti vec dugo govore da razgovora nece biti. Tvrdi da je Kosjeric pokazao da Milivojevic nije u pravu, dok je Srdjan insistirao da su izbori u nedelju jasno pokazali da se najbooje proslo tamo gde je bila samo jedna lista. Inace Marsenic rece da je odbor u Boru tek nedavno osnovan, i da su hteli da se samostalno oprobaju, i to je OK po njemu.
Recommended Posts