Malkolm Brogdon Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Kad su navedene stvari u pitanju Beograd je mozda i najgrozniji grad u Evropi. Kad god otputujem negde sokira mi se organizam jer po defaultu ima 30 decibela manje i ne vidim vazduh koji udisem. 1
Čvarkov Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago @Utopista Mi živimo trenutno u malom gradu, nema puno saobraćaja, čistiji je vazduh i čuje se cvrkut ptica, ali hoćemo potpunu prirodu, slobodu i životinje. Da ne zatrpavamo temu više, hvala ti na svim informacijama. 👍 2
Utopista Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) 5 minutes ago, Čvarkov said: @Utopista Mi živimo trenutno u malom gradu, nema puno saobraćaja, čistiji je vazduh i čuje se cvrkut ptica, ali hoćemo potpunu prirodu, slobodu i životinje. Da ne zatrpavamo temu više, hvala ti na svim informacijama. 👍 Ma nema na čemu. Ovo je samo ono što mi je prvo palo na pamet. Ja sam pomalo maštar, romantik, utopista 😁 ali volim da kažem ljudima iskreno kako vidim bilo koju stvar pa i ovu. Slobodno mi piši ako te nešto konkretno bude zanimalo, ili bilo ko drugi. Da ne zatrpavamo ovde temu jer nije za to predviđena i ima važnijih dešavanja. Pozdrav i srećno. i pitaj slobodno - ako umem da pomognem sigurno ću to i uraditi. Edited 2 hours ago by Utopista 1 1
Čvarkov Posted 44 minutes ago Posted 44 minutes ago (edited) ES O EN 🤣 Edited 32 minutes ago by Čvarkov
Kosjan Willavić Posted 37 minutes ago Posted 37 minutes ago 6 hours ago, Barkley#34 said: Još jedna stvar, fantomske liste imaju neki efekat. U Kuli su na broju dva bili fantomi sličnog imena kao prava naša lista, koja je bila na broju tri. Ovi lažni su uzeli 0,6% glasova. Tih par stotina glasova je moglo da bude bitno. Druge dve izmišljene su bile na pozicijama 4 i 5 i uzele su manje glasova. Zato bi trebalo probati da se na svim izborima zauzme broj dva jer će ovi sigurno postaviti nekoliko lista sličnog naziva kao opoziciona. Bar da ne budu na vrhu, ispred prave, jer će se neko zajebati i glasati za njih. Na Rusibsku stranku, fantome i Zujovica govnara ode 1 posto u Kuli, bila bi dvocifrena razlika bukvalno 11 hours ago, Issey said: Da nije bilo inženjeringa i krađe, već sad bi pala pobeda makar u Kuli, a nije daleko bilo u još nekoliko mesta. Nije džabe bio ko popišan sinoć na konfi... Jasno je njemu kao dan šta to sve znači... Međutim, nema opuštanja sa naše strane. Znamo sa kim imamo posla i na šta su spremni. Sad više nego ikad verujem u studente (a i opoziciju) da će uraditi prave stvari kad dođe trenutak za izbore svih izbora... moraće i posle izbora da se brani pobeda, u to nema sumnje... Po broju upisanih biraca, vidi se da je u BB i Kuli bilo inzinjeringa
Recommended Posts