suptil Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Sta mislite da li ce N1 i Nova opstati do izbora u ovom formatu? Ili cemo u jednom trenutku imati zatamljeni ekran? S
Volter Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago U Smederevskoj Palanci su 2023. osvojili 13.514 ako računamo i Nestorovića, a ako dodamo i Zavetnike to je 14.129. Sada 11.655.
Cavani Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Napravio sam tabelu prema Vucicevim podacima za vecerasnje rezultate 2026 i uporedio ih sa Arandjelovcem i BB 2022, za pocetak. Mozda cu sutra detaljnije. Evo analize. 2026-veceras Arandjelovac 2022 Bajina Basta 2022 Evo za Arandjelovac recimo. 2022 sns+sps+avetnica 72 posto. Ako uzmemo i Dveri koji su realno njihovi 80 posto. Najjaca opoziciona lista 9 posto. Sada 53-45, sada ima utakmice, makar i sa vezanim rukama. U Bajinoj Basti pokojna Sps-Js koalicija 12 posto, Stamatovic 7. Mogu da se pozdrave sa takvim rezultatima, oboje su na smetlistu. Edited 2 hours ago by Cavani
suptil Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Sevojno 22 2.200 26 2,150 Smed. palanka 22 16,800 26 13,300 ukupno ugrubo sa oko 89.000 na 81.000 - oko 9% pad Edited 2 hours ago by suptil
MarkoKep Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 36 minutes ago, Tex_Willer said: Dajte ljudi za Bor, BB, Kulu i Aranđelovac podatke u gradskim sredinama kakav je rezultat, verovatno se objavljuje na tviteru, pošto na insta nigde nmg pronaći. U Aranđelovcu ne znam da su ijedno biračko mesto u gradu dobili. Od zapisnika koje sam video rezultati su: 358-265, 475-363 i 549-389. U zgradi opštine navodno najubedljivija pobeda studenata od oko 900 prema 300 glasova. 1
Tex_Willer Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Just now, MarkoKep said: U Aranđelovcu ne znam da su ijedno biračko mesto u gradu dobili. Od zapisnika koje sam video rezultati su: 358-265, 475-363 i 549-389. U zgradi opštine navodno najubedljivija pobeda studenata od oko 900 prema 300 glasova. Uhhhhh, koliko je bilo BM, nekih 20-tak il? Jedno je valjda dobio za 4 glasa ali o ovome ja pričam fantom promene je zaseo u Srbiji i njemu je to i vise nego jasno.
Volter Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 8 minutes ago, suptil said: Treba tu dodati i SPS. Ja sam se vodio i parlamentarnim izborima 2023. Moguće da je deo Nestorovićevih i Zavetnika, glasao sada za opoziciju.
DJ_Vasa Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 minute ago, Volter said: Treba tu dodati i SPS. Ja sam se vodio i parlamentarnim izborima 2023. Moguće da je deo Nestorovićevih i Zavetnika, glasao sada za opoziciju. Pa sasvim je i logično jer su Avetnici tada bili formalno opozicija, a Nestorović je to i sada.
suptil Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Just now, Volter said: Treba tu dodati i SPS. Ja sam se vodio i parlamentarnim izborima 2023. Moguće da je deo Nestorovićevih i Zavetnika, glasao sada za opoziciju. Povucice Nestor sa listom na parlamentarnim ziborima neki deo glasaca. Mene hipoteticki zanima da li je moguca specijalna operacija po kojoj bi na toj. tzv,suverenistickoj listi bio i Ceda Antic 😄 Razmisljam intenzivno o granicama inzenjeringa.
Cavani Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Nestor, Zavetnica, Dveri, Sps, Stamatovic, JS, Pups, i svi ostali sateliti i podmetnuti fantomi su pokojne stranke koji odlaze i zvanicno na smetliste na sledecim izborima. Tamo ce im se pridruziti i sve opozicione stranke koje ne podrze studente. Bice referendumski izbori, veceras se to videlo. Nema vise 70-30 odnosa kao do sada.
Šiljokapi Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Eh da, najveći dobitak i ovih kao i prethodnih lokalnih izbora nije u padu OKG nego je masovan odziv apstinenata-neopredeljenih-iinih na našoj strani. Za to su najzaslužniji studentski i građanski tabani. Mladi su se probudili i shvatili da nisu svi isti! Prosek godina opozicionih kontrolora za izbore 2022 kod mene u ataru je bio oko 50!
Darko Posted 43 minutes ago Posted 43 minutes ago Meni se čini da vam je ovo ZADNJA šansa da se rešite ovog satrapa i nakaradne politike. Srbija sve više klizi prema Belorusiji, ako se ovako nastavi kažite ćao budućnosti svoje dece a i vas samih. Radim sa Beloruskinjom koja mi je pričala kako je Belorusija jednom bila IT hub. Bilo je i planova da Google otvori i data centre u zemlji. Videći sa kim imaju posla i kako ruska politika funkcioniše, zapadne kompanije su otišle i industrija se raspala. Sada živi u Australiji a ostatak kolega se raštrkao oko sveta.
Recommended Posts