DameTime Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1 hour ago, DJ_Vasa said: Koliko sam uspeo da ispratim, dekan Filozofskog jeste u problemu ako se ispostavi da je tamo zaista bilo pirotehnike i ako je na fakultetu bilo nekoga u deset uveče, izuzimajući portire. Apsolutno. Što se tiče ostajanja u zgradi fakulteta posle 22h, pisala sam o tome, može ako su portiri obavešteni i ako su studenti u pratnji profesora. Međutim, nisam sigurna da je to ovde bio slučaj, ali hajde da sačekamo. Sinanijeva odgovornost potencijalno postoji, za rektora Đokića je u pitanju klasično političko targetiranje od strane režimskih toaletoida.
Helena Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 56 minutes ago, Don Dusko said: Reveal hidden contents Ugasen nalog DJV-a na tviteru. Tj blokiran. Verovatno zato što je objavio fotografiju tela nastradale devojke.
Kalinic10 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Mene ova tema celi dan muči. Par laičkih pitanja: 1. Ako nije bilo požara, zašto je skočila kroz prozor (koji se pritom teško otvara i teško se provući kroz njega), a ne izašla na vrata 2. Kažu da se pirotehnika zapalila jer je bila blizu radijatora. Ako je centralno grejanje, ono nije radilo sinoć u to doba 3. Sve i da je radilo, meni je zavesa naslonjena na radijator pa se nikad nije zapalila, kako je moguće da se pirotehnika obložena kutijom zapali 4. Gde su kamere koje pokazuju ko je uneo pirotehniku 5. Kako je moguće da je bila sama u prostoriji, gde su svedoci? Mnogo nejasnih pitanja bez odgovora za mene. 2
Drug Crni Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Najgore od svega je što smo (makar ja jesam) potpuno izgubili poverenje u sve državne organe. Meni njihovi nalazi više ništa ne znače, nikakvu težinu nemaju. 6
Volter Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) 52 minutes ago, Drug Crni said: Najgore od svega je što smo (makar ja jesam) potpuno izgubili poverenje u sve državne organe. Meni njihovi nalazi više ništa ne znače, nikakvu težinu nemaju. Naravno, oni će za bilo šta što se dogodi servirati istinu koja njima odgovara. Edited 2 hours ago by Volter 1
Perkos2 Posted 58 minutes ago Posted 58 minutes ago 2 hours ago, Drug Crni said: Najgore od svega je što smo (makar ja jesam) potpuno izgubili poverenje u sve državne organe. Meni njihovi nalazi više ništa ne znače, nikakvu težinu nemaju. Ne postoje državni organi, sve je to u službi jednog čoveka koji odlučuje o svemu u ovoj državi. 1
Recommended Posts