Barkley#34 Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago U Mionici valjda a ne u Sečnju. Naprednjaci se od početka ne gade nijednog glasa. Parama i logistikom su relizaciju togs podigli na maksimum ali ideja je ostala ista. Studenti i ekipe koje izlaze na crtu režimu su to shvatili i krenuli su u obilazak. To traje još od onih šetnji po celoj zemlji. Nema kalkulacija u smislu ovo mesto mi je bitno a ovo i nije baš. Svaki glas se broji, ljudi su često besni na opštinare a znači im i da ih neko samo obiđe i sasluša ih. Još kad su to oni iz njihovog kraja, koje poznaju, dolazi do promene stava kod nekih. Pa polako. 4
Volter Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 5 minutes ago, Barkley#34 said: U Mionici valjda a ne u Sečnju. Tačno, u pravu si Barkli, dobro se sećaš i taj post mislim da sam ja postavio. Al lako je tebi u cvetu si mladosti, a ja mator mladić, stari se polako. 1
Milutinov Tata Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Na Insajderu svako vece ima od 21:30 emisija iz gradova u kojima su naredne nedelje lokalni izbori, treba pogledati, zanimljivo je cuti razmisljanja ljudi, narocito jer su to manje sredine.
Recommended Posts