Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Petog oktobra video sam svojim očima jedne pored drugih i građansku elitu, i nacionalne perjanice, a oni su zajedno stajali uz navijače i otkinute delove Službe...

Znači da može, a može zato što je Đinđić sabirao, a nije oduzimao one koji mašu zastavom EU i one koji su poneli ikonu tog Petog oktobra. Pa ako želimo preokret, onda nema gadljivosti na onog do sebe.

Jer taj do mene mi najbolje pokazuje da u svemu tome - nisam sam.

Zato od prvog dana na forumu, i ovom i onom starom, tvrdim da svaka podela nesvesno, a nekad čak i svesno koristi samo i jedino Aleksandru Vučiću, kome nije gadno da se danas boji u jedan kolor, sutra u drugi a prekosutra u treći, odbacujući ideologiju kao opušak od cigarete.

I kad sam već pomenuo navijače, ko ne veruje šta nam podele donose, može uvek da se podseti onog navijačkog slogana - pogledajte semafor.

Edited by Nek grmi jako
Posted

Imajte na umu da neke zastave nose provokatori koji žele da naprave incident pa da se to vrti na režimskim medijima.

Ja koliko se sećam bila je jedino zastava nekog ruskog isusa koju je koristio između ostalih i Wagner plaćenička grupa. U NS sam video neke motoraše koji imaju prišivene ruske zastave i to je sve što sam ja video a da sam siguran da nije provokator neki.