goldberg bcd Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago On 11/20/2025 at 3:25 PM, Volter said: Svi ovi potezi samo govore i o ludakovom strahu, svestan je i po njegovim istraživanjima kako će proći na izborima, ni ovi govnari koji se utrkuju za bolje položaje mu neće pomoći da na ulici odbrani lopovluk na izborima. Zapravo, vise se psiho na vlasti boji nasilne smene, nego sto je ona realna u ovom trenutku. Njega uopste ne brine sta ce biti na izborima. Ima uz sebe sve medije kao i ranije, ima politicku scenu takvu kakva je (desno od njega ostali su samo klovnovi i SNSovci koji se predstavljaju kao da su neka druga stranka, levo od njega nema dovoljno biraca za vise od tih 15-20%, ostatak koji je protiv njega je protiv njega jer ljudi prirodno krive vlast za sve sto se lose desava, ali ni ti glasaci + EU/levi/liberali nemaju izgleda za pobedu na izborima). Sad se to promenilo zbog studenata i zato na toj listi moraju biti i levi i desni i socijalisti i oni koji se zalazu za sto manju ulogu drzave. To je prvi korak. Drugi korak je ono sto mora da usledi - u slucaju da i dalje bude kradje glasova, kupovine glasova, divljanja medija, zastrasivanja ljudi, jasno je da su takvi izbori nelegitimni i ne sme se vise dozvoliti Vucicu da i dalje vlada zemljom. Nema vise setnjica, vuvuzelica, "prebrojavanja koliko nas ima", ne, zivot u zemlji treba da stane sve dok vlast koja organizuje sprdnju od izbora ne bude prestala da bude faktor ovde. I toga se i Vucic boji. Ljudima je njega dosta ne zato sto ne da Kosovo ili zato sto predaje Kosovo, zato sto je za EU ili nece da udje u EU, ljudima je njega dosta jer je prepoznat kao lider elite, samozvani kralj koji parazitira na grbaci naroda, kao sto su to radile i prethodne vlasti. Samo, prethodne vlasti nisu imale neogranicenu moc, nisu gusile svaku kritiku, nisu kupovali glasove, nisu imali medije uz sebe, imali su opoziciju. Ovi sada su demokratsko socijalisticko radikalsko ldpovsko dssovski olos (+ SVM i SDP koji su mu verni) koji se ne razlikuju mnogo od onoga sto smo imali u srednjem veku ili onoga sto smo gledali po Africi. Feudalizam upakovan tako da manje zaudara. 4 hours ago, fancy said: Jasno je da nam sledi kompletno zatvaranje, skidanje maske "evropejstva" i nekakvog "pridruživanja EU" a zatim polako obračun sa svim elementima koji su (se zadnjih godinu dana na bilo koji način izjasnili) protiv njega. Ono, baš hard core. Ne zivi Vucic i ne zivi ekipa oko njega od ideologije. Ne odrzava njega na vlasti neka ideja srpskog nacionalizma i ljudi koji mnogo vole tu ideju (da je vole, glasali bi 2012. za SRS, a ne za SNS). Njega je na vlast doveo i na vlasti ga odrzava novac. Dok god on moze da ljudima obezbedjuje hleba i igara, dok god god se radi i Srbija gradi, dok god moze da placa svoje pristalice, dok god je uvazavan svuda u svetu i dok god ga tapsu po ramenu, dotle i on moze da se izivljava i nastoji da vlada do kraja svog zivota. Pisao sam vec o tome, populisticke partije svuda na kontinentu sluze kao sredstvo glasaca zarad kaznjavanja partija na vlasti. FPO u Austriji je gubio podrsku oba puta kada su ucestvovali u vlasti jer se videlo da se ne razlikuju mnogo od ekipe koja se otudjila od glasaca. Rasli su i rastu kada mogu da pljuju iz udobnog polozaja u opoziciji. Tako bi i SNS brzo sisao sa vlasti jer je njihova jedina ideologija populizam. Na vlast nisu dosli kao SRS i uz pomoc nacionalizma, nego uz poruku "ovi su lopovi, ovi vas kradu, pa i u tu EU nismo usli jer likovi kradu!!!". I onda, nakon izbora prave vecinu u parlamentu sa URS Mladjana Dinkica kojeg su pljuvali. U nekoj demokratskoj zemlji to bi bilo dovoljno da padnu sa vlasti jer, cekajte, koja je razlika izmedju lopova Mladje i Vucica? Zar nije i Vucic lopina? I onda dolazimo do 2014. Tadic razbija DS, DSS se gasi, SRS vise ne postoji, LDP odlazi u istoriju jer Jovanovic vise nece da se igra opozicije. Ostaju samo pokreti Dveri i DjB + unistena DS kao alternativa. Jasno je svima sta se radilo i kako je unistavana opozicija Vucicu. Ovo "on je radikal koji mrzi zapad nego mora da saradjuje sa njim" je najveca pohvala njemu. Tako on i opstaje na vlasti, desnica da glasa za njega zbog ideologije koje nema, levica i centar da glasaju za njega jer su kupljeni. Ne, on je covek kojem ocajnicki treba da vecno bude na vlasti, lider ekipe koja nema ideologiju osim ideologije bogacenja i pljackanja. Nema on nista od neke izolacije, nije on lud. 4
HAMMER Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago (edited) izlaze mi poslednjih nekoliko dana na fejsbuku informacije i podaci o "sarajevskom safariju" o kome trenutno italijanski tuzioci prikupljaju informacije. ne mogu da tvrdim da se desilo jer nikakvi dokazi jos nisu prezentovani ali ljudi ukljuceni u ovaj proces tvrde da imaju dokaze i zive svedoke. o cemu se radi gadno mi je i da pisem i ne zelim da verujem da se zaista dogodilo a medju optuzenima je i govnar licno. nemam reci koliko mi sve mirise na njega i koliko se uklapa u njegov modus operandi. mogu da zakljucim da ako je istina da se to stvarno dogodilo ne da smo dobro prosli kako smo prosli vec ne zasluzujemo da imamo drzavu u bilo kakvom obliku. jezivo. izvinjavam se, prebacite post na vox dei. Edited 12 hours ago by HAMMER Autokorekt
Barkley#34 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 11 hours ago, fancy said: Jasno je da nam sledi kompletno zatvaranje, skidanje maske "evropejstva" i nekakvog "pridruživanja EU" a zatim polako obračun sa svim elementima koji su (se zadnjih godinu dana na bilo koji način izjasnili) protiv njega. Ono, baš hard core. Đurić, Brnaba i Vučko himself se ubiše ovih dana objašnjavajući Evrozvaničnicima suprotno.
fancy Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 14 minutes ago, Barkley#34 said: Đurić, Brnaba i Vučko himself se ubiše ovih dana objašnjavajući Evrozvaničnicima suprotno. E, al istovremeno čitam da će budala da tuži neke evropske institucije (ako sam dobro pročitao?) koje su ga oplele zbog stanja u Srbiji. Al ono full ludilo na 11.
MeanMachine Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago (edited) 11 hours ago, fancy said: Jasno je da nam sledi kompletno zatvaranje, skidanje maske "evropejstva" i nekakvog "pridruživanja EU" a zatim polako obračun sa svim elementima koji su (se zadnjih godinu dana na bilo koji način izjasnili) protiv njega. Ono, baš hard core. Ne mogu jer od zapada uzimamo kintu i izvozimo proizvode. Kinezi a pogotovo Rusi pare ne daju tj oni hoće da uzmu pare. Zamisli npr da pukne ssp, koliko dugo bi kineske fabrike ostale u Srbiji? Naprasno bi se setili bratstva iz vremena enver hodze i prebacili proizvodnju u Albaniju, jeste da ne bi bilo subvencije ko u Srbiji i ne bi mogli da se ponašaju ko da su fabrike exteritorija Kine ali bi osigurali pristup eu tržištu. Edited 10 hours ago by MeanMachine 1
fancy Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 1 minute ago, MeanMachine said: Zamisli npr da pukne ssp, koliko dugo bi kineske fabrike ostale u Srbiji? Stranka slobode i prava? Đilas? Eto toliko je ta skraćenica postala nepostojeća.
Perkos2 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 2 hours ago, HAMMER said: izlaze mi poslednjih nekoliko dana na fejsbuku informacije i podaci o "sarajevskom safariju" o kome trenutno italijanski tuzioci prikupljaju informacije. ne mogu da tvrdim da se desilo jer nikakvi dokazi jos nisu prezentovani ali ljudi ukljuceni u ovaj proces tvrde da imaju dokaze i zive svedoke. o cemu se radi gadno mi je i da pisem i ne zelim da verujem da se zaista dogodilo a medju optuzenima je i govnar licno. nemam reci koliko mi sve mirise na njega i koliko se uklapa u njegov modus operandi. mogu da zakljucim da ako je istina da se to stvarno dogodilo ne da smo dobro prosli kako smo prosli vec ne zasluzujemo da imamo drzavu u bilo kakvom obliku. jezivo. izvinjavam se, prebacite post na vox dei. Prebaciće krivicu na šešeljugu
MeanMachine Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago (edited) 10 minutes ago, fancy said: Stranka slobode i prava? Đilas? Eto toliko je ta skraćenica postala nepostojeća. Da ali zbog sporazuma sa eu mi smo zanimljivi npr Kinezima. Linglong Zrenjanin, Meita Obrenovac, Haitain Ruma, itd, nisu ovde zbog cefte vec zbog sspa. Edited 10 hours ago by MeanMachine
Barkley#34 Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 26 minutes ago, fancy said: E, al istovremeno čitam da će budala da tuži neke evropske institucije (ako sam dobro pročitao?) koje su ga oplele zbog stanja u Srbiji. Al ono full ludilo na 11. Evropske novine, koliko znam, jer ga prozivaju zbog Sarajeva.
DJ_Vasa Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Jesu li uprave evropskih vodovoda zatrpane tužbama? Šta kažu?
Stiletto Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 2 hours ago, fancy said: E, al istovremeno čitam da će budala da tuži neke evropske institucije (ako sam dobro pročitao?) koje su ga oplele zbog stanja u Srbiji. Al ono full ludilo na 11. Ne evropske institucije, već Guardian i Daily Mail, koji su objavili vest da je učestvovao u "Sarajevo safariju". https://n1info.rs/vesti/vucic-odbacio-navode-tepic-to-je-zato-sto-znaju-da-ne-mogu-da-me-pobede-na-izborima/
Tex_Willer Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Pa ljudi naravno da su radili zlodela, pogledajte šta su spremni u miru da rade prema svom narodu, sad zamislite u ratu kad imaš nadmoć nad civilima sta se radi( cak i nije u toj meri ni bitno da li su to tvoji sunarodnici ili ne), to se pogotovo i kod Albanaca može videti. Od 1000 ljudi njih 10 15 20 biće krvnici, takvi vrlo lako isplivaju na površinu i takvi su najveći krivci za mržnju koja struji, po pravilu oni nakon rata predstavljaju sebe kao branioce svog naroda i budu nagrađeni( unutar samog naroda jer mase misle da su heroji, klasican primer su crveni zlotvori Mladić, Karadžić). Mediji naravno prikazuju samo zločine nad svojim narodom( koga je uvek bilo), dok na bilo koji pomen svojih zločina se ti ljudi napadaju i nazivaju autosovinistima, e to je glavni problem sto DS nije uspeo da ispere iz glava ljudi, jednostavno sns se samo naslonio na takvu propagandu i maksimalno je koristi. Naš najveći poraz je taj što ti zločinci danas se nalaze ispred kamera i truju buduća pokoljenja svojim otrovom iz poganih usta. 4
fancy Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 51 minutes ago, Stiletto said: Ne evropske institucije, već Guardian i Daily Mail, koji su objavili vest da je učestvovao u "Sarajevo safariju". https://n1info.rs/vesti/vucic-odbacio-navode-tepic-to-je-zato-sto-znaju-da-ne-mogu-da-me-pobede-na-izborima/ Ok, na brzinu sam pročitao naslov, nego... Neko je skoro pitao za Šormaza - živ je Šormaz umro nije:
Don Dusko Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) 1 hour ago, Tex_Willer said: Naš najveći poraz je taj što ti zločinci danas se nalaze ispred kamera i truju buduća pokoljenja svojim otrovom iz poganih usta. Jedan od glavnih huskaca devedesetih ne izlazi danas iz rezimskih medija a nikako da umre. Edited 6 hours ago by Don Dusko
Darth Bane Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 4 hours ago, MeanMachine said: Da ali zbog sporazuma sa eu mi smo zanimljivi npr Kinezima. Linglong Zrenjanin, Meita Obrenovac, Haitain Ruma, itd, nisu ovde zbog cefte vec zbog sspa. Zbog Stranke Slobode i Pravde.
NMX Posted 56 minutes ago Posted 56 minutes ago 9 hours ago, MeanMachine said: Ne mogu jer od zapada uzimamo kintu i izvozimo proizvode. Kinezi a pogotovo Rusi pare ne daju tj oni hoće da uzmu pare. Zamisli npr da pukne ssp, koliko dugo bi kineske fabrike ostale u Srbiji? Naprasno bi se setili bratstva iz vremena enver hodze i prebacili proizvodnju u Albaniju, jeste da ne bi bilo subvencije ko u Srbiji i ne bi mogli da se ponašaju ko da su fabrike exteritorija Kine ali bi osigurali pristup eu tržištu. Kao što bi se svaka druga fabrika ponašala (ili ponaša što vidimo u slučaju isteka subvencija). Podatak iz 2023. (ima verovatno i za 2024. ali me mrzelo da tražim). Od 15 najvećih izvoznika, prva 3 su naravno kineska (hbis, zidjin dve kompanije), ukupno 4. Ostalih 11 izvozi (u zbiru) 80% više u odnosu na prve 3 (kineske). Tako da bi ukidanjem SSPa pobegli apsolutno svi kojima bi trošak izvoza na tržište EU bio uvećan za uvozne EU carine. Ostali bi vrv farmacija, duvandžije, nešto malo tehnike i to je to. Svi ovi komponentaši što su otvoreni i zapošljavaju boga oca - otišli bi istog trenutka jer bi njihovi proizvodi bili skupi naručiocima delova 2
Volter Posted 23 minutes ago Posted 23 minutes ago Ela je bila jednom na RTS-u i to zajedno sa glavnim ćaci studentom i sa dvojicom profesora. Imala je odličan nastup. Ono malo što su studenti gostovali na tv-u, zaista su bili odlični. E ova poslednja grupa koja je gostovala kod Olje (mislim pre dve nedelje), imala je malo i tremu, nisu bili mnogo pričljivi.
Recommended Posts