Jump to content

Recommended Posts

Posted
28 minutes ago, Volter said:

NMX, ostvarila ti se želja, razlupane i prostorije SRS-a. :classic_biggrin: Inače, na protestu u Valjevu i Dijana Hrka.

Vojvoda kmeci i preti na Informeru.

Najs

• Like 5
Posted (edited)

Ovo u Valjevu nepotrebno, mislim na baklje u prostorije stranke, iznad ima stanara. Zapaliće zgradu.

Edited by Volter
Posted
2 minutes ago, Volter said:

Ovo u Valjevu nepotrebno, mislim na baklje u protstorije stranke, iznad ima stanara. Zapaliće zgradu.

apsolutno, ako nema provokacija od režima ne treba ništa od ovoga raditi. čisti autogolovi, eno ih svršavaju od zadovoljstva na režimskim medijima, ne prekidaju prenose.

Posted
Just now, Klotzen said:

apsolutno, ako nema provokacija od režima ne treba ništa od ovoga raditi. čisti autogolovi, eno ih svršavaju od zadovoljstva na režimskim medijima, ne prekidaju prenose.

Ma režimske medije ko jebe, nego možda neko od stanara se nalazi na protestu, a i da se ne nalazi nemoj da rizikuješ.

• Like 6
Posted
2 minutes ago, Klotzen said:

Ma koga briga oni bi se smejali da neko pretuce blokadere. Jeste nepotrebno al opet sta je sve bilo u Valjevu jasno mi je zasto preteruju...

• Like 1
Posted

Slažrm se da ne treba lomiti ako već nema provokacija, ali opet, stavite se u poziciju ljudi koji su brutalno pretuceni u Valjevu prethodnih dana i njihove familije, kojima su kafići polupani itd. Da meni neko tako krvnički prebije sestru ili brata, najmanje što bih mogao jeste da oštetim njihove prostorije, ta legla zla. Verujem da su ljudi koji lome te prostorije duboko potrešeni onim što se dešavalo u Valjevu prethodnih dana.

• Like 7
Posted

Mnogo ljudi priča o tome, valjda zbog iskustva od ranije, da i dalje ima ubačenih ćacija među našima. Gledajući reakciju momaka sa maramama i fantomkama prema N1, gde im govore da ne snimaju, jasno je da nije tako, inače se ne bi bunili. Ljudi su zato malo ljuti na N1 jer i Informer uzima njihove prenose. 

• Like 1
Posted

Valjda je viđeno do sad milion puta da nikakve greške (a ni "greške") studenata, građana i ostalih sa protesta nisu smanjili proteste za ovih godinu dana skoro. Sumnjam i da će neka zapaljena kancelarija da to promeni

• Like 8
Posted
2 minutes ago, Volter said:

Mnogo ljudi priča o tome, valjda zbog iskustva od ranije, da i dalje ima ubačenih ćacija među našima. Gledajući reakciju momaka sa maramama i fantomkama prema N1, gde im govore da ne snimaju, jasno je da nije tako, inače se ne bi bunili. Ljudi su zato malo ljuti na N1 jer i Informer uzima njihove prenose. 

Pa ne znam ni sta bi mogli da postignu ubaceni elementi s obzirom da im se do sada uloga svodila na to da demoliraju neke prostorije za sta je sada narod zaduzen, tako da oni mogu samo da pomognu.

• Like 2
  • Thanks 1