Jump to content

Recommended Posts

Posted
44 minutes ago, srlepajce said:

Kakve zveri

Je li moguće ovo jebote, sav sam se naježiti?! Ma jebote, suzu sam pustio 😞

Nemam riječi 😪

• Like 1
Posted
9 minutes ago, Recoba said:

Je li moguće ovo jebote, sav sam se naježiti?! Ma jebote, suzu sam pustio 😞

Nemam riječi 😪

Ok, otici ce Vucic kad tad ali mi cemo nastaviti da zivimo sa ovim monstrumima 

Bar sa dobrim delom njih 

Strasno

Posted
1 hour ago, srlepajce said:

Kakve zveri

Na nešto nalik Golom otoku sa ovim govnima, ima da tucaju kamen do kraja života, sa sve bukagijama oko nogu.

• Like 1
Posted
24 minutes ago, srlepajce said:

Ok, otici ce Vucic kad tad ali mi cemo nastaviti da zivimo sa ovim monstrumima 

Bar sa dobrim delom njih 

Strasno

Ima psihipata i monstruma i po drugim državama ali im vlasti ne daju značke i pendreke da mogu slobodno da leče svoje frustracije. Očito je u ovom trenutku nažalost normalne Srbije u policiji mnogo više onih koji brane kriminala i vole da tuku nemoćne nego onih koji su tu da održavaju red i zakon. Valjda ćemo svi zajedno uspeti da dočekamo vreme da preovlađuju i u policiji normalni i savesni ljudi. Ali za to se moramo svakodnevno boriti.

Posted

Ne volim da savetujem lidere studentskog protesta, ali mislim da bi trebalo da se svi uzdrze od ovih okupljanja i pogotovo sukoba sa policijom. Umesto toga, trebalo bi da se krene sa agitovanjem za novi veliki protest prvog Septembra, da se pozovu prosvetni sindikati da skolsku godinu pocnu strajkom, da se apeluje da sve strane, da se blokira neka Autokomanda ili tako nesto bitno, i da nema odlaska dok se ne ispune zahtevi. A prvi zahtev - ostavka ministra policije, zatim direktora policije i svih komandanata odgovornih za policijsko nasilje. Onda biracki spisak i raspisivanje izbora.

• Like 6
Posted
51 minutes ago, Clash said:

Evo ga opet kao prodavac sa kvantasa, samo sto sad nema Tome Mone da jedu parizer. Ili je Mali bio?

Isti kurac

Cekaj, on u celom ovom dogadjanju dodje na tv i prica posle 13 godiana 'za dve godine, samo sto nije'....? To je sada, novo, ovih dana?! :classic_blink:

Posted
1 minute ago, 𝓑𝓪𝓫𝔂 said:

Cekaj, on u celom ovom dogadjanju dodje na tv i prica posle 13 godiana 'za dve godine, samo sto nije'....? To je sada, novo, ovih dana?! :classic_blink:

Ovo je od danas. Od malopre, pre par sati je nas najveci influenser ovo objavio.

• Thanks 1
Posted
18 minutes ago, nemanjaol said:

Jebote ove duge cevi u Valjevu. 

Potpuno su poludeli

Iz hekog razloga mi se čini da je ludaku Valjevo baš značajno i da tamo šalje najgore svoje ubice

Posted
18 minutes ago, nemanjaol said:

Jebote ove duge cevi u Valjevu. 

Potpuno su poludeli

Sa dugim cevima su na ulazu u Valjevo i vozila pretresali

Bolesnik

Posted
1 hour ago, djura.net said:

Ne volim da savetujem lidere studentskog protesta, ali mislim da bi trebalo da se svi uzdrze od ovih okupljanja i pogotovo sukoba sa policijom. Umesto toga, trebalo bi da se krene sa agitovanjem za novi veliki protest prvog Septembra, da se pozovu prosvetni sindikati da skolsku godinu pocnu strajkom, da se apeluje da sve strane, da se blokira neka Autokomanda ili tako nesto bitno, i da nema odlaska dok se ne ispune zahtevi. A prvi zahtev - ostavka ministra policije, zatim direktora policije i svih komandanata odgovornih za policijsko nasilje. Onda biracki spisak i raspisivanje izbora.

I mir u svetu dok sa sa dugim cevima kontrolise da li ima prva pomoc u automobilu  i da li kuka ima homologaciju.

• Like 2
Posted
40 minutes ago, uncletima said:

I, gde su: Ponos, Marinika i ostali mikimausi?

Samo deci glas dajem, makar na listu i Isusa metnuli!

Ajde bre timo, njihovom poslaniku su glavu otvorili preksinoć. Ima ljudi oz opozicije na ulici

• Like 3
Posted

Ajde, bre, Barkli, to mu dodje kao pesadija (naravno da istom prasinaru brz oporavak zelim). Generali na ulice, a ne da mi iz nekog kafica preko mreza mustras.