srlepajce Posted August 16, 2025 Posted August 16, 2025 (edited) . stara objava Edited August 16, 2025 by srlepajce
Volter Posted August 16, 2025 Posted August 16, 2025 Šest momaka uhapšeno u Novom Sadu zbog napada na Kobre, terete se za teško ubistvo u pokušaju. 1
Perkos2 Posted August 16, 2025 Posted August 16, 2025 1 hour ago, djura.net said: Sta se tacno ocekuje od Laure i koje su njene ingerencije u Srbiji? Ko ćuti o dešavanjima danas u Srbiji neka ćuti i ubuduće, ionako nema ingerencije.
Clash Posted August 16, 2025 Posted August 16, 2025 Cuo sam dobar predlog. Da se stanica Prokop zatvori i koristi kao mesto za pritvor posle pobede.😈 6 2
djura.net Posted August 16, 2025 Posted August 16, 2025 16 minutes ago, Perkos2 said: Ko ćuti o dešavanjima danas u Srbiji neka ćuti i ubuduće, ionako nema ingerencije. Naravno da treba da cuti o necemu o cemu nema ingerencije, makar sa javne pozicije, a posebno ne sme da komentarise procese koji su u toku. Nego, pitam, sta se od nje tacno ocekuje?
DJ_Vasa Posted August 16, 2025 Posted August 16, 2025 1 hour ago, djura.net said: Sta se tacno ocekuje od Laure i koje su njene ingerencije u Srbiji? Može da ima ingerencije isključivo ukoliko je u pitanju zloupotreba fondova EU, i to veoma ograničene. Ingerencije i regulativa na osnovu koje radi se nalazi ovde i ovde, dok se spisak zemalja koje su pod njenom ingerencijom nalazi na ovom linku. Zaposleni u pravosuđu ne daju političke komentare i slično jer su po definiciji politički neutralni. 1
djura.net Posted August 16, 2025 Posted August 16, 2025 1 minute ago, DJ_Vasa said: Može da ima ingerencije isključivo ukoliko je u pitanju zloupotreba fondova EU, i to veoma ograničene. Ingerencije i regulativa na osnovu koje radi se nalazi ovde i ovde, dok se spisak zemalja koje su pod njenom ingerencijom nalazi na ovom linku. Zaposleni u pravosuđu ne daju političke komentare i slično jer su po definiciji politički neutralni. Hvala. Dakle ima ingerencije koliko i ja u Danskoj ili Kambodzi.
Don Dusko Posted August 16, 2025 Posted August 16, 2025 Pa dobro mi smo ovde navikli da se jadan mesa tamo gde treba i gde ne treba pa sad ocekujemo od svakoga tako jbg. 2
Perkos2 Posted August 16, 2025 Posted August 16, 2025 1 minute ago, Don Dusko said: Pa dobro mi smo ovde navikli da se jadan mesa tamo gde treba i gde ne treba pa sad ocekujemo od svakoga tako jbg. Mešanja je bili i biće, ovaj ludak je to ipak doveo do maximuma ali živi bili pa videli da će mnogi što sad ćute vrlo brzo i oštro reagovati na neke nove ljude kad dođu na vlast u Srbiji.
Volter Posted August 16, 2025 Posted August 16, 2025 Evropske demokrate: Pozvali smo EK da reaguje, EU ne može da zatvori oči na dešavanja u Srbiji https://n1info.rs/vesti/evropske-demokrate-pozvali-smo-ek-da-reaguje-eu-ne-moze-da-zatvori-oci-na-desavanja-u-srbiji/ Inače, pojedini svetski mediji koji prenose dešavanja su uglavnom na našoj strani. 5
fancy Posted August 16, 2025 Posted August 16, 2025 Vox92 zvaničnici: Obrisana su 3 posta trojici forumaša koji su očigledno smislili da je baš ova tema dobra za ideološke ratove. Evo zvanično - Nije. Nema banova samo upozorenje da to na ovoj temi više ne radite. Nastavak te priče, neka kao objašnjena kao i komentarisanje ove poruke, će nas samo naterati da razmotrimo forumski odmor za pojedince. Ovo je tema za pumpanje, a ideološke ratove vodite na nekom drugom mestu na forumu. 1
Petkovic Miroslav97 Posted August 16, 2025 Posted August 16, 2025 Ko je lik sa kačketom? učinimo ga poznatim.
Recoba Posted August 16, 2025 Posted August 16, 2025 44 minutes ago, srlepajce said: Kakve zveri Je li moguće ovo jebote, sav sam se naježiti?! Ma jebote, suzu sam pustio 😞 Nemam riječi 😪 1
Clash Posted August 16, 2025 Posted August 16, 2025 Pobedio sam @Don Dusko Gledam na Informeru Miisu pisu, Paja dudlac i Da idovic firer svi u crnim kosuljama i objasnjavaju za kakvu su oni Evropu. 1
srlepajce Posted August 16, 2025 Posted August 16, 2025 9 minutes ago, Recoba said: Je li moguće ovo jebote, sav sam se naježiti?! Ma jebote, suzu sam pustio 😞 Nemam riječi 😪 Ok, otici ce Vucic kad tad ali mi cemo nastaviti da zivimo sa ovim monstrumima Bar sa dobrim delom njih Strasno 1 1
uncletima Posted August 16, 2025 Posted August 16, 2025 Biraj od ponudjenih: 1. Tramp 2. Putin 3. Von Godverdomme 4. Neki, Mao
DameTime Posted August 16, 2025 Posted August 16, 2025 1 hour ago, srlepajce said: Kakve zveri Na nešto nalik Golom otoku sa ovim govnima, ima da tucaju kamen do kraja života, sa sve bukagijama oko nogu. 1
Clash Posted August 16, 2025 Posted August 16, 2025 Evo ga opet kao prodavac sa kvantasa, samo sto sad nema Tome Mone da jedu parizer. Ili je Mali bio? Isti kurac 1 3
Perkos2 Posted August 16, 2025 Posted August 16, 2025 24 minutes ago, srlepajce said: Ok, otici ce Vucic kad tad ali mi cemo nastaviti da zivimo sa ovim monstrumima Bar sa dobrim delom njih Strasno Ima psihipata i monstruma i po drugim državama ali im vlasti ne daju značke i pendreke da mogu slobodno da leče svoje frustracije. Očito je u ovom trenutku nažalost normalne Srbije u policiji mnogo više onih koji brane kriminala i vole da tuku nemoćne nego onih koji su tu da održavaju red i zakon. Valjda ćemo svi zajedno uspeti da dočekamo vreme da preovlađuju i u policiji normalni i savesni ljudi. Ali za to se moramo svakodnevno boriti.
uncletima Posted August 16, 2025 Posted August 16, 2025 @ Dejm Kako da ne, sledecih 50 godina na taj drnc hranu da trosimo.
Recommended Posts