Perkos2 Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Just now, Petkovic Miroslav97 said: Ima, kad joj cela Srbija zna ime i prezime, pa je uslovljavaju direktno imenom. Potresla bi se ona baš, da je ljudi nisu učinili poznatom. Da prvo pročitaš napisano
freethrow Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Mislim da nismo ni svesni koliko je ovih 2-3 dana učinilo protiv ove bagre, samo što sad postaje najopasnije. Čuvajte se, ološ je priteran iz zid, a niko neće pomoći da strane. 11
uncletima Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Ako. Kad krenu neka provere da li je preostao dah. U suprotnom six feet under sa sve balaklavom!
srlepajce Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 3 hours ago, Kalinic10 said: Koji dečak je u pitanju? Dosta njih je pretučeno u Valjevu, ne mogu da pohvatam o kome se radi Za samo jedno dete bio info da je zadrzano na lecenju Spoiler Strasno je i da se pominju informacije da je taksijem prebaceno u Bg i da je drzan u policijskoj stanici tako prebijen Mi zivimo horor film 6
Poenter Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 2 hours ago, srlepajce said: Novi Sad Hvala, sad sam ponosan na moje poznavanje Beograda i što sam odmah skapirao da ne može biti BG 🥹 12 hours ago, srlepajce said: 💪 Al' je prop'o Marčelo.
Clash Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Bas je simpaticno ovo “spontano”trazenje da EU osudi nasilje prema polliciiji od strane Brnabicke, Vucica, Vucevica, i svih Pinkova i Informera 🤡 2
robespierre Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Laura, žena koje nema. Samo da ne prestanem da je iščekujem!
djura.net Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Sta se tacno ocekuje od Laure i koje su njene ingerencije u Srbiji? 1
srlepajce Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago (edited) . stara objava Edited 8 hours ago by srlepajce
Volter Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Šest momaka uhapšeno u Novom Sadu zbog napada na Kobre, terete se za teško ubistvo u pokušaju. 1
Perkos2 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 1 hour ago, djura.net said: Sta se tacno ocekuje od Laure i koje su njene ingerencije u Srbiji? Ko ćuti o dešavanjima danas u Srbiji neka ćuti i ubuduće, ionako nema ingerencije.
Clash Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Cuo sam dobar predlog. Da se stanica Prokop zatvori i koristi kao mesto za pritvor posle pobede.😈 5 2
djura.net Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 16 minutes ago, Perkos2 said: Ko ćuti o dešavanjima danas u Srbiji neka ćuti i ubuduće, ionako nema ingerencije. Naravno da treba da cuti o necemu o cemu nema ingerencije, makar sa javne pozicije, a posebno ne sme da komentarise procese koji su u toku. Nego, pitam, sta se od nje tacno ocekuje?
DJ_Vasa Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 1 hour ago, djura.net said: Sta se tacno ocekuje od Laure i koje su njene ingerencije u Srbiji? Može da ima ingerencije isključivo ukoliko je u pitanju zloupotreba fondova EU, i to veoma ograničene. Ingerencije i regulativa na osnovu koje radi se nalazi ovde i ovde, dok se spisak zemalja koje su pod njenom ingerencijom nalazi na ovom linku. Zaposleni u pravosuđu ne daju političke komentare i slično jer su po definiciji politički neutralni. 1
djura.net Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 1 minute ago, DJ_Vasa said: Može da ima ingerencije isključivo ukoliko je u pitanju zloupotreba fondova EU, i to veoma ograničene. Ingerencije i regulativa na osnovu koje radi se nalazi ovde i ovde, dok se spisak zemalja koje su pod njenom ingerencijom nalazi na ovom linku. Zaposleni u pravosuđu ne daju političke komentare i slično jer su po definiciji politički neutralni. Hvala. Dakle ima ingerencije koliko i ja u Danskoj ili Kambodzi.
Don Dusko Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Pa dobro mi smo ovde navikli da se jadan mesa tamo gde treba i gde ne treba pa sad ocekujemo od svakoga tako jbg. 2
Perkos2 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 1 minute ago, Don Dusko said: Pa dobro mi smo ovde navikli da se jadan mesa tamo gde treba i gde ne treba pa sad ocekujemo od svakoga tako jbg. Mešanja je bili i biće, ovaj ludak je to ipak doveo do maximuma ali živi bili pa videli da će mnogi što sad ćute vrlo brzo i oštro reagovati na neke nove ljude kad dođu na vlast u Srbiji.
Volter Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Evropske demokrate: Pozvali smo EK da reaguje, EU ne može da zatvori oči na dešavanja u Srbiji https://n1info.rs/vesti/evropske-demokrate-pozvali-smo-ek-da-reaguje-eu-ne-moze-da-zatvori-oci-na-desavanja-u-srbiji/ Inače, pojedini svetski mediji koji prenose dešavanja su uglavnom na našoj strani. 5
fancy Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Vox92 zvaničnici: Obrisana su 3 posta trojici forumaša koji su očigledno smislili da je baš ova tema dobra za ideološke ratove. Evo zvanično - Nije. Nema banova samo upozorenje da to na ovoj temi više ne radite. Nastavak te priče, neka kao objašnjena kao i komentarisanje ove poruke, će nas samo naterati da razmotrimo forumski odmor za pojedince. Ovo je tema za pumpanje, a ideološke ratove vodite na nekom drugom mestu na forumu. 1
Petkovic Miroslav97 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ko je lik sa kačketom? učinimo ga poznatim.
Recommended Posts