Jump to content

Recommended Posts

Posted
37 minutes ago, berti said:

Ima li Bodiroge, Dinka, Paje Grbovica...

Bodirogu zabole koliko i LUmpara, a Dinko i 'Paja' nisu dobili mikrofon na protestima, njima se niko nije ulagivao od studenata, naprotiv, to im dodju persone non grata. A ono sto su vec istrpeli od LUmparevih sluzbi mnogi  nece ni za ceo zivot. Na internetima jos ima klipova kad su 'Paju' fizicki napadali na ulici.

• Like 1
Posted
9 minutes ago, DameTime said:

Ovako ću da učim svoju decu, bože daj. Promašile su pandura, ali imaju vremena da nauče 🧚‍♀️

https://www.instagram.com/p/DLIgXEis4lV/

Daj Bože da tvoja deca ne moraju to da rade. Moji mama i tata su radili, ja da sam radio, evo sada i vi radite. Dosta više, vi morate da pobedite pljačku. Inače ćete morati da idete za životom negde druge.

Pumpaj!

Posted
Just now, mrd said:

Daj Bože da tvoja deca ne moraju to da rade. Moji mama i tata su radili, ja da sam radio, evo sada i vi radite. Dosta više, vi morate da pobedite pljačku. Inače ćete morati da idete za životom negde druge.

Pumpaj!

Nadam se da neće morati. Ali panduri neće prestati da postoje, a mi nećemo prestati da ih preziremo.

U to ime, pardon my French :girl:

spacer.png

• Like 1
  • Ha-ha 6
  • Ruke su vam krvave! 3
Posted
1 minute ago, DameTime said:

Nadam se da neće morati. Ali panduri neće prestati da postoje, a mi nećemo prestati da ih preziremo.

U to ime, pardon my French :girl:

spacer.png

Go for it. 

:roflmao:

Posted
24 minutes ago, djura.net said:

Bodirogu zabole koliko i LUmpara, a Dinko i 'Paja' nisu dobili mikrofon na protestima, njima se niko nije ulagivao od studenata, naprotiv, to im dodju persone non grata. A ono sto su vec istrpeli od LUmparevih sluzbi mnogi  nece ni za ceo zivot. Na internetima jos ima klipova kad su 'Paju' fizicki napadali na ulici.

Jbg, ako neko misli da rusi Vucica sa Dinkom i Pajom, onda ce Vucic vecno vladati. Treba da se shvati da je raspolozenje u Srbiji takvo da veliki broj ljudi koji bi da giljotiniraju Vucica ne mogu da smisle ni jebenog Dinka. Kako, zasto, da li je to dobro ili ne, nebitno je. Eto, posle onoga sto je uradila Marinika sa paketima droge na kojima je lik Vucica... Da li je ona radnik sluzbe...

• Like 1
Posted

Sa kakvim mi monstrumima imamo posla majko mila, niko da legne pod točkove...

Legli ti preko cele familije pička ti materina

• Ruke su vam krvave! 28
Posted
2 minutes ago, berti said:

Eto, posle onoga sto je uradila Marinika sa paketima droge na kojima je lik Vucica... Da li je ona radnik sluzbe...

O neee, ne opet ovo :ajme:

Da imate bar promil dobre volje za opoziciju kakvu dajete studentima, možda bi nam i politička scena/vlast izgledala drugačije.

Rekla sam šta sam rekla.

• Like 4
Posted

Jbg, ako neko misli da rusi Vucica sa Dinkom i Pajom, onda ce Vucic vecno vladati. 

Jbg, ako neko hoce da rusi Vucica sa LUmparom, onda Vucic i treba vecno da vlada.

Jos jednom LUmpar ne moze u istu ravan sa Dinkom i Pajom, jer oni nisu dobili mikrofon na studentskim protestima.

• Like 1
Posted

Koji kurac u ovim momentima nekom padne na pamet da se bavi Lomparom.

I ne, ne moraju ni Lompar ni Paja da budu tu. I da, treba podržati obojicu.

• Like 3
Posted
6 minutes ago, NMX said:

Sa kakvim mi monstrumima imamo posla majko mila, niko da legne pod točkove...

Legli ti preko cele familije pička ti materina

Neka on legne picka mu materina.

• Like 1
Posted
3 minutes ago, djura.net said:

Jbg, ako neko hoce da rusi Vucica sa LUmparom, onda Vucic i treba vecno da vlada.

Jos jednom LUmpar ne moze u istu ravan sa Dinkom i Pajom, jer oni nisu dobili mikrofon na studentskim protestima.

Jbg, je li bolje da je i Milosevic vecno ostao na vlasti zato sto su ga smenili svakakvi

Posted
2 minutes ago, MilošVB said:

I ne, ne moraju ni Lompar ni Paja da budu tu. I da, treba podržati obojicu.

Ako je znao da drzi banku pre dva dana na protestu, onda, naravno, da treba da bude u prvom redu ispred kordona. Neka u praksi pokaze sta je borba za ideale.

Posted
6 minutes ago, Mina D. Harker said:

O neee, ne opet ovo :ajme:

Da imate bar promil dobre volje za opoziciju kakvu dajete studentima, možda bi nam i politička scena/vlast izgledala drugačije.

Rekla sam šta sam rekla.

Da opozicija ima promil iskrenosti i da ima promil spremnosti na vlastito zrtvovanje koje imaju studenti, nastavnici i profesori... E, onda bi sve izgledalo drugacije

• Like 1
Posted (edited)
4 minutes ago, berti said:

Jbg, je li bolje da je i Milosevic vecno ostao na vlasti zato sto su ga smenili svakakvi

Milosevic se zbog takvih vratio na vlast, ne on licno, ali sve ono sto su njegovi 'ideali'. Ovo sto sada gledamo na vlasti i jeste povampireni Milosevic. Bas zato sto su ga svakakvi menjali.

Edited by djura.net
Posted
Just now, djura.net said:

Ako je znao da drzi banku pre dva dana na protestu, onda, naravno, da treba da bude u prvom redu ispred kordona. Neka u praksi pokaze sta je borba za ideale.

Ovo je patetika i relativizacija u rangu onoga "zašto Zelenski nije na prvoj liniji fronta".

To je politika, neki govore, neki se bore. Drugi imaju veće poštovanje, ali nemam problem ni sa prvima dok su protiv ovih.

• Like 5
Posted (edited)

Petsto osamdeset sedam strana ove teme, najviše si postova na njoj napisao o Lomparu. Ne znam šta bih drugo rekao nego da je to svojevrstan herkulijanski poduhvat. U momentu dok ti se država ubrzano pretvara u Belorusiju to je zlonamerno. Žao mi je, ali druga reč ne postoji. 

Edited by robespierre
  • Like 15
Posted
1 minute ago, robespierre said:

Petsto osamdeset sedam strana ove teme, najviše si postova na njoj napisao o Lomparu. Ne znam šta bih drugo rekao nego da je to svojevrstan herkulijanski poduhvat. U momentu dok ti se država ubrzano pretvara u Belorusiju to je zlonamerno. Žao mi je, ali druga reč ne postoji. 

Potpis.

I ne bih se iznenadio da sutra Informer krene sa tim narativom.

Posted

Da opozicija ima promil iskrenosti i da ima promil spremnosti na vlastito zrtvovanje koje imaju studenti, nastavnici i profesori... E, onda bi sve izgledalo drugacije

Pa evo 13 godina im se ne daje šansa da pokažu šta imaju (kako od režima, tako i od većine građana) tako da ne možemo znati imaju li ili nemaju.

Da ti kažem šta ja očekujem  od Marinike umjesto glupih gafova i jurenja duhova vrv bi se smijao, ali i dalje bolju političarku nemamo.

..............

@Milenko Jovanov; u oštroj konkurenciji možda i najpodliji lik u SNS.

• Thanks 1
Posted
2 minutes ago, djura.net said:

Milosevic se zbog takvih vratio na vlast, ne on licno, ali sve ono sto su njegovi 'ideali'.

Dobro, ako kazes da Vucic i treba da ostane na vlasti ako ga smenjuje Lompar, da li to znaci da je Milosevic valjalo da je ostao na vlasti  jer su ga smenili svakakvi. Mislim, sad je Lompar kriv, a nasa opozicija koja 13 godina palamudi i koristi sve privilegije je super.

Jebe se nekome za Lompara, Peru, Miku vise. Daj ovo zlo da se skloni vec jednom

• Like 1
Posted

Opozicija je imala svu dobru volju ovog sveta. I sada je zapravo ima. Samo je pokazala da je nedorasla poslu koji je pred nama i sasvim je legitiman zahtev da se sklone u stranu na neko vreme.

Možemo i da se pravimo da nije tako, pa da probamo novu četvorogodišnju rundu sa ekipom koja nije prebacila 900k glasova sve đuture. 

Tako da je malo lejm spočitavati da im nije data prilika. jeste, ako ništa drugo jer su ljudi glasali za njih uprkos svim sranjima.

Evo na primer, svi koji zameraju studentima Lompara, kosovarenje i ostala sranje (svakao opravdano), da li ste bili za koaliciju Savez za Srbiju u periodu od 2018-2020? Da li ste išli na proteste "1 od 5 miliona" i "Stop krvavim košuljama"? I da li ste bojkotovali izbore 2020?

Podsećanja radi, tada smo podržavali grupaciju koju su između ostalog činili:

1. Boško Obradović

2. Vuk Jeremić

3. Milan Stamatović

Podsećanja radi, tada smo podržavali grupaciju kojoj je u programu, između ostalog, stajalo:

1.  Zalaganje za postizanje pravednog i održivog rešenja za Kosovo i Metohiju, kroz dijalog sa kosovskim Albancima, a uz puno poštovanje Ustava Republike Srbije, Rezolucije SB UN 1244 i međunarodnog prava, a protiveći se bilo kom aktu koji bi za posledicu imao afirmaciju međunarodnog subjektiviteta, uključujući i članstvo u UN, tzv. "države Kosovo"

2. Zaustavljanje prodaje nacionalnih resursa i strateških državnih kompanija, kao i uvođenje profesionalnog menadžmenta u javna preduzeća i preduzeća u većinskom državnom vlasništvu.

3. Negovanje najboljih vrednosti naše tradicije i kulture, uz strateški pristup razvoju kulturne politike i zaštiti ćirilice.

I, u teoriji, mogli smo ovakvu grupaciju sa ovakvim programom da dovedemo na vlast. 

Al ćemo sada da cepamo studentsku dlaku na 3 dela. Svaka čast. Dajte nazad Boška, Vuka i Stamata (o ostalim članovima te koalcijie, koji su de facto i dan danas opozicija a čija su jaja direkt u Vučićevoj fioci, neki drugi put).

• Like 3
Posted
6 minutes ago, Mina D. Harker said:

Pa evo 13 godina im se ne daje šansa da pokažu šta imaju (kako od režima, tako i od većine građana) tako da ne možemo znati imaju li ili nemaju.

Da ti kažem šta ja očekujem  od Marinike umjesto glupih gafova i jurenja duhova vrv bi se smijao, ali i dalje bolju političarku nemamo.

..............

@Milenko Jovanov; u oštroj konkurenciji možda i najpodliji lik u SNS.

A sto nisu dobili sansu od vecine gradjana? Jesu ih rezimski mediji blatili, ali blate i studente. A ti studenti su za 8 meseci u kojima su ih hapsili, blatili svuda, premlacivali i ucenjivali uspeli da steknu naklonost vecine gradjana.

Posted
1 hour ago, deez nuts. said:

1 hour ago, Don Dusko said:

More mrs Milicu.

1 hour ago, freethrow said:

kakvo je ovo gowno...

1 hour ago, berti said:

Milic, ljiga obicna. Ti koji kao pozivaju na razum, oni koji pokusavaju da uviju u oblande sirenje defetizma.. Ti su najgori. 

Nema vise cile, mile. Polarizacija maksimalna i to u svim sferama. Od vlastite porodice, pa dalje. Ko nije za nas, taj je protiv nas.

Ajmo polako, razne je on poruke tu poslao... a vi se uhvatili nekih izvucenih iz kontekta. 

Dr Milić: Građanska neposlušnost neće uspeti, policija se na protestu ponela profesionalno

Predsednik Pokreta za decentralizaciju Srbije (PODES) i istoimene grupe građana u Nišu Dragan Milić izjavio je da je siguran da se studenti neće povući, već da će se samo prilagoditi novim uslovima.

- Čarls Darvin u "Poreklu vrsta" jasno kaže da preživljavaju oni koji su najadaptabilniji, a studenti to jesu u poređenju sa ovim rigidnim radikalsko-koruptivnim sistemom - rekao je Milić u intervjuu za list Danas.

On je ocenio da građanska neposlušnost "apsolutno nema nikakvu perspektivu u Srbiji", navodeći da "mentalni sklop našeg naroda nema razvijenu tu komponentu i treba biti realan i reći da strah građana od osvete režima i dalje stanuje u Srbiji".

- Sadašnji odnarođeni režim to jasno pokazuje na dnevnoj osnovi stalnim pretnjama, hapšenjima… I veliki broj građana ne želi da na bilo koji način ugrozi svoju kakvu-takvu ekonomsku stabilnost - rekao je Milić.

Prema njegovim rečima, "poslednji deo skupa na Vidovdan u Beogradu, kada se već ogromna većina građana razišla, bio je nepotreban i pogrešan".

- Sukobljavanje građana sa policijom je ono što ova vlast upravo i želi kako bi kreirala narativ da su studenti nasilni - dodao je Milić.

On je istakao da je većina građana protiv bilo kakvog nasilja, što se jasno videlo kada je najveći broj učesnika protesta otišao svojim kućama nakon zvaničnog dela.

Ocenio da se policija na protestu ponela profesionalno, navodeći da se kao lekar sreće sa mnogim ljudima, pa i sa policajcima i tvrdi da je većina policajaca na strani naroda i studenata.

Hajdemo ove crvene

Crveno-1: nazalost, rekao je istinu - mi nemamo taj mentalni sklop za gradjansku neposlusnost kao recimo Francuzi. Sto naravno ne znaci da treba da odustanemo, ovako se gradi taj mentalni sklop. I takodje je istina da se mnogi i dalje plase ovog rezima znajuci na sta je sve hulja spreman. 

Crveno-2: nepotrebno je bilo u smislu da nije bilo dobro organizovano i nije bilo bas neke kriticne mase. U tom smislu se slazem sa Milicem. 

Crveno-3: ovo je jedino sto je izjavio sa cime se u potpunosti ne slazem. Manji problem cak vidim u onom pendrecenju a mnogo veci problem u kasnijim izjavama hulje, koferceta i onog master poliCacija koji nam kazu da ne verujemo svojim ocima vec onome sto oni kazu da se desilo (na primer oko toga ko nije hteo da pusti Hitnu da prodje). 

Sve ono zeleno, i sve ostalo, valjda ide u prilog nama koji smo protiv rezima, ne?

Ali, generalno, nerviraju me ovakvi likovi koji se javljaju da iznose neko misljenje, kritike, mudruju - a da nisu ni prstom mrdnuli niti dali neki konkretan predlog. Na nasu zalost, takva nam je gotovo cela opozicija. 

• Like 1
Posted (edited)

Što se prve dve stavke tiče, moja ocena zavisi od toga da li je rekao iz dobre namere ili u svrhu mućenja vode. To ne mogu da znam.

Edited by MilošVB