Jump to content

Recommended Posts

Posted

Danas poslepodne nastaviti samo, i kao što rekoste, kad dođu, skloniti se, kad odu, opet na ulicu.

Mislim da treba ciljati svaku veče period između 18-24h, tad je i dalje gužva u gradu a ljudi mogu da izađu na ulice.

Što se tiče studentskih predloga za građansku neposlušnost, mislim da je najučinkovitiji da svi dižemo sav novac sa banke. To bi dovelo do kolapsa u bankarskom sistemu, a i Vučićevi penzosi bi se uplašili pa počeli da dižu sve sa banke i tako doprineli još više akciji 😅

• Like 7
Posted
4 minutes ago, Kalinic10 said:

Danas poslepodne nastaviti samo, i kao što rekoste, kad dođu, skloniti se, kad odu, opet na ulicu.

Mislim da treba ciljati svaku veče period između 18-24h, tad je i dalje gužva u gradu a ljudi mogu da izađu na ulice.

Što se tiče studentskih predloga za građansku neposlušnost, mislim da je najučinkovitiji da svi dižemo sav novac sa banke. To bi dovelo do kolapsa u bankarskom sistemu, a i Vučićevi penzosi bi se uplašili pa počeli da dižu sve sa banke i tako doprineli još više akciji 😅

Ovo za štednju i pare iz banke je odlična ideja.

Ima da sve podignem makar na mesec dana.

• Like 2
  • Ha-ha 1
Posted
10 minutes ago, djole said:

A ovi mučenici na 40 stepeni oblači opremu, skidaj opremu, tamo-vamo.

Momci, vrime je da se zaradi ta privilegija iživljavanja nad drugima

Oca im jebem sadističkog

Tema na sledećoj seansi će mi definitivno biti prezir prema pandurima 😄 

• Like 1
  • Love 3
  • Ruke su vam krvave! 3
Posted
11 minutes ago, mrd said:

Ovo za štednju i pare iz banke je odlična ideja.

Ima da sve podignem makar na mesec dana.

Ja to odavno radim i to sam napravio tako da ide automatski, ne moram da razmišljam o tome.

Spoiler

Kad mi legne plata banka automatski poskida sve rate kredita tako da ostane za još jedan rezervoar goriva i miran sam.😄

• Ha-ha 6
Posted (edited)
22 minutes ago, DameTime said:

Momci, vrime je da se zaradi ta privilegija iživljavanja nad drugima

Oca im jebem sadističkog

Tema na sledećoj seansi će mi definitivno biti prezir prema pandurima 😄 

Pazi samo ako je CBT, ima da ti kaže da ćeš to rešiti stalnim susretima s dotičnom grupacijom 😄

Edited by handys
  • Ha-ha 1
Posted
7 minutes ago, Clash said:

Ja to odavno radim i to sam napravio tako da ide automatski, ne moram da razmišljam o tome.

Reveal hidden contents

Kad mi legne plata banka automatski poskida sve rate kredita tako da ostane za još jedan rezervoar goriva i miran sam.😄

Nisam ja ti fizički tokom godine tu, ali je taming sada izvanredan. Nije to mnogo ali za njih jeste 😂

Posted
16 minutes ago, handys said:

Pazi samo ako je CBT, ima da ti kaže da ćeš to rešiti stalnim susretima s dotičnom grupacijom 😄

Srećom, nije CBT, konstruktivizam je 😂 Tako da ćemo malo pričati o tome šta za mene predstavlja taj konstrukt.

18 minutes ago, MilošVB said:

Kažem ja, rizny 2.0

Jelenu srećem na nekim feminističkim okupljanjima, a pratimo se na Instagramu. 😁

• Like 2
Posted
2 minutes ago, djura.net said:

A jel doso LUmpar na neku raskrsnicu, blokadu Ili tako nesto?

Nemoj tako, sigurno je krenuo na Kosovo da ga brani.

• Like 1
Posted

Pitanje jedno. Da li osiguranje pokriva ako mi Marica udari auto u toku demonstracija. Jasno je da je Marica kriva jer moj auto stoji, ali kako osiguranje gleda na to?

Pitam za druga.

Pumpaj

Posted

Milic, ljiga obicna. Ti koji kao pozivaju na razum, oni koji pokusavaju da uviju u oblande sirenje defetizma.. Ti su najgori. 

Nema vise cile, mile. Polarizacija maksimalna i to u svim sferama. Od vlastite porodice, pa dalje. Ko nije za nas, taj je protiv nas.

• Like 9
  • Thanks 1
Posted

Čitam da je žena ušla da sreće šatore u ćacilandu. Uhapšena je, bravo za ideju. Treba očistiti i ti bedu ispred dvora. Dosta je Srbiji bilo da je vode glupi i pokvarevi ljudi bez širinei znanja.

Pumpaj

• Like 2
  • Tuzno 1
Posted
10 minutes ago, mrd said:

Pitanje jedno. Da li osiguranje pokriva ako mi Marica udari auto u toku demonstracija. Jasno je da je Marica kriva jer moj auto stoji, ali kako osiguranje gleda na to?

Pitam za druga.

Pumpaj

Ovo me podseti na 2000. godinu i dogadjaj na Marakani nekih mesec dana pred 5. oktobar.  U opstoj tuci sa policijom meni ispadne mobini telefon, zandarmerac ga uzme. Onako modrih ruku od pendreka posle utakmice meni burazer kaze da idem do policije i zatrazim da mi vrate telefon. Rekoh, mecki na rupu ne idem. Isto tako i za taj udareni auto. Sada ici kod njih ili ih ganjati zbog necega kada je ovako napeto... Nije bas pozeljno, a plus tesko da moze nesto da se izvuce. Tek kad ova bagra bude sklonjena, onda obavezno.

Posted
1 minute ago, berti said:

Ovo me podseti na 2000. godinu i dogadjaj na Marakani nekih mesec dana pred 5. oktobar.  U opstoj tuci sa policijom meni ispadne mobini telefon, zandarmerac ga uzme. Onako modrih ruku od pendreka posle utakmice meni burazer kaze da idem do policije i zatrazim da mi vrate telefon. Rekoh, mecki na rupu ne idem. Isto tako i za taj udareni auto. Sada ici kod njih ili ih ganjati zbog necega kada je ovako napeto... Nije bas pozeljno, a plus tesko da moze nesto da se izvuce. Tek kad ova bagra bude sklonjena, onda obavezno.

Nisi me razumeo. Video sam da skupljaju kontejnere iz grada, ali automobili ostaju. Ako izgurao kola na ulici onda će da košta dosta, ali neka policija to posle plati.

Da bi sklonili ovu našu sve trebaš probati. Pao mi je moj prijatelj Molotovljev na pamet. Možda on može da pomogne.

• Like 1
Posted
21 minutes ago, mrd said:

Pitam za druga.

Pumpaj

Pokriva, oni isto imaju obavezno osiguranje samo što moraš da istražiš koje vozilo te je udarilo. Probaj da odeš u policiju prvo da to prijaviš pa ako priznaju onda možeš da prijaviš štetu po polisi tog vozila.

• Like 1
Posted
37 minutes ago, berti said:

Ima li Bodiroge, Dinka, Paje Grbovica...

Bodirogu zabole koliko i LUmpara, a Dinko i 'Paja' nisu dobili mikrofon na protestima, njima se niko nije ulagivao od studenata, naprotiv, to im dodju persone non grata. A ono sto su vec istrpeli od LUmparevih sluzbi mnogi  nece ni za ceo zivot. Na internetima jos ima klipova kad su 'Paju' fizicki napadali na ulici.

• Like 1