Bode Posted June 28 Posted June 28 Ma ovo jer smesno, sporadicni incidenti. Malo inspiracije da se jos vise laze! 3
Don Dusko Posted June 28 Posted June 28 (edited) 1 minute ago, Bode said: Ma ovo jer smesno, sporadicni incidenti. Malo inspiracije da se jos vise laze! Ma naravno, to ce informer i sl da naduvaju do nevidjenih razmera. Spoiler Bitno je da su stavili bombastican naslov a sto video ne znaju da stave i sto nista ne kazu nije bitno. Edited June 28 by Don Dusko 1
ras kass Posted June 28 Posted June 28 11 minutes ago, fancy said: Branko Lazić na studentskom protestu A Teo majstor nista a...cudno bas ?!
JohnnyDragon Posted June 28 Posted June 28 Iskreno se nadam da su ovo ubačeni elementi koji prave stanje jer nema smisla ici na policiju, koja bi zgužvala lagano i onu masu 15.03 a kamoli ovo.
Leo Posted June 28 Posted June 28 Just now, ras kass said: A Teo majstor nista a...cudno bas ?! Teo majstor gradi hotele na Zlatiboru, a bratija ih osvestava 1
Kooineeperk Posted June 28 Posted June 28 1 minute ago, JohnnyDragon said: Iskreno se nadam da su ovo ubačeni elementi koji prave stanje jer nema smisla ici na policiju, koja bi zgužvala lagano i onu masu 15.03 a kamoli ovo. Ma da bre, pobacali bi ih Acika i kobre samo tako...
Perkos2 Posted June 28 Posted June 28 2 minutes ago, JohnnyDragon said: Iskreno se nadam da su ovo ubačeni elementi koji prave stanje jer nema smisla ici na policiju, koja bi zgužvala lagano i onu masu 15.03 a kamoli ovo. Ne valja kad se mirno raziđu, ne valja ni kad se malo zakuva, šta da se radi? 1
ras kass Posted June 28 Posted June 28 Just now, Leo said: Teo majstor gradi hotele na Zlatiboru, a bratija ih osvestava Cuo sam da se u njegovom hotelu skupljaju caciji.
Janne240 Posted June 28 Posted June 28 2 minutes ago, JohnnyDragon said: Iskreno se nadam da su ovo ubačeni elementi koji prave stanje jer nema smisla ici na policiju, koja bi zgužvala lagano i onu masu 15.03 a kamoli ovo. ono tad da je krenulo ne bi od sirote policije spaklom mogli da skidaju meso s trotoara. 1
Janne240 Posted June 28 Posted June 28 (edited) Verovatnoca da posle ovakvih protesta dodje do drzavnog udara je 1x1.000 000 000, jaci je Cacilend ***(sa neogranicenom kamperskom dozvolom u sred grada) da izazove vasarske vragolije i predstave ih kao rusenje ustavnog poretka. Edited June 28 by Janne240
Cavani Posted June 28 Posted June 28 Namerno izazivaju incidente, zele da odvrate ljude za ubuduce. Znaju da su nenasilni protesti mnogo masovniji od nasilnih. 2
Janne240 Posted June 28 Posted June 28 Ova Odalovicka sa Insajdera hitno da predje na tv Kurir, to je otprilike nivo interpretacije i novinarskog znanja.
HAMMER Posted June 28 Posted June 28 1 hour ago, Barkley#34 said: Sam d'izjavim da dam dosta zujao okolo i da se na velikom delu prostora nisu ni čuli govori a takođe sam, nakon čitanja ovde, primetio da uglavnom ljude ni ne zanima šta se dešava na bini, svi su u svom fazonu, skandira se, šeta, zviždi, druži, ćaska... Edit: inače, neko je doneo veliku kartinsku sliku LeBrona. Sumnjam na neke forumaše. Hide contents nije tu. na moru je.
duško matić Posted June 28 Posted June 28 (edited) Psiho pumpa ove proteste opasno. Radikalsko iskompleksirano govno ne może da se kontrološe, navikao je samo na silu. Na kraju će sam sebe i sruŝiti Edited June 28 by duško matić 2
Kooineeperk Posted June 28 Posted June 28 Studenti su predali protest gradjanima. Sada su i oni gradjani i sve je sada na gradjanskoj inicijativi. Iako postoji neke kriticne mase, mislim da nece biti neceg velikog... To su mnogi hteli i na konto toga su i kritikovali mirne studedentske proteste. Evo im sada prilika. Ova "organizovanost" gradjana je zapravo dokaz da nema nikakve "obojene revolucije", jer da ima ovo bi do sada eskaliralo kao 5. oktobra. Nema bagera, nema traktora, nema nista osim golih ruku... 2
Janne240 Posted June 28 Posted June 28 Burnabich prsla i na drustvenim mrezama X prozvala studente da su pozvali na gradjanski rat. 1
McLeod Posted June 28 Posted June 28 Pricao sam i posle 15. marta, da bi se nasilno nesto postiglo, ili moras da imas izbusenu strukturu moci vlasti i svoje ljude na komandnim mestima, kao sto smo imali 5. oktobra, ili ogromnu masu ljudi na ulici, tipa pola miliona, koju fizicki policija ne moze da zadrzi, koja je organizovana kao vojska sa jasnim planom sta se radi, i koja je sposobna da primeni vecu silu od onoga sto vladt izvede ekvivaletno brojnosti. Znaci ako smo goloruki, mora da bude 100 muskaraca na jednog zandarma. Ako nismo, procentualno se smanjuje, ali onda i vojska ulazi u jednacinu, pa se svede na slicno. Mi to nemamo. Zato nam ostaje da protestujemo ovako da bi se napumpale tenzije i gerilske akcije manjeg obima. 16
Perkos2 Posted June 28 Posted June 28 Dobro je da se pokaže i malo mišića uz uslov da ne bude žrtava. Svaka strana iz toga može da izvuče pouke i ukapira kako dalje. I studenti i građani koji bi to da reše odmah a i vlast koja će morati da stalno drži ful pripremljene policijske jedinice a to košta i izaziva postepeno nervozu. Ipak za mene je brojka ljudi koja se danas okupila fenomenalna i to je ono što psihopatu najviše plaši. 8
Utopista Posted June 28 Posted June 28 Što se mene tiče ovaj kgb udbaški igrokaz je postao toliko naivan i smešan da je možda stvarno korisnije i poštenije pričati da li je dovoljno dovesti Vasu Micića ili treba još neki kapitalac - nego učestvovati u ovome... 1
Helena Posted June 28 Posted June 28 Preliminarna procena AJS: Na današnjem protestu na Slaviji, u organizaciji studenata u blokadi, u vreme komemorativne tišine bilo je prisutno oko 140.000 ljudi. Konačna procena može odstupati do 10%. Arhiv javnih skupova 1
Recommended Posts