NMX Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Vidi stampedo pandurske stoke, majku li vam jebem Samo je pitanje trenutka kad prelaze na nasu stranu 4 3
fancy Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Branko Lazić na studentskom protestu Quote Kapiten Crvene zvezde Branko Lazić, koji je najtrofejniji košarkaš u istoriji kluba s Malog Kalemegdana, jedan je od mnogih koji su došli na studentski protest na Slaviji u Beogradu....Dejan Bodiroga, Dejan Koturović, Dušan Ristić… to su samo neka dobro poznata košarkaška imena koja su i ovog puta došla na veliki protest u Beogradu. 10 4 2
ras kass Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) 7 minutes ago, NMX said: Vidi stampedo pandurske stoke, majku li vam jebem Samo je pitanje trenutka kad prelaze na nasu stranu Gde I kada je policija uz narod?! U svakoj zemlji su uz rezim. Mozga bez. Edited 4 hours ago by ras kass 3
Don Dusko Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 11 minutes ago, DameTime said: Zove me keva, kaže kakva je situacija, da, da, mnogo je ljudi bilo, 36.000... Ako joj sad nisam spustila slušalicu, neću nikad. Moj cale mi vice kako ih je malo a ja mu kazem stavi naocare corav si. :D
Bode Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ma ovo jer smesno, sporadicni incidenti. Malo inspiracije da se jos vise laze! 3
Don Dusko Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) 1 minute ago, Bode said: Ma ovo jer smesno, sporadicni incidenti. Malo inspiracije da se jos vise laze! Ma naravno, to ce informer i sl da naduvaju do nevidjenih razmera. Spoiler Bitno je da su stavili bombastican naslov a sto video ne znaju da stave i sto nista ne kazu nije bitno. Edited 4 hours ago by Don Dusko 1
ras kass Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 11 minutes ago, fancy said: Branko Lazić na studentskom protestu A Teo majstor nista a...cudno bas ?!
JohnnyDragon Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Iskreno se nadam da su ovo ubačeni elementi koji prave stanje jer nema smisla ici na policiju, koja bi zgužvala lagano i onu masu 15.03 a kamoli ovo.
Leo Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Just now, ras kass said: A Teo majstor nista a...cudno bas ?! Teo majstor gradi hotele na Zlatiboru, a bratija ih osvestava 1
Kooineeperk Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1 minute ago, JohnnyDragon said: Iskreno se nadam da su ovo ubačeni elementi koji prave stanje jer nema smisla ici na policiju, koja bi zgužvala lagano i onu masu 15.03 a kamoli ovo. Ma da bre, pobacali bi ih Acika i kobre samo tako...
Perkos2 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 2 minutes ago, JohnnyDragon said: Iskreno se nadam da su ovo ubačeni elementi koji prave stanje jer nema smisla ici na policiju, koja bi zgužvala lagano i onu masu 15.03 a kamoli ovo. Ne valja kad se mirno raziđu, ne valja ni kad se malo zakuva, šta da se radi? 1
ras kass Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Just now, Leo said: Teo majstor gradi hotele na Zlatiboru, a bratija ih osvestava Cuo sam da se u njegovom hotelu skupljaju caciji.
Janne240 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 2 minutes ago, JohnnyDragon said: Iskreno se nadam da su ovo ubačeni elementi koji prave stanje jer nema smisla ici na policiju, koja bi zgužvala lagano i onu masu 15.03 a kamoli ovo. ono tad da je krenulo ne bi od sirote policije spaklom mogli da skidaju meso s trotoara. 1
Janne240 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) Verovatnoca da posle ovakvih protesta dodje do drzavnog udara je 1x1.000 000 000, jaci je Cacilend ***(sa neogranicenom kamperskom dozvolom u sred grada) da izazove vasarske vragolije i predstave ih kao rusenje ustavnog poretka. Edited 4 hours ago by Janne240
Cavani Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Namerno izazivaju incidente, zele da odvrate ljude za ubuduce. Znaju da su nenasilni protesti mnogo masovniji od nasilnih. 2
Janne240 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ova Odalovicka sa Insajdera hitno da predje na tv Kurir, to je otprilike nivo interpretacije i novinarskog znanja.
HAMMER Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 hour ago, Barkley#34 said: Sam d'izjavim da dam dosta zujao okolo i da se na velikom delu prostora nisu ni čuli govori a takođe sam, nakon čitanja ovde, primetio da uglavnom ljude ni ne zanima šta se dešava na bini, svi su u svom fazonu, skandira se, šeta, zviždi, druži, ćaska... Edit: inače, neko je doneo veliku kartinsku sliku LeBrona. Sumnjam na neke forumaše. Hide contents nije tu. na moru je.
Recommended Posts