Helena Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago To je zato što je u Tutinu juče pao sneg (ne zezam) 😜 Inače, ono što vidim na Tviteru su ljudi upitnog zdravstvenog stanja, pre svega mentalnog (*ja bi mu ljubio noge", deda).
berti Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Trenutno napeto na Crvenom pevcu, batinasi sa jedne strane, mi sa druge. Izmedu policija 2
Constantin Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 22 minutes ago, berti said: Trenutno napeto na Crvenom pevcu, batinasi sa jedne strane, mi sa druge. Izmedu policija https://www.facebook.com/100071908376741/videos/1043610420475919/ Sa one strane uniformisani policajci, i velika većina policajaca u civilu....a ima i nešto običnih bitangi.
djura.net Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 24 minutes ago, berti said: Trenutno napeto na Crvenom pevcu, batinasi sa jedne strane, mi sa druge. Izmedu policija
Stiletto Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Koliki je razmak između dva trga, onog gde su studenti i onog gde su fašisti, mogu li da se pokače međusobno? Da li je policija zatvorila puteve između ili postolje sporedne uličice gde Firerov SA može da se provuče i napadne studente ?
Constantin Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 25 minutes ago, berti said: Trenutno napeto na Crvenom pevcu, batinasi sa jedne strane, mi sa druge. Izmedu policija Zapazi kačkete "Nike"....jel to u Forumu ili Delti neka rasprodaja 3 minutes ago, Stiletto said: Koliki je razmak između dva trga, onog gde su studenti i onog gde su fašisti, mogu li da se pokače međusobno? Da li je policija zatvorila puteve između ili postolje sporedne uličice gde Firerov SA može da se provuče i napadne studente ? 500-800 m 1
berti Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Napetost u vazduhu se oseca. Izazvace mrcina gradanski rat.
Constantin Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago (edited) 6 minutes ago, berti said: Napetost u vazduhu se oseca. Izazvace mrcina gradanski rat. Na putu za Medoševac, gde je nekada bila Žandarmerija, više hiljada policajaca je u "rezervi".... edit: možda sam preterao, ali ogroman broj policajaca je tamo Edited 18 hours ago by Constantin
Constantin Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Studenti https://www.facebook.com/100071908376741/videos/1033217752102814/ 3
Volter Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 1 minute ago, Constantin said: Studenti https://www.facebook.com/100071908376741/videos/1033217752102814/ Ovde su uglavnom ljudi iz Niša, a onom skupu većina došla iz drugih gradova. Lepe slike i iz Subotice. 3
Constantin Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Niš je danas oteti grad,mesto apsurda,demonstracije primitivizma,beznadja,Ace Lukasa,Ive Štrljić,Lepomira Ivkovica i gomile unizenih,prokazanih,obezvredjenih jadnika besramno doveženih iz svojih tužnih zaseoka i mentalnih i moralnih podruma.Beda i tuga beogradskog Ćacilenda,oivicena primitivnom i prljavom ikonografijom,prenesena je danas u slobodarsko jezgro naseg grada. Mentalni sklop ali i moralna i ideoloska matrica ovog uistinu nezeljenog skupa,čini apsurdnost ovog subotnjeg popodneva naroĉito zbog briljantnog angazmana nase dece,koja su ovih meseci inspiracija svim avangardnim i naprednim snagama u svetu. Jad i čemer dekadencije govornika ovog šizofrenog vašarišta,autistički,ali i dodvorički vokabular,sa neizbeznim kultom jednog č̣oveka danas je tuga svih nas. Proci ce i ovo ruzno subotnje popodne.Proci ce demagogija,korupcija,nacionalističke primitivne tirade,osustvo kulture,obrazovanja,znanja,laži kao dominantne vodilje onih koji odlaze. Neka Srbija bude zemlja istinske slobode,istinskih vrednosti,uredjenih sistema,zdravog vazduha,čiste vode,dobrih namera,empatije,pameti,odsustva mrznje! Ivajlo Ilijev bold: Dodajem i Piksija koji je svojim prisustvom uveličao skup 6
Volter Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago (edited) Nišlije ne jebu živu silu. Joj što volim njihov temperament. Danas protest i bio je veliki broj ljudi. Gledam sada kako teraju u tri pizde materine simpatizere SNS-a dok napuštaju cirkus. Niš: Spoiler Subotica: Spoiler Moram da vam otpevam jednu mojim anđeoskim glasom: Quote Edited 15 hours ago by Volter 3 2
srlepajce Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Apsolutno ne bezati nego mu udarati kontru na svaki kontramiting 👌😁 Bravo Nislije Iš iz Niš 🤣 9 2 2 5
Constantin Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Imali su niški studenti, ispred pravnog, pesmu-poruku za ovog što je brabonjao u centru... 4
fancy Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Niš mi je vratio osmeh na lice 💪💪💪 Bravo Nišlije! ♥️ 6 3 1
Perkos2 Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago (edited) Nišlije su gostoprimljive,znaju da dočekaju goste što su pokazali mnogo puta ali kad neko "šilji patku"na njihov grad znaju žestoko da odgovore. Samo uporedimo veličanstven doček studenata i ovo danas, sve je jasno. Edited 13 hours ago by Perkos2 5 2
DameTime Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 10 hours ago, Constantin said: Imali su niški studenti, ispred pravnog, pesmu-poruku za ovog što je brabonjao u centru... Ispašće još Ceca simbol slobode @Eddard 😜 1
Recommended Posts