Helena Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Kako tviter javlja Crkva u Salcburgu koja pripada SPC biće zatvorena za studente koji putuju za Strazbur. Dočekaće ih rumunska pravoslavna crkva. 6
srlepajce Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago (edited) Procitao sam da ce ih ipak primiti Edit: Ma i oni su pod pritiskom sigurno Moguce da su se pobunili Edited 14 hours ago by srlepajce 1
Helena Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Moguće, ovaj tvit je star 24 sata. Ali poglavar, ili kako se vika već, je Irinej, pa je moguće svašta.
Klotzen Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Austrija spada u Austrijsko Švajcarsku Eparhiju kojom upravlja Irinej Bulović. Tih problema neće biti u Nemačkoj jer tamo je Grigorije Vladika koji je odavno podržao studente. 3
Čvarkov Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago (edited) On 3/26/2025 at 11:29 PM, Čvarkov said: Plenum građana Valjeva je izglasao trajnu zabranu ulaska, prolaska i zadržavanja u Valjevu glavnom i odgovornom uredniku TV Informer Draganu Vučićeviću, vlasniku TV Pink Željku Mitroviću i kolektivima TV Pink I TV Informer. On 3/27/2025 at 7:34 PM, Čvarkov said: Idemo dalje... Jednoglasnom odlukom Zbora građana Pirota, predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić proglašen je nepoželjnom osobom na teritoriji ovog grada. Od Skupštine i gradonačelnika zahtevaju da obaveste javnost ko je od zaposlenih iz javnih preduzeća i ustanova pružio podršku režimskim kontra-studentima u Pionirskom parku. Nakon Valjeva i Pirota, pridružili se i Čačani. Neće ostati mm2 gde će biti poželjni. "Na zboru koji je održan večeras u Čačku predsednik Srbije Aleksandar Vučić i predsednica Skupštine Ana Brnabić proglašeni su za "nepoželjne osobe" u tom gradu. Bivšem predsedniku Srbije Tomislavu Nikoliću, takođe na zboru, oduzeta je titula počasnog grđanina koja mu je dodeljena 2015. godine." Edited 13 hours ago by Čvarkov 8
Klotzen Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Evo Francuskog priloga, ovoga nam treba što više u ove dve nedelje. 6 1
Helena Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Jeste videli reklamu za ovaj novi ćaci pokret Srbija te zove On ne može ni spontani skup da napravi bez reklama.
Čvarkov Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago „Ja sam penzioner, imam 71 godinu i moram da kažem da mladi nisu problem oni su rešenje. Naši predstavnici vlasti treba da znaju da moraju da izađu među ljude, ne mogu stvari da se rešavaju iz kancelarija. Pa makar dobili i neko jaje u glavu. Sve je ovde veličanstveno, niko nije ovde napravio nikakav incident i mi svi volimo Srbiju. Ja hoću da idem na poligraf da vidim da li Vučić ili ja više volimo Srbiju, pošto on stalno govori da voli Srbiju“ https://n1info.rs/vesti/protest-gradjana-timocke-krajine-u-boru-za-20-godina-ovde-ce-biti-samo-kinezi/?fbclid=IwY2xjawJeTk5leHRuA2FlbQIxMQABHjkoU--8TngeFUOsIrGuo0LVgUYX0qSl8xPrCyDHctfL-NoHBGjVGkaFSTBE_aem_vtHI6IMAYLsw4fQ688L2UA 7
Helena Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Ovaj nesuđeni lekar tone sve dublje i dublje. Na osnovu čega da ih uhapse? Zbog čega oduzeti licencu? Krlo će prvi pobeći. 3
Čvarkov Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Italijanski pijanista koji je danas obišao sve blokirane mostove u Nišu i svirao okupljenima na klaviru zakačenom na bicikl. https://www.facebook.com/share/v/1KFkafLFgb/ 5
devon70 Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago (edited) Hősök tere, Budapest🤩 Edited 12 hours ago by devon70
Estrella Roja Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 5 hours ago, srlepajce said: Dijaspora u Beču kida Pisu da su obezbedili hranu, pice sve 😍❤️💪 https://www.instagram.com/blokada.bec/reel/DH_5uxQuVDy/ 2
djurava Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 2 hours ago, srlepajce said: Procitao sam da ce ih ipak primiti Edit: Ma i oni su pod pritiskom sigurno Moguce da su se pobunili Post je obrisan. Imalo je preko 350 komentara gde su ljudi masovno pljuvali po crkvi.
Klotzen Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Ovom gradonačelniku duboki naklon, privukao je dosta medija i dosta pomogao studentima. Kako sam se nadao po meni je Budimpešta uspešno odrađena. Sutra noće u Đeru, nisam ništa našao o dočeku tamo tako da će verovatno biti slično kao u Dunajvaroši. Prekosutra prvo idu u Bratislavu, tamo je takođe planiran neki doček iako se slabo piše o tome a onda nastavljaju do Beča gde bi trebalo da bude najbolji doček i tu ostaju da noće. Posle Beča ulaze u planinski deo gde će biti znatno teža vožnja. 8
Helena Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 53 minutes ago, djurava said: Post je obrisan. Imalo je preko 350 komentara gde su ljudi masovno pljuvali po crkvi. To Fejsbuk ili Instagram?
Estrella Roja Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 18 minutes ago, Helena said: To Fejsbuk ili Instagram? Ja sam ovaj post video na Fejsbuku pre jedno sat-dva. Sad vidim da je izbrisan tamo. @Klotzen sudeći po ovome https://turadostrazbura.rs/media/2025/04/Plan-biciklisticke-voznje-_Tura-do-Strazbura_.pdf u Bratislavi bi trebalo da stignu u ponedeljak oko 13:30 i da ostanu oko sat vremena tamo. Posle toga kreću za Beč gde je doček planiran za 17:30 1
devon70 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago (edited) Hvala na trpljenju dobri ljudi 🙂 Edited 10 hours ago by devon70
djurava Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 39 minutes ago, Helena said: To Fejsbuk ili Instagram? Ja sam video na Facebook, pa je nestalo dok sam citao komentare
Helena Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Ali sad sam videla, studenti koje hoće da uče imaju tviter nalog Platu dajem da im to vodi Četka za wc šolju Vučićević, taj stil se pozna
MrTripleDouble Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago baba https://n1info.rs/vesti/baka-od-kuce-pijanisti-donela-kafu-za-dobru-muziku-jos-se-pusi-solju-mu-poklanjam-jer-nas-podrzava/ 1
Recommended Posts