Clash Posted April 5 Posted April 5 Znam da ce mnogi preskociti kad vide popa da nesto tu pametuje ali pogledajte do kraja. Ne znam ko je ali vredi poslusati sta prica. 14
Klotzen Posted April 5 Posted April 5 Biće lep doček u Pešti. Biće prenos na N1 u 16h. Sad su se uključivali i čuh da će čak i hor da bude da otpeva 3 pesme. 6 1 2
srlepajce Posted April 5 Posted April 5 Dijaspora u Beču kida Pisu da su obezbedili hranu, pice sve 😍❤️💪 4 1 3
Drug Crni Posted April 5 Posted April 5 14 hours ago, srlepajce said: Ipak je Beč glavni grad za nas, Vojvođane U Lincu se isto sprema doček. Nekoliko mojih poznanika tamo je u organizaciji i primaće studente na noćenje. 7 2
Klotzen Posted April 5 Posted April 5 Par stotina ljudi u Budimpešti. Obzirom ko je tamo na vlasti ja sam zadovoljan sa ovim dočekom. Govnari u našoj ambasadi koja je na tom trgu se prave mrtvi. 2 7
Red Posted April 5 Posted April 5 31 minutes ago, Klotzen said: Par stotina ljudi u Budimpešti. Obzirom ko je tamo na vlasti ja sam zadovoljan sa ovim dočekom. Govnari u našoj ambasadi koja je na tom trgu se prave mrtvi. Pa, dobro, realno ima puno ljudi, s obzirom na broj Srba u Mađarskoj. Biće veličanstven doček svakako.
DJ_Vasa Posted April 5 Posted April 5 (edited) Čujem da i dalje dolaze i da deluje sasvim pristojno. Vest je od prijatelja koji je poslovno u Budimpešti, a otišao je na doček. Edited April 5 by DJ_Vasa
Klotzen Posted April 5 Posted April 5 Da, evo kaže novinarka da još uvek pristižu no nema snimka iz drona pa da možemo otprilike da procenimo. Srba u BP ima oko 1800 reče ona no ima i Mađara koji su uzeli Mađarsko državljanstvo a iz Srbije su.
Red Posted April 5 Posted April 5 3 minutes ago, srlepajce said: Gradonacelnik Budimpeste tu Auh svaka cast Da, on je opozicija.
Helena Posted April 5 Posted April 5 U Mađarskoj su dobili policijsku pratnju, ispred i iza kolone, javlja TV Vojvodina.
DJ_Vasa Posted April 5 Posted April 5 Sada i meni javlja prijatelj da je došao neki njihov bitan baja, što je sigurno taj gradonačelnik. Poslao mi je i kratak video, ali sje fokusirao prvenstveno na studente. U kadru iza ima ljudi, zbijeno stoje.
srlepajce Posted April 5 Posted April 5 6 minutes ago, Red said: Da, on je opozicija. Da rekao je da obe drzave imaju autoritarne rezime koji su povezani. Pomenuo da bi i opozicija trebala zajednicki da deluje. 1
Helena Posted April 5 Posted April 5 Kako tviter javlja Crkva u Salcburgu koja pripada SPC biće zatvorena za studente koji putuju za Strazbur. Dočekaće ih rumunska pravoslavna crkva. 6
srlepajce Posted April 5 Posted April 5 (edited) Procitao sam da ce ih ipak primiti Edit: Ma i oni su pod pritiskom sigurno Moguce da su se pobunili Edited April 5 by srlepajce 1
Helena Posted April 5 Posted April 5 Moguće, ovaj tvit je star 24 sata. Ali poglavar, ili kako se vika već, je Irinej, pa je moguće svašta.
Klotzen Posted April 5 Posted April 5 Austrija spada u Austrijsko Švajcarsku Eparhiju kojom upravlja Irinej Bulović. Tih problema neće biti u Nemačkoj jer tamo je Grigorije Vladika koji je odavno podržao studente. 3
Čvarkov Posted April 5 Posted April 5 (edited) On 3/26/2025 at 11:29 PM, Čvarkov said: Plenum građana Valjeva je izglasao trajnu zabranu ulaska, prolaska i zadržavanja u Valjevu glavnom i odgovornom uredniku TV Informer Draganu Vučićeviću, vlasniku TV Pink Željku Mitroviću i kolektivima TV Pink I TV Informer. On 3/27/2025 at 7:34 PM, Čvarkov said: Idemo dalje... Jednoglasnom odlukom Zbora građana Pirota, predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić proglašen je nepoželjnom osobom na teritoriji ovog grada. Od Skupštine i gradonačelnika zahtevaju da obaveste javnost ko je od zaposlenih iz javnih preduzeća i ustanova pružio podršku režimskim kontra-studentima u Pionirskom parku. Nakon Valjeva i Pirota, pridružili se i Čačani. Neće ostati mm2 gde će biti poželjni. "Na zboru koji je održan večeras u Čačku predsednik Srbije Aleksandar Vučić i predsednica Skupštine Ana Brnabić proglašeni su za "nepoželjne osobe" u tom gradu. Bivšem predsedniku Srbije Tomislavu Nikoliću, takođe na zboru, oduzeta je titula počasnog grđanina koja mu je dodeljena 2015. godine." Edited April 5 by Čvarkov 1 1 8
Recommended Posts