Jump to content

Recommended Posts

Posted

Kako tviter javlja

Crkva u Salcburgu koja pripada SPC biće zatvorena za studente koji putuju za Strazbur.

Dočekaće ih rumunska pravoslavna crkva.

• Ruke su vam krvave! 4
Posted (edited)

Procitao sam da ce ih ipak primiti

Edit: 

IMG-20250405-184903.jpg 

Ma i oni su pod pritiskom sigurno 

Moguce da su se pobunili

Edited by srlepajce
  • Like 1
Posted

Austrija spada u Austrijsko Švajcarsku Eparhiju kojom upravlja Irinej Bulović. Tih problema neće biti u Nemačkoj jer tamo je Grigorije Vladika koji je odavno podržao studente.

• Like 3
Posted (edited)
On 3/26/2025 at 11:29 PM, Čvarkov said:

Plenum građana Valjeva je izglasao trajnu zabranu ulaska, prolaska i zadržavanja u Valjevu glavnom i odgovornom uredniku TV Informer Draganu Vučićeviću, vlasniku TV Pink Željku Mitroviću i kolektivima TV Pink I TV Informer.

On 3/27/2025 at 7:34 PM, Čvarkov said:

Idemo dalje...

Jednoglasnom odlukom Zbora građana Pirota, predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić proglašen je nepoželjnom osobom na teritoriji ovog grada. Od Skupštine i gradonačelnika zahtevaju da obaveste javnost ko je od zaposlenih iz javnih preduzeća i ustanova pružio podršku režimskim kontra-studentima u Pionirskom parku.

Nakon Valjeva i Pirota, pridružili se i Čačani. Neće ostati mmgde će biti poželjni.

"Na zboru koji je održan večeras u Čačku predsednik Srbije Aleksandar Vučić i predsednica Skupštine Ana Brnabić proglašeni su za "nepoželjne osobe" u tom gradu. Bivšem predsedniku Srbije Tomislavu Nikoliću, takođe na zboru, oduzeta je titula počasnog grđanina koja mu je dodeljena 2015. godine."

Edited by Čvarkov
  • Pumpaj! 8
Posted

„Ja sam penzioner, imam 71 godinu i moram da kažem da mladi nisu problem oni su rešenje. Naši predstavnici vlasti treba da znaju da moraju da izađu među ljude, ne mogu stvari da se rešavaju iz kancelarija. Pa makar dobili i neko jaje u glavu. Sve je ovde veličanstveno, niko nije ovde napravio nikakav incident i mi svi volimo Srbiju. Ja hoću da idem na poligraf da vidim da li Vučić ili ja više volimo Srbiju, pošto on stalno govori da voli Srbiju“

https://n1info.rs/vesti/protest-gradjana-timocke-krajine-u-boru-za-20-godina-ovde-ce-biti-samo-kinezi/?fbclid=IwY2xjawJeTk5leHRuA2FlbQIxMQABHjkoU--8TngeFUOsIrGuo0LVgUYX0qSl8xPrCyDHctfL-NoHBGjVGkaFSTBE_aem_vtHI6IMAYLsw4fQ688L2UA

• Like 7
Posted

Ovaj nesuđeni lekar tone sve dublje i dublje.

Na osnovu čega da ih uhapse?

Zbog čega oduzeti licencu?

Krlo će prvi pobeći.

• Ha-ha 3
Posted
2 hours ago, srlepajce said:

Procitao sam da ce ih ipak primiti

Edit: 

Ma i oni su pod pritiskom sigurno 

Moguce da su se pobunili

Post je obrisan. Imalo je preko 350 komentara gde su ljudi masovno pljuvali po crkvi.

Posted

Ovom gradonačelniku duboki naklon, privukao je dosta medija i dosta pomogao studentima. Kako sam se nadao po meni je Budimpešta uspešno odrađena. Sutra noće u Đeru, nisam ništa našao o dočeku tamo tako da će verovatno biti slično kao u Dunajvaroši. Prekosutra prvo idu u Bratislavu, tamo je takođe planiran neki doček iako se slabo piše o tome a onda nastavljaju do Beča gde bi trebalo da bude najbolji doček i tu ostaju da noće. Posle Beča ulaze u planinski deo gde će biti znatno teža vožnja.

• Like 8
Posted
53 minutes ago, djurava said:

Post je obrisan. Imalo je preko 350 komentara gde su ljudi masovno pljuvali po crkvi.

To Fejsbuk ili Instagram?

Posted

Ali sad sam videla, studenti koje hoće da uče imaju tviter nalog :classic_laugh:

Platu dajem da im to vodi Četka za wc šolju Vučićević, taj stil se pozna :lol_2: