Jump to content

Recommended Posts

Posted

Znam da ce mnogi preskociti kad vide popa da nesto tu pametuje ali pogledajte do kraja.

Ne znam ko je ali vredi poslusati sta prica.

• Like 14
Posted

Biće lep doček u Pešti. Biće prenos na N1 u 16h. Sad su se uključivali i čuh da će čak i hor da bude da otpeva 3 pesme.

• Like 6
  • Love 1
  • Pumpaj! 2
Posted
14 hours ago, srlepajce said:

Ipak je Beč glavni grad za nas, Vojvođane :smiley50::kece:

U Lincu se isto sprema doček. Nekoliko mojih poznanika tamo je u organizaciji i primaće studente na noćenje.

• Like 7
  • Pumpaj! 2
Posted

Par stotina ljudi u Budimpešti. Obzirom ko je tamo na vlasti ja sam zadovoljan sa ovim dočekom. Govnari u našoj ambasadi koja je na tom trgu se prave mrtvi.

• Like 2
  • Ruke su vam krvave! 7
Posted
31 minutes ago, Klotzen said:

Par stotina ljudi u Budimpešti. Obzirom ko je tamo na vlasti ja sam zadovoljan sa ovim dočekom. Govnari u našoj ambasadi koja je na tom trgu se prave mrtvi.

Pa, dobro, realno ima puno ljudi, s obzirom na broj Srba u Mađarskoj. Biće veličanstven doček svakako.

Posted (edited)

Čujem da i dalje dolaze i da deluje sasvim pristojno. Vest je od prijatelja koji je poslovno u Budimpešti, a otišao je na doček.

Edited by DJ_Vasa
Posted

Da, evo kaže novinarka da još uvek pristižu no nema snimka iz drona pa da možemo otprilike da procenimo. Srba u BP ima oko 1800 reče ona no ima i Mađara koji su uzeli Mađarsko državljanstvo a iz Srbije su.

Posted
3 minutes ago, srlepajce said:

Gradonacelnik Budimpeste tu 

Auh svaka cast :Hail:

Da, on je opozicija.

Posted

Sada i meni javlja prijatelj da je došao neki njihov bitan baja, što je sigurno taj gradonačelnik. Poslao mi je i kratak video, ali sje fokusirao prvenstveno na studente. U kadru iza ima ljudi, zbijeno stoje.

Posted
6 minutes ago, Red said:

Da, on je opozicija.

Da rekao je da obe drzave imaju autoritarne rezime koji su povezani. Pomenuo da bi i opozicija trebala zajednicki da deluje.

• Like 1
Posted

Kako tviter javlja

Crkva u Salcburgu koja pripada SPC biće zatvorena za studente koji putuju za Strazbur.

Dočekaće ih rumunska pravoslavna crkva.

• Ruke su vam krvave! 6
Posted (edited)

Procitao sam da ce ih ipak primiti

Edit: 

IMG-20250405-184903.jpg 

Ma i oni su pod pritiskom sigurno 

Moguce da su se pobunili

Edited by srlepajce
  • Like 1
Posted

Austrija spada u Austrijsko Švajcarsku Eparhiju kojom upravlja Irinej Bulović. Tih problema neće biti u Nemačkoj jer tamo je Grigorije Vladika koji je odavno podržao studente.

• Like 3
Posted (edited)
On 3/26/2025 at 11:29 PM, Čvarkov said:

Plenum građana Valjeva je izglasao trajnu zabranu ulaska, prolaska i zadržavanja u Valjevu glavnom i odgovornom uredniku TV Informer Draganu Vučićeviću, vlasniku TV Pink Željku Mitroviću i kolektivima TV Pink I TV Informer.

On 3/27/2025 at 7:34 PM, Čvarkov said:

Idemo dalje...

Jednoglasnom odlukom Zbora građana Pirota, predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić proglašen je nepoželjnom osobom na teritoriji ovog grada. Od Skupštine i gradonačelnika zahtevaju da obaveste javnost ko je od zaposlenih iz javnih preduzeća i ustanova pružio podršku režimskim kontra-studentima u Pionirskom parku.

Nakon Valjeva i Pirota, pridružili se i Čačani. Neće ostati mmgde će biti poželjni.

"Na zboru koji je održan večeras u Čačku predsednik Srbije Aleksandar Vučić i predsednica Skupštine Ana Brnabić proglašeni su za "nepoželjne osobe" u tom gradu. Bivšem predsedniku Srbije Tomislavu Nikoliću, takođe na zboru, oduzeta je titula počasnog grđanina koja mu je dodeljena 2015. godine."

Edited by Čvarkov
  • Like 1
  • Love 1
  • Pumpaj! 8