DJ_Vasa Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 18 minutes ago, Don Dusko said: Urose dobijam neki nagon da te banujem svaki put kad ti vidim avatar. Kad sam video avatar, na trenutak sam pomislio da nam se na forumu pojavio bot kamikaza. Uroše, brate, kume, prijatelju, menjaj avatar ako boga znaš. 4 4
Perkos2 Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Ovaj je valjda Žika Crnogorac, bio nekad na početku ratova u beretkama. Ima ga u onom filmu o jedinici gde raportira Miloševiću. Podguzna muva kriminalca Raja Božovića 1
40Wins Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 5 hours ago, Drug Crni said: Lebe mekani,Psiho gradi Mažino liniju oko predsedništva pa dobro, jebacemo ga u dupe odpozadi iz Kralja Milana. 7
fancy Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 11 hours ago, JohnnyDragon said: Kako nije, pa cu li na snimku da se pravda da ne sme da kaže novinaru jer eto, nije u situaciji. Eo, sme da kaže i reko je, jer je tako bio u situaciji. Kerina raspala. 5 hours ago, 40Wins said: jebacemo ga u dupe odpozadi Sounds like a plan 1
duško matić Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Imam prilično pouzdan info da čak i iz Iriga prevoze kamionima traktore za Beograd. Ne znam da li je to sve u svrhu zastrašivanja ili planiraju neke ozbiljne blokade ali ako čujem, preneću. 1
NMX Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Kakva je situacija u Ćaci kampu, jel došao Koštunica da pozdravi pokojne beretke i da se još jednom zahvali? 7 2 1
DameTime Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 12 minutes ago, srlepajce said: Ima zapravo, bar jedan pravi, bio je snimak, ima indeks sa sve desetkama, nosilac Dositejeve stipendije, lepo i priča dečko. Čudi me što ne guraju njega pred kamere umesto Ćacija, bar ne bi zamuckivao... Elem, dobre ocene/obrazovanje svakako nisu garant prisustva kritičkog mišljenja. 7 hours ago, 40Wins said: pa dobro, jebacemo ga u dupe odpozadi iz Kralja Milana. On to voli... 4 1 1 1
srlepajce Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Branko Veselinovic je bio super Neverovatno da ozivis jso jedinice pred godisnjicu smrti premijera 6
Pletilja Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Tv nova.rs jutros: svedocenje majke mladog Stefana, ubijenog ispod novosadske natstresnice, jedina od svih unesrcenih porodica koja trazi pravdu ne samo za svoje dete vec za sve mlade ljude na protestima, Iskreno, hrabro, pametno, onako kako treba. Jedna, a tako velika..... 1
Smrtokapa Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 17 minutes ago, NMX said: Kakva je situacija u Ćaci kampu, jel došao Koštunica da pozdravi pokojne beretke i da se još jednom zahvali? Podignuta je instalacija za basket na obodu parka. Koš je postavljen na visini manjoj od dva metra da bi svi mogli da zakucavaju. Ne znam šta još treba reći o toj ekipi. 15
NMX Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Oh well, tako je to kad su ti jaja u fioci, pa svakog trenutka vlast može da okrene dva telefona u US ambasadi i pusti te niz vodu za učestvovanje u ubistvu braće Bitići (američkih državljana). Pa onda next stop - neki supermax zatvor u Michiganu gde ti su ti cimeri Džamal i Hesus i nisu baš druželjubivi. Pa moraš ovo da radiš. Smradino matora. 8 1
berti Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Prakticno u istom danu je godisnjica ubistva Djindjica i udaranje čoveka štanglom od strane ubice iz JSO. Docekali smo da se i danas te ubice koje su kasapile od Bosne do Kosova opet pojave i tuku nasu decu, a sutra ce i da zapucaju na njih. Dvadeset dve godine su prošle, mi smo tu gde smo. U glibu kriminala, kotupcije, nepostojanja institucija, mafije, tiranije... Isti ljudi, ista govna na vlasti... E, sada mora da se ide do kraja. Nema stajanja, nema prastanja, nema kajanja. 12 1
DameTime Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Pitanje svih pitanja... je l' bio neki prilog kraljice šera iz Ćaci zoo vrta? Taman je mogla i da sprovede Trump Jr-a
deez nuts. Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 17 hours ago, NMX said: Brate mili, u sred ovog sranja ovaj doveo sina od narandžastog idiota i još mu pokazuje gde je sve natrpao svoja govna Vidi, sine, kad se ovo završi, kad se raziđu svi, reci ćaletu da mogu da vam završim da zidate tu ispred. Da, da. Tu. A dobro, park manje više. Da bre, P+8+PK. Pogled na Skupštinu. Reci, a? Pokazuje mu Gurija. 2
Kooineeperk Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Treba organizovati pustanje ove pesme na repeat tamo po obodima CaciLand-a (jer unutra vise ne pustaju)... 6
Recommended Posts