Jump to content

Recommended Posts

Posted
43 minutes ago, DJ_Vasa said:

Promenjeno je 2006. ili 2008. Državna zajednica je prestala da postoji 2006, ali nisam siguran da li je u tom trenutku promenjeno ili donošenjem novih Pravila službe 2008.

Još od raspada SFRJ nema više 'naroda' u nazivu  vojske tako da je bila VJ i VsiCg, pa odvajanjem CG ostaje Vojska Srbije što je po meni logično pošto to nije samo srpska vojska već svih njenih državljana.

• Like 1
Posted

Pre neki dan u Beo Zoo vrtu, iz kaveza pobegao kengur.

Ove ćacije-sudente, u Pionirskom parku, ogradjuju da ne pobegnu.

Sapic premestio Zoo vrt, ali na pogresno mesto, s pogresnim zivotinjama...

Kengur je inteligentnije biće od ćaci-sudenta, a mozda je imao i neku dojavu da ce da mu uvale nekog cacija u kavez 🙂

Posted
2 hours ago, fancy said:

Da li si pročitao tekst? 

Ništa nije potvrdio.

"Takođe želim da istaknem da mi je veoma žao što se razgovor koji sam vodio sa suprugom moje koleginice u penziji, moje reči su se izvukle iz konteksta, i razgovor se zloupotrebio i to u trenutku dok sam bio u postoperativnom stanju i trpeo bolove. Žao mi je ako sam bilo koga doveo u zabludu svojim izjavama", rekao je Baćić. 

Govno govnjivo

• Like 6
Posted
23 minutes ago, Perkos2 said:

Još od raspada SFRJ nema više 'naroda' u nazivu  vojske tako da je bila VJ i VsiCg, pa odvajanjem CG ostaje Vojska Srbije što je po meni logično pošto to nije samo srpska vojska već svih njenih državljana.

Nisam mislio na naziv JNA, tj. Jugoslovenska narodna armija, već na ono što je Pletilja pitala vezano za zakletvu i kao odgovor na 'vrlo dobro'. Evo na brzinu na šta sam mislio:

I dan danas mi u ušima odzvanja Gavrilovićevo „Vrlo dobro!“ na -25 stepeni na poligonu Peskovi. Dan danas mi odzvanja naše „Služimo Srbiji!“.

Izvor nije neki, ali čisto da se vidi cela slika: https://dostajebilo.rs/blog/2017/07/01/vrlo-dobro/?0=lat

Posted
1 minute ago, srlepajce said:

Ma verujem da su ga i ucenili da se drzi toga samo da nenadlezni ne ispadne lazov pred rezimskim medijima 

Kontam da je vezano za ovo što sam i ja postovao. Jbg, kad ne mogu da otvorim tvit što je Clash okačio.

Posted

A i onaj žandar koji palicom udara čoveka, a da nije bio niti napadnut niti ugrožen, nije normalan. Možete da zamislite kakvu bi silu primenili i za sitnicu samo ako dobiju naređenje. 

• Like 4
Posted
13 minutes ago, Kooineeperk said:

Pre neki dan u Beo Zoo vrtu, iz kaveza pobegao kengur.

Ove ćacije-sudente, u Pionirskom parku, ogradjuju da ne pobegnu.

Sapic premestio Zoo vrt, ali na pogresno mesto, s pogresnim zivotinjama...

Kengur je inteligentnije biće od ćaci-sudenta, a mozda je imao i neku dojavu da ce da mu uvale nekog cacija u kavez 🙂

Pre bih rekao da ih ograđuju zbog onog dede sa kišobranom :lol_2:

Da se podsetimo, snimak je ovde.

• Like 1
Posted
Just now, Čvarkov said:

Kontam da je vezano za ovo što sam i ja postovao. Jbg, kad ne mogu da otvorim tvit što je Clash okačio.

Jeste

Sam pao sam se ubio kad se slikao sa njim. Sad je kasno.

• Like 2
Posted (edited)

27 minutes ago, Clash said:

Ovog, ako ima poroda i naslednika, stidice se do petog kolena najmanje, i oni potomci koji ga nece nikada videti.

Sada ga se stidi vecinski deo familije (dobro, ajde, stideo ga se i ovako jedan deo nje, jer im je rod glupi potkupljivi zandarm). 

6 minutes ago, Volter said:

A i onaj žandar koji palicom udara čoveka, a da nije bio niti napadnut niti ugrožen, nije normalan. Možete da zamislite kakvu bi silu primenili i za sitnicu samo ako dobiju naređenje. 

Ide neka prica da to nije bilo slucajno. Da mu je na taj nacin poslata i poruka... 

Iskreno, sumnjam u to, ne bi ga tako bas ocigledno udarili, verovatnije mi je da je ipak imbecil kornjaca bio trigerovan neoklopljenim telom na svojoj putanji i da je jedva docekao da udari u nesto zivo. To su, mahom, psihopate u tim oklopima (cast izuzecima koji su bas retki). 

11 minutes ago, Čvarkov said:

"Takođe želim da istaknem da mi je veoma žao što se razgovor koji sam vodio sa suprugom moje koleginice u penziji, moje reči su se izvukle iz konteksta, i razgovor se zloupotrebio i to u trenutku dok sam bio u postoperativnom stanju i trpeo bolove. Žao mi je ako sam bilo koga doveo u zabludu svojim izjavama", rekao je Baćić. 

Ovo je jos i dobro jer je time potvrdio da je snimak autentican. 

edit: ih kako mi je spojio postove.

Edited by Kooineeperk
Posted

Prošetao do rts-a da dopumpam večeras, masa ljudi. Niko se tu neće uplašiti bilo kog Sauronovog trika, sve ih je već ispucao. Orkopark izgleda groteskno al ipak su najjači svi ovi pogubljeni Rusi i Azijati koji tumaraju između dve vatre u potrazi za alkoholom i lakim ćacijevkama.

• Like 1
Posted

Pogledao sam prvih nekoliko minuta Trećeg dnevnika RTS-a. Nastavljaju majstori po starom, ako ne još i gore nego pre blokade. Gotovo bez snimka sa blokade, sa pogrešnim obrazloženjem zašto je ona počela (nije počela kako oni kažu zbog izjave Mlađenovićke da su protestanti rulja). Samo u najavi snimak kako policajac dobija udarac u glavu. Potom u Dnevniku samo njegova izjava za Tanjug.

• Like 2
Posted

„Takođe, želim da istaknem da mi je veoma žao što se moj razgovor koji sam vodio sa suprugom moje koleginice u penziji, moje reči su izvučene iz konteksta i razgovor se zloupotrebio i to u momentu kad sam bio u postoperativnom stanju i trpeo jake bolove“, dodao je on.

On se zahvalio „svima koji su izrazili zabrinutost za njegovo zdravlje, posebno predsedniku Republike, ministrima, njegovim starešinama i lekarima“ .

„Žao mi je ako sam bilo koga doveo u zabludu svojom izjavom“, poručio je na kraju žandarm Baćić.

Močam ti se u značku govno odvratno beščasno

• Like 5