Cavani Posted February 1 Posted February 1 Ti sto voze Alfe nikad ne znaju kad ce da naprave blokadu puta, pogotovo one 156-ice. 5
Stiletto Posted February 1 Posted February 1 Ako i u Dnevniku u pola 8 počnu sa opširnim izveštajem sa protesta, nešto se debelo valja. Bujošević je opštepoznati preletač. 1
Cavani Posted February 1 Posted February 1 Pukla im je i rts zavesa, krenuo je tocak, ne moze da se zaustavi. 1
Klotzen Posted February 1 Posted February 1 Štimac igra basket u NS 🙂 Kolone sa drugih mostova su izgeda stigle na most Slobode. 1 2
srlepajce Posted February 1 Posted February 1 Ja se nadam da dobar deo ljudi koji nemaju sbb bar gledaju insajder tv
DJ_Vasa Posted February 1 Posted February 1 25 minutes ago, Урош19 said: Pucaju po šavovima Možda je Bujošević rešio da ode u partizane četres' pete
srlepajce Posted February 1 Posted February 1 26 minutes ago, Stiletto said: Ako i u Dnevniku u pola 8 počnu sa opširnim izveštajem sa protesta, nešto se debelo valja. Bujošević je opštepoznati preletač. A sta su objavili pa je žvala puko? Ne pratim rts
Eddard Posted February 1 Posted February 1 Just now, srlepajce said: A sta su objavili pa je žvala puko? Ne pratim rts Istinu verovatno. Od toga najviše zenta. 7
Constantin Posted February 1 Posted February 1 1 minute ago, srlepajce said: A sta su objavili pa je žvala puko? Ne pratim rts Pa nije bio prvi u vestima....prvo su bili studenti, pa tek onda on u Ćićevcu... 3
DJ_Vasa Posted February 1 Posted February 1 Just now, srlepajce said: A sta su objavili pa je žvala puko? Ne pratim rts Klikni ovde, videćeš na Redditu. Ako nekoga mrzi da čita, evo i jedne slika sa linka: https://www.reddit.com/media?url=https%3A%2F%2Fpreview.redd.it%2Fsns-poslao-poruku-rts-u-v0-ipom2dtqgkge1.png%3Fwidth%3D2944%26format%3Dpng%26auto%3Dwebp%26s%3Df17dec66f481f3a052e29800277d27c4e254ec4a 5
Klotzen Posted February 1 Posted February 1 Nisam video čekam sad vesti RTS da vidim. Piše se po netu da su pustili sliku iz drona a to je rasturilo propagandu na režimskim medijima u paramparčad jer oni idu sa pričom da je protest doživeo fijasko.
Урош19 Posted February 1 Posted February 1 Razumem ja da moraju i žene od 50 godina da pumpaju ali ovaj hor je jaka krindžoteka 1 1
Clash Posted February 1 Posted February 1 Dosao kuci na pauzu pa moram opet nazad do mosta. Moram dobro da proverim sta se deseva. Neko me zajebava, ja tamo nisam video ni decu, ni studente, ni poljoprivrednike ni bajkere. Sve je puno nekih vila i vilenjaka, svi nesto lepi i pametni i dobri. Pazite se ako idete tamo, mozda je zarazno, ali treba otici proveriti to. 3 2
Cavani Posted February 1 Posted February 1 7 minutes ago, srlepajce said: A sta su objavili pa je žvala puko? Ne pratim rts https://www.rts.rs/vesti/drustvo/5641948/studenti-blokade-novi-sad.html Prilog od 8 min. 1
Clash Posted February 1 Posted February 1 2 hours ago, shonke said: Evo da zvanično i javno kažem da karleuši ne bih dao ni da mi pljugne. Brate, shvatam ja euforiju i sve ali treba malo razmisliti pre ovakvih izjava. Nemoj posle da ti bude zao kad ti budemo prepricavali. 8
Volter Posted February 1 Posted February 1 (edited) Prva vest dešavanja u Novom Sadu. Evo uživo uključenja ali novinarki RTS-a ne daju da priča, okružili je. Sad joj dozvolili. Edited February 1 by Volter
Henry Chinaski Posted February 1 Author Posted February 1 Upravo sam na Bulevaru gdje je masa opkolila reporteru RTS-a, i ne daju da izveštava 😀 what a day to be alive:) 6
Klotzen Posted February 1 Posted February 1 Prilog RTS je bio ok, sad da vidimo dokle će da izveštavaju ovako. 1
Perkos2 Posted February 1 Posted February 1 (edited) 7 hours ago, DameTime said: To je okej, ima i u Srbiji 500k fanova Baje Malog Knindže. Your point? Jedna lasta ne čini proleće, žao mi je što rušim sneška ali u Hrvatskoj o obnovi Jugoslavije ne sanja ni 1% tamošnjih stanovnika. Edited February 1 by Perkos2
Recommended Posts