Jump to content

Recommended Posts

Posted

Onda bi bilo razumno da startuju ranije. Danas su imali i heat rule, valjda će sutra biti manja vrućina. Sreća što su neki od tih mečeva pri kraju, Dona Vekić je imala 5:1 u TB 3. seta kad su prekinuli :smiley5:

Posted (edited)

Banjac bas zestoko protiv Marija citav mec, pri kraju treceg seta u mecu protiv Kokinakisa rece: "Vecina prisutnih zeli da se mec zavrsi sto pre" (a tu sigurno misli na sebe :classic_biggrin: ).

Edited by Milutinov Tata
  • Ha-ha 2
Posted

Rece na kraju da je i on postavio rekord u duzini prenosa u toku dana :classic_biggrin:. Morao sam da ga slusam, davo je posebnu dimenziju mecu svojim komentarima. Kako je mec odmicao morao je da oda priznanje i Mariju, ali je do kraja bio uz Kokinakisa.

Posted (edited)
33 minutes ago, alcesta said:

Ja sam par puta bila u iskušenju da prebacim da ga čujem, ali ipak to je Banjac...

Znamo, ipak ume čežnja za nekim nekad da posebno priraste za srce   :classic_sleep:

Edited by Marko
Posted

Koliko god da mi nije specijalno simpatična i da ne odobravam neke njene postupke, stvarno poštujem način na koji izlazi na kraj sa "novinarima" provokatorima. Za ovo su potrebni konjski živci, tačno vidiš kako je udahnula da se iskontroliše u jednom momentu (od 3.55).

• Like 2
Posted
3 minutes ago, Barker said:

Ali, sa naocarama za sunce na pres!?

Klasik slavic, kao iz onih FB grupa sto mi nicim izazvane iskacu na fejsu.

Dobro je druže, dobro je.

Posted

While Tsitsipas was struggling to settle, particularly in his service games early, Nadal was even more clinical than usual. Through his first seven service games -- meaning, the entire first set plus his first service game of the second -- his first serve percentage was at 76%. According to ESPN Stats & Info research, that was on pace for the best rate throughout the tournament.

https://www.espn.com/tennis/story/_/id/35550575/australian-open-men-final-how-novak-djokovic-won-10th-title-melbourne

Posted
10 hours ago, Helena said:

Stručnjak...

Nego, jel neko gledao Best of na ES, smem da se zakunem da je pisalo AO 22 :classic_mellow:

Sad sam vratio na nedelju uvece i video da su napisali AO 22

• Like 1
  • 3 weeks later...