Jump to content

Recommended Posts

Posted

Da, u najavi finala su juče imali izveštaj Cvija i Govedarica i rekli su da je nešto bolestan ali da nije ništa strašno. Nisam uhvatila početak objašnjenja, ako ga je uopšte i bilo, ali međuvremenu su i svi na SK toliko puta ponovili da je sve u redu da mora čovek i protiv volje da se zabrine :classic_smile: pomenuli su da ima i nešto naSK blogu, ali ja više na njihovom sajtu ne mogu da se snađem pa ako je nešto i pisalo, nisam videla.

Posted

Gštad prenosi neki od komentatora koje ne znam i kaže za jednog od tenisera kako ima beskrupulozan servis :smiley5: pretpostavljam da je hteo da kaže da mnogo rizikuje na drugi, ali đavo će ga znati.

• Like 1
  • Tuzno 1
  • 3 weeks later...
Posted
  On 7/20/2024 at 10:25 AM, alcesta said:

Gštad prenosi neki od komentatora koje ne znam i kaže za jednog od tenisera kako ima beskrupulozan servis :smiley5: pretpostavljam da je hteo da kaže da mnogo rizikuje na drugi, ali đavo će ga znati.

Expand  

Ja cu samo preneti nemackog komentatora ( glavni studio "drzavne" televizije, iskusan sportski moderator) koji je rekao da je Novak

svojim suzama osvojio ceo svet i da su to trenuci za vecnost. I on je sam plakao live u studiju pa ga sada svi zayebavaju jer ne place kad Nemci

osvoje zlato.

• Ha-ha 1
  • 2 weeks later...
Posted

Zašto su naslovi na B92 postali toliko idiotski!?

Evo primer ovaj zadnji kaže: "U tome je problem sa Novakom Djokovicem" - i pod njega slika Aleksandra Bublika.

Kažeš sebi šta se sad ovo desilo majku mu, a u tekstu: "Problem sa Novakom je u tome što svaki put kada je brejk lopta ili nešto poput toga – on igra neverovatno".

Pa jbt...

• Like 1
  • Ha-ha 1
  • 2 weeks later...
Posted
  On 8/27/2024 at 11:05 PM, alcesta said:

Paywall :classic_sad:

Expand  
  Reveal hidden contents

Pa nije, evo teksta.

Posted

Hvala.

On 8/28/2024 at 5:21 AM, Helena said:

was drawn to tennis for its international appeal and the richness of individual players’ storylines.

Expand  

Drugim rečima, voli da mu dupe vidi put, a da bi osigurao da bude u centru pažnje bavi se iskopavanjem skandala pošto se od pisanja o tenisu kao sportu ne bi leba najeo. Evo suze lijem što mu se to obilo o glavu.

Što ne znači da je sve ovo oko Zvereva bilo u redu, ali to je već druga priča.

Posted

On je potpuno pokvario priču te devojke, mislim da sam pisala o tome, umesto da je uputi kome i kako da se obrati u vezi nasilja, on je zarađivao na njoj i njenoj nesreći.

Odjednom je zaćutala, verovatno je bilo neke novčane nadoknade (moja pretpostavka) a on nije osuđen.

Ali Zverev je tužio i Racquet magazin, za koji je Ben pisao, a sad više ne, i oni ne stoje iza njega.

Ja mislim da je Saši svejedno da li će ga dobiti na sudu, on zvanično i nije osuđen za nasilje, nego će ga finansijski iznurivati.

Posted
  On 8/28/2024 at 12:32 PM, Helena said:

umesto da je uputi kome i kako da se obrati u vezi nasilja, on je zarađivao na njoj i njenoj nesreći.

Expand  

Iskreno rečeno za ovaj deo je najmanje kriv po meni. Krivi su ti njeni "prijatelji" koji su je ohrabrivali da njemu priča sve ono što je trebalo da kaže na sudu, i da se na tome ostane. Naravno da će tabloidni novinar jedva čekati da objavi skandalozne detalje, sigurno se ne obraćaš na takvu adresu radi psihološke i moralne podrške. 

On 8/28/2024 at 12:32 PM, Helena said:

Odjednom je zaćutala, verovatno je bilo neke novčane nadoknade (moja pretpostavka) a on nije osuđen.

Expand  

Pa nije ni mogao biti osuđen jer ona nikad nije podnela nikakvu tužbu protiv njega, što je najgori deo. Žrtve se obično ne obraćaju sudu zbog straha od osude okoline i želje da ostanu anonimne, ovako je dobila razvlačenje po medijima i sve što uz to ide a bez sudskog postupka i mogućnosti bilo kakve nadoknade i javnog dokazivanja. Ti koji su je savetovali su joj baš učinili medveđu uslugu.

Posted
  On 9/3/2024 at 8:58 PM, alcesta said:

Nemoj mi samo reći da ti nedostaje :classic_biggrin:

Expand  

A tebi kao ne nedostaje? :classic_sleep:

Ovo posle meča, kad je Fritzova devojka bila u kadru,  "Evo je i njegova devojka koju je upoznao pre nekoliko godina preko dating aplikacije", to je bilo mlako od Pešikana. Tu bi Banjac nešto mnogo bolje sročio nema šta

• Like 1
Posted

Kirios sad radi kao komentator i ima vrlo nepristojni objavu na IG -Postovao je fotku sa Kalinskajom uz komentar Second serve.

Verujem da želi da obnovi doping priču, ali zašto preko treće osobe?

Ma ustvari, ne verujem uopšte, nego pakost.

Posted

Mislim da sam nasela, ovo je valjda stara fotka, mnogo njih je na Sinerovoj strani, a on je bio možda najglasniji, pa se ovo izvuklo.

Na svaki način ipak ružno.

Ipak, stara fotka, nov komentar, sad sam gledala.

• 2 months later...
Posted

Ja ne znam šta je tim ljudima, novinarima.

Verthajm, kojeg ne pišem u žutaće, komentarisao Krejčikovu tj njen izgled, tačnije čelo 

Izvinio se javno, ali opet uz ogradu da nije trebalo da se čuje, ili tako nekako.

Suspendovan je sa TC.

• WOW 1