Besni lala Posted 6 hours ago Share Posted 6 hours ago 4 hours ago, delgado said: ....Ne mogu da navijam za Djokovica iz zilion razloga, kako je stariji to mi je antipaticniji, ali dobro. Bice mi sigurno zao kada se penzionise, jer zamisli nema vise lika protiv koga navijas skoro 20 godina ? Sta posle ? Samo hrabro drugare - doći će sigurno neko novi, još grđi Biće mu sigurno čast da ne navijaš za njega. Meni bi bila - gledajući tvoju pasiju,temeljitost i celokupno forumsko delo... Ti si bukvalno odrastao uz smora Živ bio mladiću i samo jako 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago Jel Nolo kreće posle žena 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jevrem69 Posted 7 minutes ago Share Posted 7 minutes ago Jel ima neki dobar strim za nas sa jeftinijim ulaznicama, nista od ponudjenih ne mogu da otvorim, tako da ne mogu da pratim taj festival brejkova u prvom setu ................................. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts