Jump to content

AO 2025.

Helena

Recommended Posts

4 hours ago, delgado said:

....Ne mogu da navijam za Djokovica iz zilion razloga, kako je stariji to mi je antipaticniji, ali dobro. Bice mi sigurno zao kada se penzionise, jer zamisli nema vise lika protiv koga navijas skoro 20 godina ? Sta posle ? 

Samo hrabro drugare - doći će sigurno neko novi, još grđi :ss:

Biće mu sigurno čast da ne navijaš za njega. :classic_happy:

Meni bi bila - gledajući tvoju pasiju,temeljitost i celokupno forumsko delo... Ti si bukvalno odrastao uz smora :heart:

Živ bio mladiću i samo jako :heart:

• Ha-ha 4

Sad pročitah da je Banjac rekao :"Posle 7 gemova Novak vodi sa 1:0"  :classic_love:

Kako zavidim vama koji ga pratite :59:

Btw, biće ovde povuci-potegni menščini :smiley22:

20 minutes ago, jevrem69 said:

Jel ima neki dobar strim za nas sa jeftinijim ulaznicama, nista od ponudjenih ne mogu da otvorim, tako da ne mogu da pratim taj festival brejkova u prvom setu .................................

Naravno : https://freestreams-live.my/tennis-channel-1/

Edited by Besni lala
  • Like 2

Novak je 1987. godište

Carlos je 2003. godište.

Nije mi ni najmanja namera da pravim bilo kakve alibije, ali kad je Federer koji je 6 godina stariji od Novaka bio u očiglednom zaostatku fizički za Novakom, zamislite kako je kad je razlika 16 godina.

Sama činjenica da je Novak ravnopravan u ovom meču je svojevrsno čudo.

5 minutes ago, Milko Miller said:

Ovde je glavni problem fizička sprema. Ne može Djokovic više da pobedi Alkaraza ili Sinera ne pet dobijena, eventualno na Vimbldonu jer su kraći poeni. 

Ne može nikako. Sreća u nesreći je da može da se desi da jedan od dvojice dominantnih propusti neki Grand Slam, a da ovaj drugi ispadne od nekog Zvereva ili Frica. 

Novak je nažalost treći igrač sveta trenutno. I biće samo još gore.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...