𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted 3 hours ago Author Posted 3 hours ago 48 minutes ago, Smrtokapa said: Što nas dovodi do pitanja da li su demokrate gurale woke priču ili će pre biti da su republikanci gurali priču da demokrate guraju woke priču. Bingo!
Klotzen Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Samim menjanjem kandidata demokrate su skratile Kamali period za kampanju i praktično priznali da Predsednik nije sposoban. Time su u startu naneli sami sebi nenadoknadiv udarac. Kamala se držala dobro u prve dve nedelje dok je bila nova ali vrlo brzo je to izgubilo svoju privlačnost i sve se svelo na dužinu kampanje, Tramp nije ni izlazio iz kampanje 4 godine a ona je imala par meseci. Bajden bi bolje prošao, samo da su prilagodili kampanju njemu. Priče o woke i ostalom su za one sa jefinijim ulaznicama. Sada kada MAGA izgubio videćete da će da pričaju da su izgubili jer su woke i ostala ekipa izašli i glasali protiv njih. 1
Helena Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Kamala je loš kandidat u bilo kojim uslovima i okolnostima, prosto nije harizmatična. Žao mi je što se svodi na to, verujem da je daleko kvalitetniji čovek od mnogih, kao političarku je ne znam. Ali džaba, kad nema taj X faktor za masu. Pa meni je njeno smejanje išlo na živce.
Angelia Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 hour ago, Smrtokapa said: Izvin'te, što je problem reći da je jedan od razloga pobede pobedničke strane to što je u kampanji uspela da nametne teme koje joj idu u prilog? Ove "glasači su glupi" fore su mi potpuno deplasirane na ovim temama, osim kao generalizacija da je prosečan glasač svakako glup, za koga god da glasa, što je običan faktoid. Svako u kampanji namece svoje teme. To nije problem. Ali to ne znaci da ljudi nisu videli guranje woke agende. Nije to Trump mogao da izmisli. Mogao je da amplificira, I iskoristi. Sto je I uradio. 1
MeanMachine Posted 20 minutes ago Posted 20 minutes ago (edited) 2 hours ago, Klotzen said: Nije ni Bajden harizmatičan pa je počistio Trampa. Zato sto je Bajden bio odlican govornik: Tad je vec poceo da ima probleme sa demencijom ali udara i uopste se ne libi da udara ispod pojasa. A kad vidis 2012: Jasno je koliko je matori bio zajeban sagovornik. Kamala uspe da istorvari word salad u talk sou gde su svi njeni fanovi?!? Edited 19 minutes ago by MeanMachine
Recommended Posts