Helena Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Mina, stoti put, ne pričam o sportu. Pročitaj ceo drugi deo posta.
Mina D. Harker Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Neću da se bavim wcima. Neka svako ide u wc sa onom opremom koju ima, i u skladu sa nekim društvenim ugovorom koji je važio do prije neki minut. Ne ići namjerno da činiš drugima neprijatnost u zatvorenim prostorijama. Ili neka se otvore 3. mjesta, neutralna. Fun fact, za vrijeme korone morala sam da trpim i da se dovijam za wc kad bih izašla iz kuće na duže. To je baš bio problem, jer je sve bilo zatvoreno. Pretpostavljam da ogromna većina trans žena nema taj problem, u prirodi
Darko Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 13 hours ago, Helena said: Ovo je of od osnove samog topika, ali- u jednoj od država u USA je valjda donet zakon da se wc koristi prema tom nalazu što ga pominješ. Ima trans muškaraca koji su ono, ful nabildani, sa bradom i niko živ ne bi rekao da su hromozomski žene. Videla sam fotke na tviteru. Za prvo, mislim da nikome neće smetati ako passable trans koriste WC namenjene drugom polu. Ko će znati? E sada, drugo je lindaranje kite po svlačionicama. To je intimidacija. Za trans muškarce - ne smetaju nikome. Ni u WCu, ni u sportu. Nema intimidacije od njih, muškarci su ogromnom većinom ti koji su manijaci, ne žene.
Angelia Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 57 minutes ago, Darko said: Za prvo, mislim da nikome neće smetati ako passable trans koriste WC namenjene drugom polu. Ko će znati? E sada, drugo je lindaranje kite po svlačionicama. To je intimidacija. Za trans muškarce - ne smetaju nikome. Ni u WCu, ni u sportu. Nema intimidacije od njih, muškarci su ogromnom većinom ti koji su manijaci, ne žene. Upravo, ako nema uznemiravanja zena od strane trans aktivista ili fake trans muskaraca u haljini, niko nece proveravati koju "opremu" imaju. Problem sa trans ideologijom je da pokusavaju da nametnu da treba da prihvatimo I perverzne muskarce u nas prostor, zato sto tvrde da se osecaju kao zena, kobajagi. Meni je bilo otreznjenje da traze da ih zovemo kako se oni osecaju, ali da meni namecu da budem CIS zena. Ili "person with uterus". Mind blowing.
Recommended Posts