propolis Posted March 31 Posted March 31 17 minutes ago, Wook said: Skidaš pritisak sa ekipe 😂 Uf brate pa ovo sad ne može da se poredi sa duelima sa @Lmx i trabant bluz. To je bilo toliko napeto da su oba duela došla do poslednje tekme i igrača koji rešavaju. Lenard je rešio prolaz u polufinale i to je bila poslednja tekma te večeri Pogodio je 2 trojke i izjednačio 3PM Pogodio 3/4 ft i doneo FT% Ukrao 1 loptu i izjednačio STL Napravio DD i doneo DD Pobeda 7:3:3 u suprotnom bi bilo 5:6:2 da je kojim slučajem odmarao. Tako da je ovaj duel čisto uživanje 🍻, ali pokušaćemo da secnemo tandem double J (Jokara-Janis) sa triple J, (Josh,Jalen,Jarret) 😁
delgado Posted March 31 Author Posted March 31 Uz svih 7 solidnih izmena i trud, uspeh da dobijem mec protiv DelPiera i osvetim se za najubedljiviji poraz tokom RS.. FT sam dobio tek na trecoj decimali (.7846>.7826), STL za 1 : 33-32 sto je ozbiljan user za pobedu od 7-5-1. Protivnik se nije ni trudio na FA, samo je ubacivao igrace i poslednjeg dana je uzeo Lonisku. Da se trudio vise, tesko da bih imao sanse protiv objektivno jace ekipe od moje. Ali eto, cim se vratio Dejvis, pa i u ovoj verziji gde igra lagano i manje minuta i ispodprosecno, odmah se pojacao FG/FT. Sada za peto mesto i ispis poslednja nedelja protiv Lekija, pa sta bude.
Wook Posted Wednesday at 05:38 AM Posted Wednesday at 05:38 AM Janis nas prodao. 37 poena, 11 ast i bednih 5 skokova. Da je bio na proseku od 12, imali bi 3 TD-a za noć, rekord koji bi teško bio oboren u ovoj ligi. Tako da smo ostali na 2 TD-a. Kvikli na 1 ast do DD-a...biće ovde borbe, sve je blizu, trenutni rezultat se neće održati. 1
Wook Posted Friday at 04:15 AM Posted Friday at 04:15 AM @propolis što te biju ovi dobri ljudi? 😂 Jokić 61-11-10, Janis 35-17-20!
propolis Posted Friday at 07:25 AM Posted Friday at 07:25 AM 3 hours ago, Wook said: @propolis što te biju ovi dobri ljudi? 😂 Jokić 61-11-10, Janis 35-17-20! Sad neka rade šta hoće 🤣🤣🤣
propolis Posted Saturday at 08:28 AM Posted Saturday at 08:28 AM (edited) Gidi posle Allstara: 20ppg, 10.3rpg, 9.3apg Pun pogodak u trejdu 🎯 Edited Saturday at 08:30 AM by propolis Procvetao u Grumenjima
Dracarys Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Da se pozdravim sa B ligašima, opravdao sam svoje ime i status i odmah sam obezbedio povratak u elitu. I sam draft je bio lagan za mene, samo je zavisilo od toga kako zdravlje kaže. Da mi se Bankero nije povredio na tri meseca, u najkritičnijem delu regularke kada sve ekipe imaju sve zdrave igrače, imao bih i prvo mesto. U drugom delu regularke se mnogo lakše podnosi izostanak bitnijih igrača, jer su i drugima neki bitniji povređeni. Jang prvorundaš koji mi je doneo titulu u A ligi, sada mi obezbeđuje i povratak u istu. Nikad ne možeš da pogrešiš sa prvom rundom. Bankerca sam već pomenuo, izbor je bio sjajan, tek poslednjih nekoliko nedelja pokazuje kako je trebalo da igra cele sezone. Ima lik 30-8-6, Tejtumovski brojevi, verujem da odlazi u prvoj rundi na sledećem draftu. Keslera sam hteo da trejdujem, jer je postojala velika šansa za shutdown, ali sam igrao odigrao na kartu sreće i vratio mi je jako u drugoj rundi za prolaz u A ligu. Najveći junak sezone mi je naravno Ivica Zubac, draftovan u četvrtoj rundi, a sada je osmi na player rater sa jakim DD učinkom od 17-13... Na sledećem draftu odlazi u prvoj rundi 1/1. Sags, koji je ranije tokom sezone ubeležio tešku povredu za kraj sezone, bio je stabilan TOP50 igrač. Šarp je fino izgurao sezonu, od Hendersona nisam nimalo zadovoljan šta sam dobio, jer je cele sezone bio rezervista, nije uspeo da izgura Sajmonsa, a i Avdija je počeo više da se pita... Kamara je moj najbolji FA sezone. U Vašingtonu su kako sam i pretpostavljao Sar i Kulibali bili bog i batina u drugom delu sezone, Sar mi je fino vratio za to poverenje, ali Kulibali je zaradio out season povredu pre plej of, kada je trebalo najviše da mi da, sigurno bi bio u najmanju ruku TOP50 player u buđavom Vašingtonu. Na kraju krajeva, jedna rutinska sezona od mene, nisam čak ni pravio mnogo izmena sa FA, kako inače znam, sve u svemu jedna opuštena sezona u kojoj sam bio uveren da ulazim u A ligu.
Wook Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago On 4/5/2025 at 10:28 AM, propolis said: Gidi posle Allstara: 20ppg, 10.3rpg, 9.3apg Pun pogodak u trejdu 🎯 Izvukao si se na kraju. Nisam uspeo da se probudim noćas, navijem alarm pred Denver i GS i probudim se u pola 6 😁 hteo sam da izbacim Russa i Greena zbog %, ppm i to's, ali nije se dalo. Neka ostane nešto za A.
propolis Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 17 minutes ago, Wook said: Izvukao si se na kraju. Nisam uspeo da se probudim noćas, navijem alarm pred Denver i GS i probudim se u pola 6 😁 hteo sam da izbacim Russa i Greena zbog %, ppm i to's, ali nije se dalo. Neka ostane nešto za A. Prijatelju, šampion se ne izvlači šampion se postaje!!! Drago mi je kad neko ima motiv više protiv moje ekipe jer to znači da vredi 😘 1
Wook Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 1 minute ago, propolis said: Prijatelju, šampion se ne izvlači šampion se postaje!!! Drago mi je kad neko ima motiv više protiv moje ekipe jer to znači da vredi 😘 Trudio sam se da odigram do kraja. Kolega mi je odustao posle poraze Zvezde od Efesa. Da je bio radni dan verovatno bih ostao budan da ispratim, ali sinoć sam umro oko 23h.
Mile1 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Ubila me Zvezda nisam mogao ni da mislim o fantaziju. Svakako cestitke prop na celoj sezoni i na kraju pobedi. Definitivno da nismo uboli Gidija nista od ovoga ne bi bilo moguce
Recommended Posts